Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
Jean Scurtu
dodo scrie:aaa, nu ma indoiesc, am auzit ca e campion la chinez la japca
Macar de v-ar scapa de totii "chinezii"(nu de crapul la care ii ziceti "romanesc" desi tot chinez e) ce au fost introdusi aiurea in apele romanesti distrugand incet ,incet,dar sigur ,alaturi de oameni,ecosistemul.
Si daca considerati ca face ceva gresit,e bine sa invatati de la el numai ce face bine adica cum pescuieste el cinstit,mai ales ca majoritatea,spun ca pescuieste cum multi nu stiu s-o faca(eu nu il cunosc pe "Vijelie"dar intodeauna am avut respect pt. cei ce stiu intradevar sa pescuiasca si care o dovedesc prin fapte nu prin vorbe).
Jean Scurtu
-
vijelie
- veteran

Dady scrie:Ma gindisem sa-l dau dr... si sa-mi caut alte discutii mai productive, dar...Vad ca in ultimile discutii au aparut si elogii fata de firma cu renume. Eu am folosit acest termen din doua motive, unul ca nu vreau sa-i mai rostesc numele care este grav afectat, iar al doilea pt ca cineva spunea acest lucru iar eu l-am luat in forma reala de gluma. Credeti cunva in seriozitatea unuia sau altuia? Eu nu vreau sa deschid o astfel de discutie... Poate ca ar trebuii sa o inchid chiar aici . Sa nu cunva sa credeti ca anume stifturi sint mai stifturi de cit altele...hai sa fim seriosi. Cine vrea sa inteleaga are de inteles. Cautam si eu sa respect ceva dar uite ca s-a facut de nu pot sa respect ceea ce imi propusesem sa respect.Pot sa spun imediat multe si nu marunte despre produsele de renume pe care le achizitionati din tara. Dar repet ca din partea mea deocamdata tac. Sper ca ai inteles Mihai?
Capischi?
Dady
Dady sti ce m-am gandit?...imi trebuie mie carligul ala pe care l-ai castigat de la Arrow si pe care vroiai sa-l inapoiezi ca vreau sa ma duc la pescuit de obleti si nu mai am marimea aia
vijelie spaima pestilor

-
vijelie
- veteran

dodo scrie:aaa, nu ma indoiesc, am auzit ca e campion la chinez la japca
Nu cred ca am domeniu in care sa nu fiu campion .Prind daca va intereseaza nu numai chinez ci toate speciile de peste .Am o singura lanseta care a devenit legendara.Nu spun marca ca este prea tare si nu vreau sa fac prea multa reclama la acea firma de renume.Cine ma cunoaste si a avut ocazia sa mearga la pescuit cu mine stie despre ce este vorba.Cel mai mic peste scos cu ea este probabil de 1-2 gr,si cel mai mare 27,5. Asa ca este universala .
vijelie spaima pestilor

-
dodo
- utilizator nou

da, pescar din categoria: nu conteaza ce si cum, la sacosa sa fie
imi aduc aminte de pozele de acum cativa ani cu multi crapi imensi, aliniati pe iarba, prinsi la japca
dl. scurtu, valoare in pescuit nu inseamna numai mana si tehnica ci si mentalitate si moralitate
degeaba esti super tehnic daca folosesti treaba asta ca sa bagi la sacosa zeci de kile de la mic la mare, indiferent ca e japca sau nu
eu vad ca aici se vrea un site de pescuit sportiv, asa ca unii de pe aici ar trebui sa se reprofileze catre un site de pescuit industrial
-
Dady
- veteran

Vijelie, ce bine ca s-a mai destins atmosfera.Ce am avut de zis am zis. Despre cirlig, ce sa spun ti-l aduc la Sarulesti, cred ca vi, fac o filmare cum o sa dai la OBLETE cu acest cirligutz. Poate altul ca pe ala l-am dat deja...asa ca ...s-au mai gasit amatori de oblete.
Dady
-
vijelie
- veteran

Dady scrie:Vijelie, ce bine ca s-a mai destins atmosfera.Ce am avut de zis am zis. Despre cirlig, ce sa spun ti-l aduc la Sarulesti, cred ca vi, fac o filmare cum o sa dai la OBLETE cu acest cirligutz. Poate altul ca pe ala l-am dat deja...asa ca ...s-au mai gasit amatori de oblete.
Dady
pacat ca m-am trezit prea tarziu dar nu-i nimic ramane sa vorbim la Sarulesti unde vin macar sa imi vad prietenii.Pentru DODO de unde sti sa au fost prinshi la japca ai fost acolo?Erai in alta barca si tu nu ii nimereai si de aici supararea ta?Eu nu am dat niciodata cu ancora la japca daca la asta te referi.Ca prind peste mult ....asta cu sigurantza este un cui pentru uni ca tine care au probabil doua maini stangi.Daca vrei, si nu sti cum sa te bagi in seama, sa te ajut, si sa te invatz sa prinzi si tu peste, ia legatura politicos cu mine si se rezolva.Te iau ucenic padwan

.
vijelie spaima pestilor

-
dodo
- utilizator nou

dl. vijelie nu va ascundeti dupa deget, japca se numeste si daca o faci cu jig-ul nu numai cu ancora
eu n-am nici un cui, fiecare face ce vrea, dar ca sa ne laudam pe aici ce pescari suntem noi cand japca e de baza e prea de tot
imi pare bine ca baietii de la Aventuri la pescuit s-au prins care-i zeama si au rezolvat situatia
pentru mine discutia pe tema asta s-a stins, bafta jepcarilor in continuare
-
vijelie
- veteran

dodo scrie:dl. vijelie nu va ascundeti dupa deget, japca se numeste si daca o faci cu jig-ul nu numai cu ancora
eu n-am nici un cui, fiecare face ce vrea, dar ca sa ne laudam pe aici ce pescari suntem noi cand japca e de baza e prea de tot
imi pare bine ca baietii de la Aventuri la pescuit s-au prins care-i zeama si au rezolvat situatia
pentru mine discutia pe tema asta s-a stins, bafta jepcarilor in continuare
sa intzeleg ca nu ai agatzat in viatza ta un peste de afara?Daca este asa inseamna ca nu ai fost niciodata la peste sau esti unditzar.Cat despre AVP ai intzeles prost , nu au fost discutii intre noi , eu am fost cel care a plecat si nu am fost dat afara.Cel putin eu am inceput o revista alaturi de alti baieti si am adus o contributie pescuitului in romania, atat prin articolele mele cat si prin prezentza mea in competitiile pe plan national si international.Pe cand sa vedem o carte de vizita din partea dv. la fel ca a mea.Cand veti face ceva si dv. ceva pentru pescuit atunci sa deschideti gura.Pana atunci fir intins si ciocul mic
vijelie spaima pestilor
-
dodo
- utilizator nou

da, adevarul e ca ultimul loc la concursul de stationar la Budapesta este un motiv de mare mandrie nationala
deh, acolo nu merge cu japca
sa faci ceva pentru pescuit inseamna sa protejezi pestii si sa ai o atitudine, nu sa fii salariat la o revista, asta se face pentru bani nu pentru pescuit
-
vijelie
- veteran

dodo scrie:da, adevarul e ca ultimul loc la concursul de stationar la Budapesta este un motiv de mare mandrie nationala
deh, acolo nu merge cu japca
ultimul loc pentru cine?Dupa ce ca esti prost informat mai te si k si in poteca.Este pentru mine chiar o bucurie sa fiu in sector cu multiplul campion mondial englezul Allan Scoton care din pacate a iesit in clasament cu cel putin 3 locuri spatele meu. Eu nu am concurat la europenele de la velentze to decat o manse.A fost o echipa tanara ,care eu zic ca s-a prezentat pentru Romania foarte bine. Echipa nu a primit sponsorizare de la statul roman ci de la patronul firmei Energofish caruia ii multumesc si acum pentru tot ce a facut pentru noi si pentru pescuitul din romania.
vijelie spaima pestilor