Permis de pescuit 2010

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 07 Apr 2010, 22:38

Comparatii utile: In Spania-Catalunia permisul anual costa cca 16 euro pe toate apele publice de acolo. In Franta, intr-un departament renumit pentru somon un permis anual pentru tpate categoriile de ape e 65 euro.
http://www.federationpeche03.fr/lapeche ... Ou2008.jpg
Deci difera mult de la stat la stat numai ca la noi desi e mai ieftin ca la vestici, mai putin de 8 euro, de banii astia nu se face nimic ptr ape si pesti. As prefera sa dau 15 euro anual dar din banii aia sa se faca paza si populari.

flyer1974
junior
junior

Mesaj de flyer1974 » 07 Apr 2010, 23:05

Fario_nebunu scrie:Comparatii utile: In Spania-Catalunia permisul anual costa cca 16 euro pe toate apele publice de acolo. In Franta, intr-un departament renumit pentru somon un permis anual pentru tpate categoriile de ape e 65 euro.
http://www.federationpeche03.fr/lapeche ... Ou2008.jpg
Deci difera mult de la stat la stat numai ca la noi desi e mai ieftin ca la vestici, mai putin de 8 euro, de banii astia nu se face nimic ptr ape si pesti. As prefera sa dau 15 euro anual dar din banii aia sa se faca paza si populari.
Fario, esti "nebun"?? :)

cum sa colecteze boboc o taxa si sa o puna sa lucreze in scopul pentru care a fost colectata? hai sa fim seriosi...

pai cu taxa auto cum a fost...blabla, vrajeli ca e mediul poluat, ca ne trebuie bani sa il curatam, si dai si trage cu poluarea...si acuza-i pe aia care aveau ceva de comentat vis-a-vis de taxa ca sunt samsari de masini de 50 de ani din Germania etc etc...ca pana la urma sa aflam ca din nush cate sute de milioane de euro, nu s-a cheltuit nici 10% pe proiecte de mediu....restul..la bugetul general...

stii ceva, cred ca in loc sa cheltui ca nebunu' bani umbland aiurea prin tara dupa doua-trei fite de peste in ape absolut infecte, mai bine cred ca o sa fac ceva economii cat sa imi permit 2 saptamani de Finlanda, Franta sau UK, si imi fac de cap acolo cat ma tin banii, dupa care imi vad de treaba linistit inca un an...si daca mai gasesc tovarasi, poate se pune de un microbuz...stiu pe unii care se duc pe cont propriu in Rusia (Urali) si Mongolia, si-mi plang de mila...

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 08 Apr 2010, 10:03

flyer1974 scrie:
Fario, esti "nebun"?? :)
Answer: obviously!!!
flyer1974 scrie:

stii ceva, cred ca in loc sa cheltui ca nebunu' bani umbland aiurea prin tara dupa doua-trei fite de peste in ape absolut infecte, mai bine cred ca o sa fac ceva economii cat sa imi permit 2 saptamani de Finlanda, Franta sau UK, si imi fac de cap acolo cat ma tin banii, dupa care imi vad de treaba linistit inca un an...si daca mai gasesc tovarasi, poate se pune de un microbuz...stiu pe unii care se duc pe cont propriu in Rusia (Urali) si Mongolia, si-mi plang de mila...
:lol:
Sper ca macar odata in viata sa ajung sa pescuiesc si eu in Mongolia la lostrita si in Siberia la pastrav, stiuca si lostrita. Sa ma lasa cu elicopterul in pustietate, dotat cu cort, conserve si pusca cu gloante, plus 2 undite cu tot ce trebuie si sa vezi neneaca trai....nici macar nu cred ca e exorbitant de scump, doar ca nu prea stiu ce agentii de turism din Ulan Bator si Moscova se ocupa cu asta.

flyer1974
junior
junior

Mesaj de flyer1974 » 08 Apr 2010, 10:45

Fario_nebunu scrie: Sper ca macar odata in viata sa ajung sa pescuiesc si eu in Mongolia la lostrita si in Siberia la pastrav, stiuca si lostrita. Sa ma lasa cu elicopterul in pustietate, dotat cu cort, conserve si pusca cu gloante, plus 2 undite cu tot ce trebuie si sa vezi neneaca trai....nici macar nu cred ca e exorbitant de scump, doar ca nu prea stiu ce agentii de turism din Ulan Bator si Moscova se ocupa cu asta.
ia de colea, atunci...http://www.discovermongolia.mn/tours/Ad ... ishing.htm da' e cam piperat pe la astia...mai bine iti aranjezi tu (da' ar fi indicat sa nu te duci singurel, nu de alta, dar sa nu te haleasca vreun taimen...)

si cateva shots http://www.mongoliarivers.com/fly-fishi ... allery.php

kio
junior
junior

Mesaj de kio » 08 Apr 2010, 12:15

La AJVPS Dambovita permisul costa 80 lei, din care 30 lei pt. ANPA.

Scrie răspuns