ZVON!!!

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
je_xman
junior
junior

Mesaj de je_xman » 27 Feb 2010, 19:28

in loc sa faci aluzi si jocuri de cuvinte , mai bine lasa-ne fiule ca vezi ca nimeni nu te suporta ,pana cand i-ti vei respecta promisiunile in ochi nostri , ai celor multi jeg uman ramai tu :wink: ....Incearca sa depasesti stadiu de jeg uman incepand prin a da cei 10 mil pe care te-ai angajat ca ii donezi pentru repopulari :evil: :twisted: :evil:

Iujin
veteran
veteran

Mesaj de Iujin » 27 Feb 2010, 21:43

apsalba scrie:
je_xman scrie:nu intru fane tata, si oricum mie sila de prorocirile tale asa ca nu dau doi bani pe ele dar am un caine ce ar face bucuros ceva pe asociatia ta :twisted:
Nu vorbeam cu tine ci cu un jeg. Te-ai simtit?
:oops: :oops:
:twisted: :twisted:
Cam aluneca pamantul de sub picioare....
Dragostea e oarba, dar casatoria ii reda vederea!!!

feugen
veteran
veteran

Mesaj de feugen » 27 Feb 2010, 23:42

apsalba scrie:Nici asa nu este bine? Ati vrut permise platind doar taxa. Ce nu este in regula? Asociatiile sa-si arate potenta. Sa faca bani, nu din cotizatiile voastre amarate, ci din proiecte, donatii, sponsorizari. Acum se vad aia care pot. Sau v-a apucat dragostea de cotizatii?
Cum e jegsman? Nu vrei moca? Vezi ca o sa apara si in Cugir o asociatie cat de curand. Poate intri ca fondator. :lol: :lol: :lol:
Cat de ordinar (nu am spus penal) esti... Cunosc 2-3 flacai la Jilava care ar fi incantati sa te cunoasca mai pro... fund. Cand ne chemi la nunta?
Bucuresti

pescuitorul
veteran
veteran

Mesaj de pescuitorul » 28 Feb 2010, 00:00

va propun eu un ignor mare nu vedeti ca e ca r a i a nu scapam de el nicicum.ma ganddesc cum au reusitt sa il execute acolo la alba.asta numai sub un metru vom scapa de el si magariile lui.
alde coane fanica iti cantam in cor prohodul toti de pe forum.inapoi la lampasi si bascule daca speri ca mai pacalesti pe cineva.
nu stiu pe unde sunt sustinatorii aia frenetici ai lui!

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 28 Feb 2010, 09:13

nu stiu pe unde sunt sustinatorii aia frenetici ai lui!
n-au prea existat niciodata ... doar in imaginatia lui.

coane Fanica cum o sa se numeasca noua asociatie pe care o vei infinta ?
"Onoare si Curaj" iar noua federatie se va numi "Factura"
S'altare și bunăstare !

srb
veteran
veteran

Mesaj de srb » 28 Feb 2010, 12:44

:lol: :lol: :lol: cel mai potrivit nume, "Factura" :lol: :lol: :lol: , pescuitorule, eo prefer sa nu-i cant prohodu` ca nu am voce, da` va rezolv de niste caras ptr protocol, si ma ofer sa merg cu cadelnita. :lol: :lol: :lol:

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 28 Feb 2010, 14:28

bah...rai mai sinteti. lasati si voi omu' sa respire ca deja nu mai are poante bune in el. dati-i timp sa-si faca vorbele ca deja a devenit monoton...nu ma mai amuza deloc :wink:
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

Tipar ranit
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Tipar ranit » 28 Feb 2010, 23:47

Nea fane se pare ca ai cuvant dar nai cuvinte :D ai bagato pe maneca, cu pestii cu gura mica :D :D :D se pare ca asociatia care ti-o faci nu are nici o legatura cu pescarii ,numaicu bugetul DUMETA 10 ron/permis ca doar COANE remuneratie mica dupa buget :P :lol: si nu mai trebuie sa dai socotela la nimeni ,tu iti bagi ......... in pescari le vinzi fericirea PERMISUL. DAR :!: :?: ca sa scapi de APSAlba (executari silite,decontarile pt avans spre decontare, protocoale unflate, cumparaturi KAUFLAND (vanat),telefon si internet apa canal,reparatii fatade etc personale platite de as,cheltueli cu deplasarile la Bucuresti trase la xeros si bagate la bis,spaga panouri pe malul raurilor pt licitatie,onorariu pt balastul italienilor, balta Aiud,populari cu lostrita, permise pt federatie, etc.........mie greata sa mai mi-a duc aminte de tote :evil: :lol1:
Din oameni faci pescari, dar din pescari si FANICI oameni nuuuuuu!

je_xman
junior
junior

Mesaj de je_xman » 01 Mar 2010, 16:45

tipar ranit, tu ai fost in asociatie cu aceasta specie de om de sti atatea rahaturi pe care le-a facut pe bani amaratilor pescari care poate s-au lipsit de alte lucruri numa sa-si poata face un permis pentru a putea da si ei din cand in cand la peste.Oricum e cineva acolo sus care le vede pe toate ....

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 01 Mar 2010, 17:46

je_xman scrie:tipar ranit, tu ai fost in asociatie cu aceasta specie de om de sti atatea rahaturi pe care le-a facut pe bani amaratilor pescari care poate s-au lipsit de alte lucruri numa sa-si poata face un permis pentru a putea da si ei din cand in cand la peste.Oricum e cineva acolo sus care le vede pe toate ....
Interesant...eu am fost membru aps acum trei ani, dar nu stiu nici pe departe atatea... :lol: Poate nu ajungea sa fii doar simplu membru...
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Scrie răspuns