Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
apsalba scrie:Nu vorbeam cu tine ci cu un jeg. Te-ai simtit?je_xman scrie:nu intru fane tata, si oricum mie sila de prorocirile tale asa ca nu dau doi bani pe ele dar am un caine ce ar face bucuros ceva pe asociatia ta
Cat de ordinar (nu am spus penal) esti... Cunosc 2-3 flacai la Jilava care ar fi incantati sa te cunoasca mai pro... fund. Cand ne chemi la nunta?apsalba scrie:Nici asa nu este bine? Ati vrut permise platind doar taxa. Ce nu este in regula? Asociatiile sa-si arate potenta. Sa faca bani, nu din cotizatiile voastre amarate, ci din proiecte, donatii, sponsorizari. Acum se vad aia care pot. Sau v-a apucat dragostea de cotizatii?
Cum e jegsman? Nu vrei moca? Vezi ca o sa apara si in Cugir o asociatie cat de curand. Poate intri ca fondator.![]()
![]()
Interesant...eu am fost membru aps acum trei ani, dar nu stiu nici pe departe atatea...je_xman scrie:tipar ranit, tu ai fost in asociatie cu aceasta specie de om de sti atatea rahaturi pe care le-a facut pe bani amaratilor pescari care poate s-au lipsit de alte lucruri numa sa-si poata face un permis pentru a putea da si ei din cand in cand la peste.Oricum e cineva acolo sus care le vede pe toate ....