Permisele 2009 valabile doar cele emise de ANPA

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 08 Mar 2009, 18:46

Foarte simplu:
- legea, asa cum e ea acum, prevede ca ne putem lua permisele direct de la ANPA
- doar pe voi doi v-am vazut sustinand modificarea legii astfel incat sa nu se mai poata lua permisele de la ANPA si sa trebuiasca sa le luam de la asociatii,
- la fel si cererea de modificare a legislatiei pentru a defini pescarul sportiv ca fiind un membru de asociatie!

lucky_51
veteran
veteran

Mesaj de lucky_51 » 08 Mar 2009, 18:58

Ori ca te duci in stanga, ori ca te duci in dreapta drumul spre permis trece tot prin asociatie deocamdata. Liber este doar faptul ca poti alege singur locul unde sa-ti platesti taxa pentru permis, ca de unde o sa-l primesti ramane de vazut.

Ioan S.
veteran
veteran

Mesaj de Ioan S. » 08 Mar 2009, 19:25

apsalba scrie:De unde reiese acest lucru? Daca iti elibereaza asociatia permisul trebuie sa fi membru al ei? Sau vrei sa le elibereze in continuare AGVPSR?
Da ! Tocamai asta e ......... :roll:
Daca prin legslatie ma obliga sa-mi demonstrez calitatea de pescar sportiv prin apartenenta la o asociatie ... sa faca bine legiuitorul sa nominalizeze asociatia, :wink:
Ca o fi adunatura generala sau federatia albaneza ... nu prea conteaza ... legea e lege si trebuie respectata. :oops:

waters
junior
junior

Mesaj de waters » 08 Mar 2009, 20:41

Sa-mi spuna si mie cineva mai informat daca este valabil in toata tara un permis de la ajvps , pe care l-am vizat anul acesta.Poate este raspunsul in topic dar nu am rabdare sa-l citesc pe tot.Multumesc anticipat!

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 08 Mar 2009, 20:49

waters scrie:Sa-mi spuna si mie cineva mai informat daca este valabil in toata tara un permis de la ajvps , pe care l-am vizat anul acesta.Poate este raspunsul in topic dar nu am rabdare sa-l citesc pe tot.Multumesc anticipat!
Fii foarte atent:
iei acel "permis" in mana, te uiti bine la el si citesti ce scrie pe coperta. Si atunci ai o revelatie! Scrie "carnet de membru" si asa afli ca ti-ai vizat carnetul de membru si tu inca n-ai permis deci nu poti pescui pe nici o apa din Romania! :lol:

Sper ca ai avut rabdare sa citesti.

Daca vrei mai multe detalii, trebuie sa ai mai multa rabdare!

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 08 Mar 2009, 21:51

...si asta ti-o spune "cineva mai informat"
:lol:

essos74
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de essos74 » 08 Mar 2009, 21:53

Sa mor io ..... !!!! Asta a fost beton !!!! :lol:
Live for Fishing.

Petru B.GD.N
senior
senior

Mesaj de Petru B.GD.N » 09 Mar 2009, 01:20

cand aps sustine ca este impotriva asocierii si ca se lupta in consecinta il cred, dar sa nu uitam ca omul ne anunta de ceva surprize, surprize care cred ca vor fi un cosmar mai urat decat ajvps-urile. Nu mai bateti atata moneda pe faptul ca nu dorim sa ne asociem, ca vrem sa fim liberi si alte ... "chestii" de genul asta, problema este ca vom fi "liberi", dar ei vor pune mana pe cele mai bune locuri de pescuit (sau pe nu stiu cati zeci de km, sute etc. de rau) si ca sa "vanam" acolo va trebuii sa platim o ... (surprize, surprize) cotizatie/taxa. Asta e cea mai mare problema, vor fi tot un fel de ajvps in sensul ca vor traii pe spatele pescarilor, sper sa faca si ceva treaba cu banii incasati.
Ciolanul este mare, mare de tot, omul are nervi de fier ca sa raspunda la toti, sa se lupte cu toti, sa bage deplasari in bucale etc. , e clar ca si-a pus mare baza in megaafacerea asta si nu are cum sa mai dea inapoi, simte ca vor veni rezultatele, la fel si eu. :( .

Legat de randurile de mai sus: ESTE DOAR PAREREA MEA.
Sector 4, contingent SUD, aria Periferie, Made in B.RC.NI.

florinn1
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de florinn1 » 09 Mar 2009, 05:39

Mi-a ”placut” citatul si de aceea il transmit mai departe:

”Poporul nostru a crezut ca dracul, fiind barbat, nu poate fi destul de rau.

Si atunci a creat pe mama dracului” (Nicolae Iorga)

Oare seamana cu situatia actuala ?

alexis
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de alexis » 09 Mar 2009, 08:19

.....'''''.iei acel "permis" in mana, te uiti bine la el si citesti ce scrie pe coperta. Si atunci ai o revelatie! Scrie "carnet de membru" si asa afli ca ti-ai vizat carnetul de membru si tu inca n-ai permis deci nu poti pescui pe nici o apa din Romania!'''' ......EI NA... una buna, deci pana nu apare cartonasul nu poti pescui!!!!! daca nu vine anul asta nu pescuim deloc?????ce gluma buna de 8 MARTIE. DI LI DI LI MAKE.

Scrie răspuns