Permisele 2009 valabile doar cele emise de ANPA

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
genu
veteran
veteran

Mesaj de genu » 08 Mar 2009, 11:00

Vezi ca in constitutie mai scrie si altceva ce tie nu-ti convine .
ARTICOLUL 31
(1) Dreptul persoanei de a avea acces la orice informaţie de interes public nu poate fi îngrădit.
(2) Autorităţile publice, potrivit competenţelor ce le revin, sunt obligate să asigure informarea corectă a cetăţenilor asupra treburilor publice şi asupra problemelor de interes personal.
ori eu nu am vazut nicio asociatie sa zica "platiti cei 30 de lei si pe parcurs daca se schimba ceva platiti restul " :wink: :roll:

DidelPro
veteran
veteran

Mesaj de DidelPro » 08 Mar 2009, 11:10

Misto!...........ca sa nu spun "frumos"!..........dar cind tu :ajvp,aps.fnps........s au cum te vei numi vei fi de,"utilitate publica",pe apele naturale?.......poate in vis!
ps daca ,anpa,da permise(de pescuit),numarul membrilor vostri ,va scadea dramatic!
ps1 noi, citiva,am facut mai multe adrese ,trimise autoritatilor, prin care,cerem,
ca valoarea, permisului, sa fie de80-110 ron fara,interventia lui z,y,q.........!

lucky_51
veteran
veteran

Mesaj de lucky_51 » 08 Mar 2009, 11:35

Din pacate in acest topic ca si in altele nu exista raspunsuri la intrebari ci doar intrebari ! :shock: :? :?:

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 08 Mar 2009, 12:17

genu scrie:Vezi ca in constitutie mai scrie si altceva ce tie nu-ti convine .
ARTICOLUL 31
(1) Dreptul persoanei de a avea acces la orice informaţie de interes public nu poate fi îngrădit.
(2) Autorităţile publice, potrivit competenţelor ce le revin, sunt obligate să asigure informarea corectă a cetăţenilor asupra treburilor publice şi asupra problemelor de interes personal.
ori eu nu am vazut nicio asociatie sa zica "platiti cei 30 de lei si pe parcurs daca se schimba ceva platiti restul " :wink: :roll:
Vezi ca incurci termenii. Asociatiile nu sunt autoritati publice, ci persoane juridice de drept privat. Asociatiile nu au cerut nici o taxa de la pescarii sportivi ci au incasat cotizatii de la membri lor.

DidelPro,
Visul tau se va implini mult mai repede decat iti inchipui si asta datorita FNPSR. Dar fi convins, nu vei avea satisfactia ca asociatiile sa dispara.

DidelPro
veteran
veteran

Mesaj de DidelPro » 08 Mar 2009, 12:52

@apsalba,gresit,vreau ca, "numai"unele, sa dispara!.....unele, care nu isi fac treaba si nu se implica!......atit.........basca, permis, de la 01-01.......ti se pare o nebunie?...........
ps cred ca sunt in asentimentul tuturor ca cei care pescuiesc pe naturale au cheltuieli(si nu intotdeauna satisfactii),mai mari decit cei care merg pe un lac cu toate dotariile!(inclusiv,peste),nu?Dar gusturile................................!

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 08 Mar 2009, 13:00

Asociatiile care nu performeaza vor disparea singure, intrucat nu vor fi capabile sa indeplineasca obligatiile ce le revin. Prin lege se vor prevedea clar atributii care exced calitatea de chiosc de vandut permise.

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 08 Mar 2009, 17:18

Uite ce chestii gasesti prin alte locuri... :lol:
http://forum.aventurilapescuit.ro/viewtopic.php?t=7156
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 08 Mar 2009, 18:11

zamfi scrie:Uite ce chestii gasesti prin alte locuri... :lol:
eu de acolo inteleg ca pityu si apsalba fac presiuni pentru modificarea legislatiei astfel incat asocierea sa fie obligatorie!

DidelPro
veteran
veteran

Mesaj de DidelPro » 08 Mar 2009, 18:22

............frate ,nu mor cai...............ciini...........pdl,psd..........cind e :UE!!!!!!

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 08 Mar 2009, 18:33

MihaiV scrie:
zamfi scrie:Uite ce chestii gasesti prin alte locuri... :lol:
eu de acolo inteleg ca pityu si apsalba fac presiuni pentru modificarea legislatiei astfel incat asocierea sa fie obligatorie!
De unde reiese acest lucru? Daca iti elibereaza asociatia permisul trebuie sa fi membru al ei? Sau vrei sa le elibereze in continuare AGVPSR? Ar fi interesant sa cunosti toate propunerile de amendare a OUG si te-ai lua cu mainile de cap. Sper ca dumnezeu sa nu fi luat mintile parlamentarilor si sa le aprobe. Vedeti si reactiile altor ONG vis avis de textul complet.

Scrie răspuns