Valoarea cotizatiilor cerute de asociatii pentru 2009

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 03 Mar 2009, 14:55

danone scrie:MihaiV asa este cum spui tu. Pana acuma m-am lasat pacalit de tovarasii AGVPS-isti de la Cluj. Am platit deja taxa de 30 lei la trezorerie si urmeaza sa ma duc la sediul ANPA de pe Dorobantilor sa-mi ridic permisul. Daca acesta nu mi se va elibera va trebui de fiecare data cand ma duc la pescuit sa-mi duc avocatul cu mine.
nu-i nevoie sa duci avocatul, ca pe malul apei nu e instanta de judecata.
m-au controlat jandarmii, le-am aratat chitanta si textul legii, au citit si au zis "multumesc, fir intins in continuare" Nu a trebuit sa le explic nimic! Nici sa am avocatul cu mine.

APSHD
veteran
veteran

Mesaj de APSHD » 03 Mar 2009, 16:35

muscarul scrie:Cand se tiparesc oare nenorocitele alea de cartoane? Ca am tot sunat si eu la ANPA Cluj de mi-a venit acru...
Permisele sevor tipari dupa ce se schimba lagile in viguare .
Cam in 2-3 luni

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 03 Mar 2009, 16:57

APSHD scrie: Permisele sevor tipari dupa ce se schimba lagile in viguare .
Cam in 2-3 luni
Sti ceva sigur sau "dai cu presupusul" ?

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 03 Mar 2009, 17:03

Radule,asa am o presimtire ca-i adevarat :?

babuliga
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de babuliga » 03 Mar 2009, 17:31

Am vizat ieri la filiala Onesti a AJVPS Bacau - 100 ron ses+munte. Daca vroiam numai ses as fi dat 70 ron. Prefer sa stau fara grija pe balta decat sa merg ca braconier. Dumnezeu stie cat se vor mai certa cei de la anpa cu cei de la ajvps ...... . Cred ca o sa ne apuce prohibitia...

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 03 Mar 2009, 18:08

daca e asa, zi-mi mihai care text al legii, arata-mi pagina c u acel text al legii, ca-s atitea legi , nu stii care e valabila si care nu!!
i gata, ma duc la trezorerie, si eu vreau sa fiu in temeiul legii, daca apsalba zice ca pot sa-i cotizez 30ron in schimbuil permisului, maine sunt la el, dac a nu, trezoreria ma asteapta!
dintre pescarii din alba .CINE O MAI PLATIT LA TREZORERIE,stiu domnitele de acolo daca zicem pentru ce cotizam??
noi muncim pentru banii aceea , si cred ca stiti destul de bine cum se castiga banii, intr-o economie de piata descendenta!asa ca nu va lasati fratilor, pledez pentru lege, dar nu legea monopolului de asociatii, banii nejustificati , dece??

MihaiV scrie:
danone scrie:MihaiV asa este cum spui tu. Pana acuma m-am lasat pacalit de tovarasii AGVPS-isti de la Cluj. Am platit deja taxa de 30 lei la trezorerie si urmeaza sa ma duc la sediul ANPA de pe Dorobantilor sa-mi ridic permisul. Daca acesta nu mi se va elibera va trebui de fiecare data cand ma duc la pescuit sa-mi duc avocatul cu mine.
nu-i nevoie sa duci avocatul, ca pe malul apei nu e instanta de judecata.
m-au controlat jandarmii, le-am aratat chitanta si textul legii, au citit si au zis "multumesc, fir intins in continuare" Nu a trebuit sa le explic nimic! Nici sa am avocatul cu mine.
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 03 Mar 2009, 18:32

da-mi un mesaj privat cu adresa de email si iti trimit legile. Sau daca stii sa le gasesti:
OUG 23/2008
Ordin 753/2008 si
HG 1016/2008

florinn1
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de florinn1 » 03 Mar 2009, 19:26

Pentru MARIUS POPA.

Inca din ianuarie am platit la trezoreria locala 30 ron. Cand m-am dus acolo am zis ca am venit sa platesc permisul de pescuit. Cucoanele m-au privit ca pe un alienat pentru ca in ianuarie 2009 nu aveau habar de HG 1016 intrata in vigoare din septembrie 2008. Abia cand le-am dat mura-n-gura si contul

”Art. 10. - (1) Taxele prevazute de prezenta hotarâre constituie venit la bugetul de stat si se vireaza în contul corespunzator codului de cont nr. 20160103 "Taxe si tarife pentru eliberarea de licente si autorizatii de functionare", deschis la unitatile Trezoreriei Statului. ”

mi-au eliberat chitanta pe care au si scris ”taxa eliberare permis de pescuit”

Poate de atunci s-au mai informat si cei de la Trezorerie.
Mi-am facut un dosar cu: chitanta, OM 753 si HG 1016 si il port in masina de cate ori merg pe rau. Pana acum nu m-a controlat nimeni.

Atentie de unde ”preiei informatiile”, celor de la Grande Pescar le-am recomandat sa mai citeasca legile inainte de a informa pescarii. Sega (Secasiu) de la Avat in schimb este onest.

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 03 Mar 2009, 19:32

multumesc mult!de la avat mai cumpar cate ceva, il stiu pe tipul ala mic si vorbaret, ma enerveaza uneori, dar mi se pare ok!de la arrow cumpar mai des!asa o sa fac !mai astept ortaci care au luat sau vor sa ieie initiativa!
florinn1 scrie:Pentru MARIUS POPA.

Inca din ianuarie am platit la trezoreria locala 30 ron. Cand m-am dus acolo am zis ca am venit sa platesc permisul de pescuit. Cucoanele m-au privit ca pe un alienat pentru ca in ianuarie 2009 nu aveau habar de HG 1016 intrata in vigoare din septembrie 2008. Abia cand le-am dat mura-n-gura si contul

�Art. 10. - (1) Taxele prevazute de prezenta hotar�re constituie venit la bugetul de stat si se vireaza �n contul corespunzator codului de cont nr. 20160103 "Taxe si tarife pentru eliberarea de licente si autorizatii de functionare", deschis la unitatile Trezoreriei Statului. �

mi-au eliberat chitanta pe care au si scris �taxa eliberare permis de pescuit�

Poate de atunci s-au mai informat si cei de la Trezorerie.
Mi-am facut un dosar cu: chitanta, OM 753 si HG 1016 si il port in masina de cate ori merg pe rau. Pana acum nu m-a controlat nimeni.

Atentie de unde �preiei informatiile�, celor de la Grande Pescar le-am recomandat sa mai citeasca legile inainte de a informa pescarii. Sega (Secasiu) de la Avat in schimb este onest.
:D
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

danone
veteran
veteran

Mesaj de danone » 03 Mar 2009, 19:37

Florine1 eu am fost ieri sa platesc taxa de 30 de lei trezorerie si am avut oarecare emotii legate de ceea ce spui tu. Am ramas surprins cand functionara de acolo nu numai ca mi-a incasat banii, ba mai mult mi-a indicat si adresa filialei ANPA unde sa ma prezint cu chitanta.

Scrie răspuns