daca e asa, zi-mi
mihai care text al legii, arata-mi pagina c u acel text al legii, ca-s atitea legi , nu stii care e valabila si care nu!!
i gata, ma duc la trezorerie, si eu vreau sa fiu in temeiul legii, daca apsalba zice ca pot sa-i cotizez 30ron in schimbuil permisului, maine sunt la el, dac a nu, trezoreria ma asteapta!
dintre pescarii din alba .CINE O MAI PLATIT LA TREZORERIE,stiu domnitele de acolo daca zicem pentru ce cotizam??
noi muncim pentru banii aceea , si cred ca stiti destul de bine cum se castiga banii, intr-o economie de piata descendenta!asa ca nu va lasati fratilor, pledez pentru lege, dar nu legea monopolului de asociatii, banii nejustificati , dece??
MihaiV scrie:danone scrie:MihaiV asa este cum spui tu. Pana acuma m-am lasat pacalit de tovarasii AGVPS-isti de la Cluj. Am platit deja taxa de 30 lei la trezorerie si urmeaza sa ma duc la sediul ANPA de pe Dorobantilor sa-mi ridic permisul. Daca acesta nu mi se va elibera va trebui de fiecare data cand ma duc la pescuit sa-mi duc avocatul cu mine.
nu-i nevoie sa duci avocatul, ca pe malul apei nu e instanta de judecata.
m-au controlat jandarmii, le-am aratat chitanta si textul legii, au citit si au zis "multumesc, fir intins in continuare" Nu a trebuit sa le explic nimic! Nici sa am avocatul cu mine.

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.