Ciudata pozitia ajvps alba. pana nu aparusem noi dadeau cu 125 lei. Buna treaba concurenta. Macar noi suntem consecventi. Mai ales ca nu aburim pescarii cu ape ses, ape munte. Daca muntele este deschis, un merit decisiv sti foarte bine cui se datoreaza.zamfi scrie:Cica ar fi cam asa: APS Alba - 70 lei , AJVPS Alba -64 lei.
Dar asta e din auzite deoarece eu ...deocamdata sunt "braconier"!!!!!![]()
![]()
![]()
Valoarea cotizatiilor cerute de asociatii pentru 2009
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- MARIUS POPA
- veteran
pai si eu stiu ce sa fac, ideea e ca nu am cu cine, si nu m aajuta nici statul !
!vad ca se fereste lumea din alba sa se dea cu parerea, ce zici!?

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
Poate nu sti sa te exprimi clar. Ia-l si pe zamfi si dati o geana pe la aiud, sa vedeti viitorul vostru loc de pescuit, ala de ziceau unii ca nu se mai face.MARIUS POPA scrie:pai si eu stiu ce sa fac, ideea e ca nu am cu cine, si nu m aajuta nici statul !!vad ca se fereste lumea din alba sa se dea cu parerea, ce zici!?

Unii l-au vazut si nu le vina sa creada.
Absolut corecta treaba cu 125 lei/ajvps.Departe de mine gandul sa contest concurenta! Deoarece eu in mod normal sunt unul dintre beneficiari!apsalba scrie:Ciudata pozitia ajvps alba. pana nu aparusem noi dadeau cu 125 lei. Buna treaba concurenta. Macar noi suntem consecventi. Mai ales ca nu aburim pescarii cu ape ses, ape munte. Daca muntele este deschis, un merit decisiv sti foarte bine cui se datoreaza.zamfi scrie:Cica ar fi cam asa: APS Alba - 70 lei , AJVPS Alba -64 lei.
Dar asta e din auzite deoarece eu ...deocamdata sunt "braconier"!!!!!![]()
![]()
![]()

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
- MARIUS POPA
- veteran
nu la tine ma refeream apsalba,cand am zis de parere, sasa tu nu contezi! si apropo!ai grija ce insinuezi domnul meu, ca nu se stie niciodata cum se-ntoarce roata!poate totusi dau o tura pin la voi!sa vad!
apsalba scrie:Poate nu sti sa te exprimi clar. Ia-l si pe zamfi si dati o geana pe la aiud, sa vedeti viitorul vostru loc de pescuit, ala de ziceau unii ca nu se mai face.MARIUS POPA scrie:pai si eu stiu ce sa fac, ideea e ca nu am cu cine, si nu m aajuta nici statul !!vad ca se fereste lumea din alba sa se dea cu parerea, ce zici!?

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
- micutsebastian
- utilizator constant
aps alba , eu nu inteleg de ce asociatiile nu pot sa elibereze permisul ala imputit care nu mai apare, la suma suma X fara obligativitatea asocierii si care sa dea dreptul pescarilor sa pescuiasca pe rauri unde ii taie capul(oricum nu le populeza nici moartea). In acest fel pe la caseria asociatiei trec si potentiali interesati, care , daca doresc sa pescuiasca pe pistele de concurs sau baltoacele cu caras apartinand asociatiei respective, prin asocierea (contra cost evident) sa le fie permis accesul....(intelegi tu). De ce sa pretinzi bani pentru ceva ce nu faci.
Sunt curios cam cand o sa se ajunga la popularea raurilor cu salau , somn , stiuca. Pe urma in urma efectuarii unor studii competente sa inchida sistematic pescuitul pe anumite tronsoane pentru ca populatiile anumitor specii cu care nu se fac repopulari (avat, scobar, mreana, clean) sa aiba ragaz sa isi revina.
Nu vreau sa intru in detalii dar treaba e cat se poate de simpla, mai ales ca se poate apela la o cosiliere in organizarea pescuitului. Ne invata altii cum , daca noi nu suntem instare. (si nu suntem)
Evident ca in realitate nu se doreste binele beneficiarului principal al acestei legi, fiecare isi vede doar interesele si de aceea se ajunge ca legile sa fie pline de anomalii.
...si iar m-am enervat si iar o sa merg fara permis la pescuit
Sper din tot sufletul sa fie cat mai multi ca mine, sa umble sa ne caute orbeste prin balarii ca nu s-au adunat destui bani la buget, si cand s-or plictisi de cautat ,intr-un final, sa tipareasca permisele alea unice ...
Sunt curios cam cand o sa se ajunga la popularea raurilor cu salau , somn , stiuca. Pe urma in urma efectuarii unor studii competente sa inchida sistematic pescuitul pe anumite tronsoane pentru ca populatiile anumitor specii cu care nu se fac repopulari (avat, scobar, mreana, clean) sa aiba ragaz sa isi revina.
Nu vreau sa intru in detalii dar treaba e cat se poate de simpla, mai ales ca se poate apela la o cosiliere in organizarea pescuitului. Ne invata altii cum , daca noi nu suntem instare. (si nu suntem)
Evident ca in realitate nu se doreste binele beneficiarului principal al acestei legi, fiecare isi vede doar interesele si de aceea se ajunge ca legile sa fie pline de anomalii.
...si iar m-am enervat si iar o sa merg fara permis la pescuit

Sper din tot sufletul sa fie cat mai multi ca mine, sa umble sa ne caute orbeste prin balarii ca nu s-au adunat destui bani la buget, si cand s-or plictisi de cautat ,intr-un final, sa tipareasca permisele alea unice ...
Marius,MARIUS POPA scrie:nu la tine ma refeream apsalba,cand am zis de parere, sasa tu nu contezi! si apropo!ai grija ce insinuezi domnul meu, ca nu se stie niciodata cum se-ntoarce roata!poate totusi dau o tura pin la voi!sa vad!apsalba scrie:Poate nu sti sa te exprimi clar. Ia-l si pe zamfi si dati o geana pe la aiud, sa vedeti viitorul vostru loc de pescuit, ala de ziceau unii ca nu se mai face.MARIUS POPA scrie:pai si eu stiu ce sa fac, ideea e ca nu am cu cine, si nu m aajuta nici statul !!vad ca se fereste lumea din alba sa se dea cu parerea, ce zici!?
Sunt totusi presedintele FNPSR. Parerea mea conteza, daca am reusit sa impun federatia ca partener in trei comisii de dialog social si pescarii sportivi sa aiba un for de reprezentare legal constituit. Apropo, la ce roata te referi? Retine, apartenenta la asociatia noastra este o optiune, nu o obligatie.
micutsebastian,
daca citeai o postare alaturata vedeai ca optiunea nostra privind legislatia de pescuit exclude obligativitatea asocierii.
AJVPS Cluj Napoca: cotizatie + vizare permis ses = 150 lei , cotizatie + vizare permis munte = 140 lei , cotizatie + vizare permis ses+munte = 210 lei. Anul trecut a fost la fel. Enorm de mult.
Intrebare: Eu ca si clujan ,pot sa ma asociez la o alta asociatie unde cotizatia este mai mica pentru a putea obtine acel permis ANPA, iar apoi sa pescuiesc unde ma taie capul? Dupa cate inteleg cu acel permis ANPA poti pescui oriunde.
Voua dragi pescari, fir intins iar lor "lat intins".
Intrebare: Eu ca si clujan ,pot sa ma asociez la o alta asociatie unde cotizatia este mai mica pentru a putea obtine acel permis ANPA, iar apoi sa pescuiesc unde ma taie capul? Dupa cate inteleg cu acel permis ANPA poti pescui oriunde.
Voua dragi pescari, fir intins iar lor "lat intins".
Danone, nu te-ai trezit? Nu vezi ca aps cluj isi bate joc de tine? Unde ai auzit de ses si munte in ultimul timp decat la rinocerii ajvps-isti care inca mizeaza pe lipsa voastra de informatii? Cine te obliga sa soliciti permis de la ei? Esti membrul lor? Ai fost la vreo adunare generala cand s-a stabilit cotizatia? Batranul Morariu isi face de cap.