Valoarea cotizatiilor cerute de asociatii pentru 2009
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Nu m-ar deranja sa platesc la o asociatie o cotizatie rezonabila de 60-70 lei dar nu 210 cum se taxeaza la Cluj. Sunt membru cu carnet la AJVPS Cluj de vreo 15 ani. Pe vremuri cotizatia era accesibila, dar in ultimii 4-5 ani deja au sarit calul. De banii care ii incaseaza nu te protejeaza nici macar de braconierii care te dau la o parte cu duzinile lor de bete, daramite sa mai si populeze. Nu stiu ce fac cu banii. Cred ca se duc toti pe "delegatiile" si pe salareiile lor. Am auzit ca presedintele tov. Moraru are un salar de vreo 6000 de lei pe luna. Ce dracu ca AJVPS nu este agentie guvernamentala. Revin iarasi cu intrebarea daca platesc cotizatie la o asociatie limitrofa Clujului (Alba, Mures, etc.) in baza permisului ANPA pot pescui pe Cluj?
valoarea cotiyatiilor cerute de asociatii
La Salmo-Carpatica, cotizatia de membru e de 60 lei ptr adulti (inclusiv pensionari) 30 lei copii mari (14-18) ani si 15 lei copii mici (pana la 14 ani) ÅŸi femei.
AJVPS Hunedoara cere o suma de bani pentru ape de ses, una pentru ape de munte si una pentru baraje. Nu cunosc sumele ca nu ma intereseaza, dar acum cativa ani depasea salarul minim pe economie cu mult.
Daca stie cineva cat e, n-are decat sa posteze.
La noi pretul cotizatiei e stabilit chiar de catre pescari, in adunarea generala. Si la noi sunt care ma intreaba ca de ce este atata. Stiti ce le raspund? De aia pentru ca atata ati votat voi. Eu personal nu am absolut nici o contributie la stabilirea acestei sume, in calitate de presedinte.
AJVPS Hunedoara cere o suma de bani pentru ape de ses, una pentru ape de munte si una pentru baraje. Nu cunosc sumele ca nu ma intereseaza, dar acum cativa ani depasea salarul minim pe economie cu mult.
Daca stie cineva cat e, n-are decat sa posteze.
La noi pretul cotizatiei e stabilit chiar de catre pescari, in adunarea generala. Si la noi sunt care ma intreaba ca de ce este atata. Stiti ce le raspund? De aia pentru ca atata ati votat voi. Eu personal nu am absolut nici o contributie la stabilirea acestei sume, in calitate de presedinte.
MihaiV asa este cum spui tu. Pana acuma m-am lasat pacalit de tovarasii AGVPS-isti de la Cluj. Am platit deja taxa de 30 lei la trezorerie si urmeaza sa ma duc la sediul ANPA de pe Dorobantilor sa-mi ridic permisul. Daca acesta nu mi se va elibera va trebui de fiecare data cand ma duc la pescuit sa-mi duc avocatul cu mine.
Ajvps ph:
2008 = 80 lei - cotizatie;pentru permis nu am platit deoarece nu s-au distribuit!
2009 = din "surse" se pare ca ar fi = 80 lei cotizatie + taxa de eliberare a permisului.
Interesant este ca pe web-site-ul lor au disparut toate informatiile ce aveau legatura cu pescuitul (inclusiv lista membrilor pescari) si au ramas doar datele referitoare la activitatea de vanatoare si membrii vanatori.
2008 = 80 lei - cotizatie;pentru permis nu am platit deoarece nu s-au distribuit!
2009 = din "surse" se pare ca ar fi = 80 lei cotizatie + taxa de eliberare a permisului.
Interesant este ca pe web-site-ul lor au disparut toate informatiile ce aveau legatura cu pescuitul (inclusiv lista membrilor pescari) si au ramas doar datele referitoare la activitatea de vanatoare si membrii vanatori.

Fir intins!;-)
Cand se tiparesc oare nenorocitele alea de cartoane? Ca am tot sunat si eu la ANPA Cluj de mi-a venit acru...
God Grant that I may live to xxx until my dying day, And when it comes to my last cast
I most humbly pray, When in the Lord's safe landing net I'm peacefully asleep,That in His mercy I be judged As big enough to keep.
I most humbly pray, When in the Lord's safe landing net I'm peacefully asleep,That in His mercy I be judged As big enough to keep.