Presiunea atmosferica!

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

rolandpopcev
junior
junior

Presiunea atmosferica!

Mesaj de rolandpopcev » 04 Dec 2008, 20:50

Unii pescari batrani au facut niste observatii de-a lungul timpului: cand scade presiunea-care mananca mai bine:ciprinidele domestice sau rapitorii? Cand creste presiunea-la fel,care mananca mai bine: domesticii sau rapitorii? Ce D-zeu nu lamuriti odata problema solunarului: are sau n-are importanta faza lunii in hranirea pestilor? :?: :?:Totodata zic tot unii pescari ca rapitorul mananca mai bine NOAPTEA! E-adevarat?Multumiri anticipate.Mentionez ca in functie de raspunsurile voastre voi merge sambata sau nu la rapitor... :idea: 8)

Jonin
veteran
veteran

Mesaj de Jonin » 04 Dec 2008, 21:44

Du-te la pescuit si lasa dracului prostiile astea!
Daca vin 3 insi si iti spun ca n-o sa mearga pescuitul sambata,tu nu te mai duci?
N-ai sa prinzi niciodata peste cu gandirea asta!

Prima conditie ca sa prinzi peste este SA FII PE BALTA!
Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi!

Multi prosti, putine gloante!

apscaras
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de apscaras » 04 Dec 2008, 22:10

nu conteaza......daca ai portofelul la tine :D :D :D

rolandpopcev
junior
junior

Just!

Mesaj de rolandpopcev » 04 Dec 2008, 23:12

Jonin scrie:Du-te la pescuit si lasa dracului prostiile astea!
Daca vin 3 insi si iti spun ca n-o sa mearga pescuitul sambata,tu nu te mai duci?
N-ai sa prinzi niciodata peste cu gandirea asta!

Prima conditie ca sa prinzi peste este SA FII PE BALTA!
Adevarul e k totdeauna m-am dus,chiar daca era prost solunarul,dar e atat de putin peste ramas in apele ro ca nu mai stiu cum sa fac sa prind,ca-mi si place sa-l mananc si am bagat si peste 1000euro in scule numai in 5-6 luni....

rolandpopcev
junior
junior

O coacaza!

Mesaj de rolandpopcev » 04 Dec 2008, 23:13

apscaras scrie:nu conteaza......daca ai portofelul la tine :D :D :D
Niciodsata n-am cumparat! Am recunoscut ca n-am prins nimic si am dormit linistit.... 8)

apscaras
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de apscaras » 04 Dec 2008, 23:30

stai linisti...era o gluma :D

Jonin
veteran
veteran

Mesaj de Jonin » 04 Dec 2008, 23:56

SENIOR,stiu ce nasol te simti cand esti intr-o perioada de asta neagra si nu prinzi nimic si ca un facut toate neamurile si prietenii afla ca mergi la pescuit si incep mistourile.
Partea cea mai proasta e ca ai bagat bani multi in scule,dar vanzatorul nu ti-a spus ca nu prind singure peste. :)
Dupa atata amar de ani am invatat ca nu ai nimic sigur pe care sa te poti baza in materie de pescuit.
Considera iesirea la pescuit o relaxare in aer liber si daca cumva mai prinzi si peste zici ca ala e un bonus de la D-zeu.
Asa nu te mai enervezi si nici iesirile la pescuit nu iti vor mai da o stare de stres.
Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi!

Multi prosti, putine gloante!

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 05 Dec 2008, 00:31

Oricine ar incerca sa emita ceva teorii la problema ridicata de tine nu v-a face decat sa te incurce mai rau....asa ca mai bine mergi la peste! :wink:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

dan_acs
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de dan_acs » 05 Dec 2008, 14:30

Presiunea Atmosferica cred ca are efect doar pana la o anumita adancime a apei. La adancimi mari nu cred sa mai conteze cum e afara...
Oricum..de cand s-a inventat primul barometru si pana azi, nu s-a reusit gasirea unei legaturi intre Presiunea Atmosferica si activitatea pestilor (si a trecut ceva vreme de atunci).

bogdan_br
junior
junior

Re: Just!

Mesaj de bogdan_br » 05 Dec 2008, 16:01

SENIOR scrie:
Jonin scrie: 1. Prima conditie ca sa prinzi peste este SA FII PE BALTA!
...
2. ''dar e atat de putin peste ramas in apele ro ca nu mai stiu cum sa fac sa prind''
Iata doua adevaruri incontestabile...du-te omule la pescuit, lasa teoriile. Ca pescar de Dunare, vreau sa-ti spun ca am prins inclusiv, pe cresteri sau scaderi mari ale cotelor..., mai nasol e cand apa are culoarea cafelei cu lapte, in rest....N-am pescuit insa pe ''ligheane'' (balti private) al caror nivel variaza brusc, aici nu pot sa-ti dau sfaturi...

Scrie răspuns