Presiunea atmosferica!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Au fost totusi situatii cind stika a mincat ca nebuna in ora dinainte de izbucnirea unei furtuni, nici inainte nici dupa !?! Ori nu vad ce a fost atunci altceva decit o cadere majora de presiune ?!?adrian frunza scrie:presiunea ca presiunea ,dar cand vine un front cu masa de aer polar ,vreau sa-l vad pe ala care sparge pestele .
asta cu presiunea e pt pafaristi ,dar oricum e buna ca e relache pe apa .
conteaza numai presiunea din propria instalatie .
Deci cu riscul de a face ca Doreleeee!!! prin intermediul batului bun conducator de electricitate eu voi mai incerca in astfel de situatii.
Sa va aduca Mos Niculaie exact joardele( St.Croix, Kistler, Rojemaier etc) pe care le doriti! [/i]
sun la corabia sim toata lumea zice sa nu ma duc;"io" ma sui in masina si ata la corabia(130km de la dragasani).
sun la vladeni si laur imi zice sa nu ma duc ca dunarea e ciocolata si nu mere nici cu dinamita;tata si cu mine ne suim in masina si ne ducem direct la vladeni(430 km de la dragasani)
asa ca lasa-i pe astrologi si ghicitori sa se duca la pescuit numa in mom. oportun,tu cauta-l ca o sa-l gasesti.
sun la vladeni si laur imi zice sa nu ma duc ca dunarea e ciocolata si nu mere nici cu dinamita;tata si cu mine ne suim in masina si ne ducem direct la vladeni(430 km de la dragasani)
asa ca lasa-i pe astrologi si ghicitori sa se duca la pescuit numa in mom. oportun,tu cauta-l ca o sa-l gasesti.
-
- junior
multumiri tuturor!
maine incerc 2 voblere salmo pe-un lac frumos de munte,ambele sub forma de marlita,una articulata...sa vedem,c-am dat vreo 60lei pe-amandoua...si bineinteles k e stiuk acolo.ba si somn...pitic!

Prima data consult horoscopul, apoi verific solunarul si presiunea atmonsferica si la sfarsit verific horoscopul chinezesc si daca toate sunt favorabile abia atunci ma gandesc sa merg la peste ... daca nu e seara deja decand tot consult horoscoape si solunare ... maine consult un pshiatru sa vada daca mai scap.

S'altare și bunăstare !
Anul asta am avut un calendar cu solunar,pus la vedere in kitchen,spre "bucuria "consoartei
De fiecare data cand plecam la pesti,la iesire aruncam o geana pe furis,cu frica sa nu vad acolo cumva un peste mic,mic,aproape invizibil.De multe ori la intoarcere aproape ca i-am aratat degetul din mijloc, a mintit cu nerusinare