Presiunea atmosferica!

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

APSHD
veteran
veteran

Mesaj de APSHD » 06 Dec 2008, 12:43

Eu cind vreau sa merg la pescuit mai intii merg la o vecina sa-mi dea din bobi si sa-mi spuna daca voi avea noroc a doua zii. :help:
Scuze am uitat sa specific ca vecina este una din acelea care poarta fuste colorate lungi
Incercati si voi poate , cine stie :!:

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 06 Dec 2008, 18:23

ups ... nu deconspira chestia cu vecina. Si io merg la vecina si pun mana ... poate asa am noroc la peste :lol: :lol: :lol:

ps
vecina mea nu poarta fuste deloc ... si nici altceva :lol:
S'altare și bunăstare !

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 07 Dec 2008, 01:00

nu poti trimite vecina aia in cantonament la mine vro cateva luni?? :lol: :lol:

Ioan S.
veteran
veteran

Mesaj de Ioan S. » 07 Dec 2008, 01:24

taicanoe scrie:ups ... nu deconspira chestia cu vecina. Si io merg la vecina si pun mana ... poate asa am noroc la peste :lol: :lol: :lol:
Noroc ar fi sa nu dai de ... peste ! Daca dai de peste ... asta te taxeaza de "permis" ... si iti scada presiunea ! :oops:

Uite ca s-ar putea sa aiba dreptate cei care asociaza scaderea presiunii cu lipsa de activitate a "bambinei" ! :wink:

Ioan S.
veteran
veteran

Mesaj de Ioan S. » 07 Dec 2008, 01:34

APSHD scrie:Eu cind vreau sa merg la pescuit mai intii merg la o vecina sa-mi dea din bobi si sa-mi spuna daca voi avea noroc a doua zii. :help:
De ce nu spui adevarul pina la capat?!?

Chiar crezi ca noi nu stim ca - indiferent ce-ti spune vecina - a doua zi mergi pe balta sa verifici ?!?

PS: Cam la fel e si cu presiunea atmosferica - indiferent ce-ti spune barometru - a doua zi trebuie sa mergi pe balta (cel putin sa verifici) !?! :wink:

Ioan S.
veteran
veteran

Mesaj de Ioan S. » 07 Dec 2008, 01:36

La mine chestia cu presiunea atmosferica e valabila cind ma intorc de la pescuit si doar cind nu am prins peste. :D E mai usor de dat vina pe factorii externi ... decit pe propria-mi nepricepere ! :oops:

rolandpopcev
junior
junior

si-asta e adevarat!

Mesaj de rolandpopcev » 08 Dec 2008, 00:17

Ioan S. scrie:La mine chestia cu presiunea atmosferica e valabila cind ma intorc de la pescuit si doar cind nu am prins peste. :D E mai usor de dat vina pe factorii externi ... decit pe propria-mi nepricepere ! :oops:
Dar chiar asa,zeci de ani sa fiu nepriceput? Mai mare de 2kg n-am prins niciodata! Scule am,momeli iau,inseamna k am ghinion! Si ce e mai trist e faptul ca nu mai e peste ca pe vremuri din cauza BRACONIERILOR si a POLUARII!!! :cry: 8)

Ioan S.
veteran
veteran

Re: si-asta e adevarat!

Mesaj de Ioan S. » 08 Dec 2008, 22:12

SENIOR scrie:Dar chiar asa,zeci de ani sa fiu nepriceput? Mai mare de 2kg n-am prins niciodata! Scule am,momeli iau,inseamna k am ghinion! Si ce e mai trist e faptul ca nu mai e peste ca pe vremuri din cauza BRACONIERILOR si a POLUARII!!! :cry: 8)
A fost o vreme (acum mai bine de 10 ani) cind mi-am facut barometru, urmaream solunarul, fazele lunii, ieseam seara in gara sa intreb pescarii cum e Prutul (daca scade sau creste) etc.. Asta nu inseamna ca prindeam mai bine sau mai mult decit acum. :oops: De multe ori cind "era bine de pescuit" nu aveam timp ... si invers. :wink:
Asa ca am renuntat si - pentru ca timpul liber e prea putin - ies la pescuit atunci cind timpul imi permite.
Se intimpla - bineinteles :oops: - sa fie si "nule" (minim 50% din iesiri sunt nule :oops: ) !

Cind spun nepricepere ma refer strict la mine (e un fel de a face "haz de necaz" :shock: :oops: :wink:) !

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 09 Dec 2008, 08:05

adiwolf scrie:nu poti trimite vecina aia in cantonament la mine vro cateva luni?? :lol: :lol:
din pacate nu pot sa fac gestul asta, cu toate ca pentru tine m-as sacrifica sa raman fara vecine o perioada ... ma leaga legea si zice ca sunt "peste" iar io-s doar pescar nu peste :lol: :lol: :lol:
S'altare și bunăstare !

Chief
veteran
veteran

Re: Presiunea atmosferica!

Mesaj de Chief » 09 Dec 2008, 09:43

SENIOR scrie:Unii pescari batrani au facut niste observatii de-a lungul timpului: cand scade presiunea-care mananca mai bine:ciprinidele domestice sau rapitorii? Cand creste presiunea-la fel,care mananca mai bine: domesticii sau rapitorii? Ce D-zeu nu lamuriti odata problema solunarului: are sau n-are importanta faza lunii in hranirea pestilor? :?: :?:Totodata zic tot unii pescari ca rapitorul mananca mai bine NOAPTEA! E-adevarat?Multumiri anticipate.Mentionez ca in functie de raspunsurile voastre voi merge sambata sau nu la rapitor... :idea: 8)
Senior, mai in gluma sau mai in serios citeste Odiseea sa afli despre starea retelei... :)
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

Scrie răspuns