Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
luci_t
- veteran

-
@apsalba
Suntem in postul craciunului si as avea o propunere pt d-voastra: lasati ajvps-ul in pace in aceasta perioada si asa macar nu o sa trebuiasca sa justificati pierderea proceselor.
-
gigi 2007
- senior

luci_t ne spune
Suntem in postul craciunului si as avea o propunere pt d-voastra: lasati ajvps-ul in pace in aceasta perioada si asa macar nu o sa trebuiasca sa justificati pierderea proceselor.
si are dreptate ....anul trecut , cam pe vremea asta, unii ne anuntau ca agvps moare pana la 25 decembrie 2007 si ca topicul ramane fara subiect.
- problema nu ar fi ca topicul ramane fara subiect , ci faptul ca multe din noile asociatii raman fara idei , nemaiavand pe cine sa dea vina (aceasta fiind singura lor grije si singurul lor obiect de activitate), pentru insuccesele, prea usor de vazut de orice pescar. Eu nu cred ca trebuie sa dispara unii , ca altii sa poata sa demonstreze ca sunt buni..
-
luci_t
- veteran

-
@ gigi2007
eu personal sunt de acord cu disparitia mentalitatii agvps, dar nu sunt de acord cu inlocuirea agvps cu fnpsr sau altceva de acelasi fel.
Prefer sa imi cumpar permisul de pescuit de la peco sau magazine de pescuit. Nu vreau ca obtinerea permisului de pescuit sa-mi fie conditionata de apartenenta la o asociatie sau alta. Daca ma inscriu intr-o asociatie de pescari locala vreau sa o fac in urma convingerii personale ca cei de la respectiva asociatie chiar fac ceva bun pt apele in care pescuiesc de obicei.
-
attilaf
- veteran

Art. 6. Calitatea de pescar sportiv este atestată de apartenenţa la asociaţiile de pescari sportivi/ cluburile de pescuit sportiv şi federaţiile legal constituite .
Deci iar s-a dus dracului varianta cu neasocierea....
-
apscaras
- utilizator constant

-
gigi 2007 scrie:luci_t ne spune
si are dreptate ....anul trecut , cam pe vremea asta, unii ne anuntau ca agvps moare pana la 25 decembrie 2007 si ca topicul ramane fara subiect.
- problema nu ar fi ca topicul ramane fara subiect , ci faptul ca multe din noile asociatii raman fara idei , nemaiavand pe cine sa dea vina (aceasta fiind singura lor grije si singurul lor obiect de activitate), pentru insuccesele, prea usor de vazut de orice pescar. Eu nu cred ca trebuie sa dispara unii , ca altii sa poata sa demonstreze ca sunt buni..
lasa-ne pe noi cei care avem un cuvant de spus in pescuit,nu e frumos sa te amesteci in discutii cu care esti paralel.incearca topicul ala cu fotbalul
-
gigi 2007
- senior

apscaras spune
[/quote]lasa-ne pe noi cei care avem un cuvant de spus in pescuit
am spus :
problema nu ar fi ca topicul ramane fara subiect , ci faptul ca multe din noile asociatii raman fara idei
- apscaras probabil e una din aceste asociatii - sau are ceva idei, dar putine . proaste si neinspirate.
- ce te bagi in seama , neintrebat ???? ti-am zis eu ceva ???
- oricum daca asa arata unu care se pricepe si are un cuvant de spus , chiar ca nu ne mai putem astepta la nimic bun....
- felul in care te pricepi , se vede cu ochiul liber pe oricare apa din judet pe care te lauzi ca o ingrijesti....
-
Vali Vesa
- utilizator constant

apscaras scrie: ...lasa-ne pe noi cei care avem un cuvant de spus in pescuit...
Am mai auzit formularea asta undeva... Cineva spunea sa-i lasam sa se antreneze pentru Cupa Campionilor... Si nu prea au ajuns nici macar pe la picioarele campionilor...