Jalnica prestatie a lui Tibanu
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
N-am inteles ce e nou sub soare?Jalnica prestatie a lui Tibanu
A avut vreodata o altfel de prestatie si eu nu stiu?
Uitati-va mai bine la emisiunile lui Dan Pavaloiu de la Cluj sau pe canalul Fishing&Hunting( e tradus in lb.romana)!
Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi!
Multi prosti, putine gloante!
Multi prosti, putine gloante!
Re: Jalnica prestatie a lui Tibanu
Daca tot vretzi sa vedetzi emisiuni de calitate din care sa si invetzi ceva nu doar sa te enervezi, luatzi-va Digi si pe http://www.youtube.com/watch?v=N0wA-ybJkDY nu ai cum sa te mai plictisesti!Adrian SB scrie:. Poate ziceti ca daca nu imi place sa nu ma uit, dar tinand cont de saracia emisiunilor de profil ma sunt fortat sa urmaresc si astfel de emisiune in speranta ca voi vedea si ceva mai interesant.
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
bah voi unde dracu va uitati la televizor?
io nu l-am mai vazut pe tibanu din clasa 8-a(nu ca mi-ar fi dor de el) , de baietii de care zice ilie , nu stiu nimik , si alte emisiuni de pescuit nu vad decat pe discovery ceva, da si alea in reluare a 100 oara.
cat despre fishing&hunting... la operatoru meu iubit RCS RDS nu prea curand... dupa cum mi-o zis fatuca aia crispata care mi-a raspuns la telefon.

cat despre fishing&hunting... la operatoru meu iubit RCS RDS nu prea curand... dupa cum mi-o zis fatuca aia crispata care mi-a raspuns la telefon.
Mai mult decat execrabila faza. Mai niste tipe maneliste - pline de aur, ca in tentativa aia de revista - Pescarul modern (eu as numi-o Imitatia comunista de pescar) si totul s-ar incadra perfect in "superbul" decor mioritic. Chiar asa orbi [sa nu zic altfel] sunt fratii Nicula - patronii televiziunii.... ?!
Am trecut fugitiv peste postul respectiv in timp ce se derula emisiunea respectiva si am crezut initial ca este un fel de teatru de papusi pt. copii pana in 4 ani.
Apropo. Mai cumpara cineva tentativa aia de revista? (Pescaru` "modern")
Ca sa ma iau dupa Adelain, cred ca videoclipul urmator exprima exact mesajul pe care l-as transmite transmitatorilor de asfel de emisiuni: http://www.youtube.com/watch?v=H7MOeS0r_CI
Am trecut fugitiv peste postul respectiv in timp ce se derula emisiunea respectiva si am crezut initial ca este un fel de teatru de papusi pt. copii pana in 4 ani.
Apropo. Mai cumpara cineva tentativa aia de revista? (Pescaru` "modern")
Ca sa ma iau dupa Adelain, cred ca videoclipul urmator exprima exact mesajul pe care l-as transmite transmitatorilor de asfel de emisiuni: http://www.youtube.com/watch?v=H7MOeS0r_CI
-
- veteran
- Catalin M.
- utilizator constant
da cum de nu casca nimeni gura de "pescar hoitar"? ca nici ala nu-i departe...emisiuni de genu asta poate face fiecare dintre noi cu o camera video...nu-i deloc greu sa te plimbi pe malul lacului si sa filmezi capturile altora...si in plus "pescarul hoitar" ii cam fomist (parerea mea) dupa cum baga toate rosioarele si caraseii in juvelnic ... sfatul meu ii ca decat sa te uiti la acesta "emisiune" mai bine dormi inca o juma de ora in plus ca esti mai castigat.