Jalnica prestatie a lui Tibanu
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Jalnica prestatie a lui Tibanu
Nu pot sa cred ca se mai difuzeaza sub titulatura unei emisiuni de pescuit asa panarama de emisiune, fara nici o legatura cu pescuitul, unde sa il suportam pe nesimtitul de tibanu cum vorbeste in camera cu gura plina, improscand cu omleta de "dragon" facuta din ou de strut. Am trimis un protest si catre TV National. Poate ziceti ca daca nu imi place sa nu ma uit, dar tinand cont de saracia emisiunilor de profil ma sunt fortat sa urmaresc si astfel de emisiune in speranta ca voi vedea si ceva mai interesant.
-
- veteran
Re: Jalnica prestatie a lui Tibanu
Nu te mai enerva pe "Tribanu". Ca el e plina tara. Foloseste telecomanda cu incredere.Adrian SB scrie:Nu pot sa cred ca se mai difuzeaza sub titulatura unei emisiuni de pescuit asa panarama de emisiune, fara nici o legatura cu pescuitul, unde sa il suportam pe nesimtitul de tibanu cum vorbeste in camera cu gura plina, improscand cu omleta de "dragon" facuta din ou de strut. Am trimis un protest si catre TV National. Poate ziceti ca daca nu imi place sa nu ma uit, dar tinand cont de saracia emisiunilor de profil ma sunt fortat sa urmaresc si astfel de emisiune in speranta ca voi vedea si ceva mai interesant.
"Cand vulturii sunt tacuti,papagalii incep sa trancaneasca"
- Claudiu Andrei
- junior
Adrian SB ...trebuia sa aduci neaparat aminte de acest mahalagiu unsuros...Ok...bibani la kg pe jumate congelati...dar ce ziceti de alta emisiune in care acest nehalit impreuna cu alti 4-5 "pescari"au prins acelasi crap cel putin odata fiecare? Probabil fiind un mare pescar si iubitor de natura sa gandit sa nu raneasca si alte exemplare...Parerea mea!!!