Jalnica prestatie a lui Tibanu

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

lsd71
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de lsd71 » 22 Noi 2008, 21:54

Oare cati bani ia pentru c.....l ala de emisiune?Eu am renuntat de mult sa ma uit!

terrybill
veteran
veteran

Mesaj de terrybill » 22 Noi 2008, 22:53

n-am decat 1 comentariu :

UN ONANIST CINEGETICO-HALIEUTIC, cu gandu' numai la crapelnitza!

fereasca pe aia de mananca unde crapa el! poate se ia! :evil: :lol:
Traieste-ti visele, nu-ti visa trairile! ;)

Jonin
veteran
veteran

Mesaj de Jonin » 23 Noi 2008, 00:26

Jalnica prestatie a lui Tibanu
N-am inteles ce e nou sub soare?
A avut vreodata o altfel de prestatie si eu nu stiu?
Uitati-va mai bine la emisiunile lui Dan Pavaloiu de la Cluj sau pe canalul Fishing&Hunting( e tradus in lb.romana)!
Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi!

Multi prosti, putine gloante!

Adrian SB
veteran
veteran

Mesaj de Adrian SB » 23 Noi 2008, 00:53

In schimb la polul opus se afla o alta emisiune "NATURA SI AVENTURA".Bravo baietilor din Cluj.
Intradevar, abia astept sa ma trezesc sambata dimineata si sa le urmaresc emisiunea. O realizare super. Poate de aceea a fost prea mare contrastul cu Tibanu.

Adelin
Moderator
Moderator

Re: Jalnica prestatie a lui Tibanu

Mesaj de Adelin » 23 Noi 2008, 10:47

Adrian SB scrie:. Poate ziceti ca daca nu imi place sa nu ma uit, dar tinand cont de saracia emisiunilor de profil ma sunt fortat sa urmaresc si astfel de emisiune in speranta ca voi vedea si ceva mai interesant.
Daca tot vretzi sa vedetzi emisiuni de calitate din care sa si invetzi ceva nu doar sa te enervezi, luatzi-va Digi si pe http://www.youtube.com/watch?v=N0wA-ybJkDY nu ai cum sa te mai plictisesti!
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

p5ih0
veteran
veteran

Mesaj de p5ih0 » 23 Noi 2008, 14:18

bah voi unde dracu va uitati la televizor? :lol: io nu l-am mai vazut pe tibanu din clasa 8-a(nu ca mi-ar fi dor de el) , de baietii de care zice ilie , nu stiu nimik , si alte emisiuni de pescuit nu vad decat pe discovery ceva, da si alea in reluare a 100 oara.
cat despre fishing&hunting... la operatoru meu iubit RCS RDS nu prea curand... dupa cum mi-o zis fatuca aia crispata care mi-a raspuns la telefon.

oby 1
veteran
veteran

Mesaj de oby 1 » 23 Noi 2008, 14:53

F&H
se poate urmari pe www.infopescar.tv dai I>(play) pe prima pagina

TopGear
senior
senior

Mesaj de TopGear » 23 Noi 2008, 15:12

Mai mult decat execrabila faza. Mai niste tipe maneliste - pline de aur, ca in tentativa aia de revista - Pescarul modern (eu as numi-o Imitatia comunista de pescar) si totul s-ar incadra perfect in "superbul" decor mioritic. Chiar asa orbi [sa nu zic altfel] sunt fratii Nicula - patronii televiziunii.... ?!
Am trecut fugitiv peste postul respectiv in timp ce se derula emisiunea respectiva si am crezut initial ca este un fel de teatru de papusi pt. copii pana in 4 ani.
Apropo. Mai cumpara cineva tentativa aia de revista? (Pescaru` "modern")

Ca sa ma iau dupa Adelain, cred ca videoclipul urmator exprima exact mesajul pe care l-as transmite transmitatorilor de asfel de emisiuni: http://www.youtube.com/watch?v=H7MOeS0r_CI

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 24 Noi 2008, 01:02

Tibanu asta e atat de janibil incat ar putea fi parodiat de Mondenii pe Prima cu mult succes! Sau macar sa se ia de mana cu dementii aia de la OTV gen Magda lu' Tolea, Diaconescu etc. E de nivelul alora! :lol:

Catalin M.
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Catalin M. » 24 Noi 2008, 09:58

da cum de nu casca nimeni gura de "pescar hoitar"? ca nici ala nu-i departe...emisiuni de genu asta poate face fiecare dintre noi cu o camera video...nu-i deloc greu sa te plimbi pe malul lacului si sa filmezi capturile altora...si in plus "pescarul hoitar" ii cam fomist (parerea mea) dupa cum baga toate rosioarele si caraseii in juvelnic ... sfatul meu ii ca decat sa te uiti la acesta "emisiune" mai bine dormi inca o juma de ora in plus ca esti mai castigat.

Scrie răspuns