SLATINA CERE AJUTOR (S.O.S)[PESCUITUL LA JAPCA]

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

piticu
veteran
veteran

Mesaj de piticu » 11 Ian 2005, 17:23

hehehe frate costica, pe asta ma bazam si io, ca nu te bagi tu sa le strici frumusetze de concediu' la oameni...

si cind ies d-acolo-sha din nou la munca le doresc sa uite sa deschida gura cind dau cu prostovolu' - uita plumbu'n gura shi-si zboara dintzii pa toata balta...

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 11 Ian 2005, 20:12

:oops: ...il cred ca e negru de oftica bietu om, care o zi intreaga sta sa indure umilinta branconierilor.La un moment dat e chiar ridicol, probabil sta si se intreaba: ce sanse are sa mai prinda ceva in strecuratoarea japcarilor?! :roll:
:shock: Cand realizeaza ca nu are nici o sansa, merge acasa si de nervi :oops: :oops: :oops: ori isi cotonogeste nevasta, ori scrie pe net... :( Cum prima optiune necesita efort fizic, dupa o zi si-asa istovitoare, normal ca se apuca de tras semnale :oops: .
...macar cu prima varianta castiga putin respec' :x

lipoveanu

Mesaj de lipoveanu » 11 Ian 2005, 22:50

1000 de vorbe nu fac 2 parale...!!!!
frumos...o sarma ghimpata cu 2 pietroaie..la capete.....shi catziva zeci de metri nu mai da nimeni pe acolo.....ca de nu s-or baga in apa sa le scoata pe vremea asta.....
...iau initziativa,...eu pun pietrele....

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 11 Ian 2005, 23:56

mai lipovene, ia aprofundeaza putin metoda! :roll:

SI MAI GOLESTE DIN CUTIA CU MESAJE, CA NU-TI MAI VIN ALEA NOI.

Stiam un lac (de fapt 2). Nu spui unde - nu prea are rapitor!
Intim, frumos, in padure, maxim 15 locuri de pescuit pe toata garla.

Paznicul, baiat harnic, a imprejmuit balta cu un brau de 6 m latime, facut din ramuri groase de salcam. Sa intrii in balta era ceva de cosmar. Dar fara sa intrii nu scoteai nici un crap din ea, ca intra in craci!
Pan la urma am curatat cracile pe un interval de 5-6m si puteam intra macar.

Pe mijlocul baltii se batusera niste pari grosi, cam din 10 in 10 metri, legati cu 2 randuri de sarma ghimpata intre ei. Acolo se hraneau pestii (era si albia garlei). Daca nu aruncai la 2-3 m de sarme, nu prindeai decat caras.
Dar nici cu plasa nu puteai da defel!

Cea mai bine pazita balta din cate am vazut eu!
near the beer

lipoveanu

Mesaj de lipoveanu » 12 Ian 2005, 02:39

....asta e intrebare de 10 puncte...????????
hmmmm...cum i-i zice doamne..!!!!!!
....e aproape de OLTENITZA ....balta e despartzita in 2 de o cale ferata.... LACUL ROSU ???..dar nu sunt sigur %%...DACA E ASTA...SA STII CA ARE RAPITOR....eu am prins sub pod...salau...dar l-am spart pe caras la shefield...shi ciortan am luat....

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 12 Ian 2005, 08:20

Zi lipovene cum e cu pietrele si sarma ghimpata? Cum se face?

ammody
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de ammody » 12 Ian 2005, 11:52

Japca e un sport national mai nou printre pescari , dar ma bucur ca macar pe unde merg la peste mai nou nu am vazut nici un japcar , ori astia din CS nu cunosc metoda....

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 12 Ian 2005, 12:16

prima data am vazut japca pe Dunare in anii 70
Clubul Sportiv al Pescarilor de Rapitori
Imagine

Daca accepti orice , asteapta-te la orice ! 14

lipoveanu

Mesaj de lipoveanu » 12 Ian 2005, 12:24

la japca potzi da unde-tzi permite locul....adica treb sa fie curat''...ce draq..ancora aia se agatza de orice.....oricum......pestii de regula sunt acolo unde are ceva agatzatura....orice e bun...o denivelare..o groapa..un butuc de pom...pietre...auzi dar i-ai vazut prinzand..?????
personal...daca prinde fitofag....nu ma deranjeaza....nu inghit pestele asta....chiar ma enerveaza...intr-o noapte dadeam la somn..eram legat de un copac shi dadeam spre larg ....vara stateam in barca era luna se vedeau varfurile lansetelor.....dar din cand in cand aprindeam lampa de pe cap sa mai vad shi eu pe acolo.....dupa o pauza de aproape 30 min cand am aprins lampa...cred ca sa speriat de mine...shi eu de el..!!!! cand a sarit un fitofag dispre mal aproape peste mine cam nu exagerez..3m innaltzime mi-a stat inima in loc..!!!!

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 12 Ian 2005, 12:27

in general numai fitofag se prindea ....si foarte rar s-a scos somn asa acolo
Clubul Sportiv al Pescarilor de Rapitori
Imagine

Daca accepti orice , asteapta-te la orice ! 14

Scrie răspuns