SLATINA CERE AJUTOR (S.O.S)[PESCUITUL LA JAPCA]
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

...macar cu prima varianta castiga putin respec'

- costica_fishing
- veteran
mai lipovene, ia aprofundeaza putin metoda!
SI MAI GOLESTE DIN CUTIA CU MESAJE, CA NU-TI MAI VIN ALEA NOI.
Stiam un lac (de fapt 2). Nu spui unde - nu prea are rapitor!
Intim, frumos, in padure, maxim 15 locuri de pescuit pe toata garla.
Paznicul, baiat harnic, a imprejmuit balta cu un brau de 6 m latime, facut din ramuri groase de salcam. Sa intrii in balta era ceva de cosmar. Dar fara sa intrii nu scoteai nici un crap din ea, ca intra in craci!
Pan la urma am curatat cracile pe un interval de 5-6m si puteam intra macar.
Pe mijlocul baltii se batusera niste pari grosi, cam din 10 in 10 metri, legati cu 2 randuri de sarma ghimpata intre ei. Acolo se hraneau pestii (era si albia garlei). Daca nu aruncai la 2-3 m de sarme, nu prindeai decat caras.
Dar nici cu plasa nu puteai da defel!
Cea mai bine pazita balta din cate am vazut eu!

SI MAI GOLESTE DIN CUTIA CU MESAJE, CA NU-TI MAI VIN ALEA NOI.
Stiam un lac (de fapt 2). Nu spui unde - nu prea are rapitor!
Intim, frumos, in padure, maxim 15 locuri de pescuit pe toata garla.
Paznicul, baiat harnic, a imprejmuit balta cu un brau de 6 m latime, facut din ramuri groase de salcam. Sa intrii in balta era ceva de cosmar. Dar fara sa intrii nu scoteai nici un crap din ea, ca intra in craci!
Pan la urma am curatat cracile pe un interval de 5-6m si puteam intra macar.
Pe mijlocul baltii se batusera niste pari grosi, cam din 10 in 10 metri, legati cu 2 randuri de sarma ghimpata intre ei. Acolo se hraneau pestii (era si albia garlei). Daca nu aruncai la 2-3 m de sarme, nu prindeai decat caras.
Dar nici cu plasa nu puteai da defel!
Cea mai bine pazita balta din cate am vazut eu!
near the beer
....asta e intrebare de 10 puncte...????????
hmmmm...cum i-i zice doamne..!!!!!!
....e aproape de OLTENITZA ....balta e despartzita in 2 de o cale ferata.... LACUL ROSU ???..dar nu sunt sigur %%...DACA E ASTA...SA STII CA ARE RAPITOR....eu am prins sub pod...salau...dar l-am spart pe caras la shefield...shi ciortan am luat....
hmmmm...cum i-i zice doamne..!!!!!!
....e aproape de OLTENITZA ....balta e despartzita in 2 de o cale ferata.... LACUL ROSU ???..dar nu sunt sigur %%...DACA E ASTA...SA STII CA ARE RAPITOR....eu am prins sub pod...salau...dar l-am spart pe caras la shefield...shi ciortan am luat....
la japca potzi da unde-tzi permite locul....adica treb sa fie curat''...ce draq..ancora aia se agatza de orice.....oricum......pestii de regula sunt acolo unde are ceva agatzatura....orice e bun...o denivelare..o groapa..un butuc de pom...pietre...auzi dar i-ai vazut prinzand..?????
personal...daca prinde fitofag....nu ma deranjeaza....nu inghit pestele asta....chiar ma enerveaza...intr-o noapte dadeam la somn..eram legat de un copac shi dadeam spre larg ....vara stateam in barca era luna se vedeau varfurile lansetelor.....dar din cand in cand aprindeam lampa de pe cap sa mai vad shi eu pe acolo.....dupa o pauza de aproape 30 min cand am aprins lampa...cred ca sa speriat de mine...shi eu de el..!!!! cand a sarit un fitofag dispre mal aproape peste mine cam nu exagerez..3m innaltzime mi-a stat inima in loc..!!!!
personal...daca prinde fitofag....nu ma deranjeaza....nu inghit pestele asta....chiar ma enerveaza...intr-o noapte dadeam la somn..eram legat de un copac shi dadeam spre larg ....vara stateam in barca era luna se vedeau varfurile lansetelor.....dar din cand in cand aprindeam lampa de pe cap sa mai vad shi eu pe acolo.....dupa o pauza de aproape 30 min cand am aprins lampa...cred ca sa speriat de mine...shi eu de el..!!!! cand a sarit un fitofag dispre mal aproape peste mine cam nu exagerez..3m innaltzime mi-a stat inima in loc..!!!!