SLATINA CERE AJUTOR (S.O.S)[PESCUITUL LA JAPCA]
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
SLATINA CERE AJUTOR (S.O.S)[PESCUITUL LA JAPCA]
Ce se intimpla aici este dezastru. Pe riul Olt este sport national, toata lumea pescuieste la japca(ancore, cite 2-3 pe fir stilul smuls). Pina cind incepe prohibitia toata lumea braconeaza . Este ceva de speriat, IN TOATE PIETZELE SE GASESTE PESTE PROASPAT( de la carasei mici de 10 cm pina la ditamai fitofagii). Nimeni nu face nimic, filiala agvps Olt nu face nimic nici impotriva celor care baga plase , ei ocupindu-se mai mult de aducerea vinatorilor straini (afaceri personale).Riul Olt a ajuns o epava, nu s-a mai populat de citiva ani, rezultatele la pescuit au scazut simtitor de la an la an, crap se mai prinde foarte rar si aia mici. VA CER AJUTOR!!! Ce sa fac, unde sa scriu, cu cine sa vorbesc?
Promit sa vin cu un reportaj mai amanuntit inclusiv cu citeva poze![/u]
Promit sa vin cu un reportaj mai amanuntit inclusiv cu citeva poze![/u]
toata tzara cere ajutor fratzioare...
cheama si tu o televiziune cu camera ascunsa si du-te la politie, la agvps si la garda de mediu cu ei sa reclami. oricum daca vrei sa mergi pin' la capat, trebe sa fitzi mai multi, sa adunati dovezi (inclusiv ale reclamatiilor de la politie) sa intrebati ce masuri s-au luat si asa mai departe.
Re: toata tzara cere ajutor fratzioare...
eu nu vreau sa trag decit niste semnale de alarma!!!
nu am timp si nici sa urlu ca prostu la luna nu doresc!
am vrut sa informez iubitorii acestui sport de ce se intimpla aici si cred ca este boala grea si generala!
sa vezi vara ce se petrece aici( km de plase sub ochii filialei agvps)!!!!!!!!!
am vrut sa informez iubitorii acestui sport de ce se intimpla aici si cred ca este boala grea si generala!
sa vezi vara ce se petrece aici( km de plase sub ochii filialei agvps)!!!!!!!!!
Aaaa pai zi asa fratzioare... ma speriai ca a aparut vreun justitziar p-acolo-sha... cind colo, tu ai nostalgii feroviare...adi200038 scrie:eu nu vreau sa trag decit niste semnale de alarma!!!
[...]

normal ca asta facem cu totii: tragem semnale de alarma si asteptam sa rezolve altii... intre timp urlam de facem spume la gura (pina ne plictisim).
in mod sigur o sa reushim multe asa.
tara mea, pamant romanesc pe vecie.
Fratele meu Piticu sa nu imi spui ca nu sti despre lucrurile astea!
Tu ai facut ceva in acest sens?
Eu macar trag un semnal de alarma, poate cineva citeste si ai sta in putere sa faca ceva!
Asa ca te rog sa nu tragi concluzii pripite!
Tu ai facut ceva in acest sens?
Eu macar trag un semnal de alarma, poate cineva citeste si ai sta in putere sa faca ceva!
Asa ca te rog sa nu tragi concluzii pripite!
eheeei cum sa nu stim, fratele meu adi???
acesti domni braconieri sunt imprashtiati aproape uniform in toata tzara...
metodele mai difera dar in principiu ei sunt la fel peste tot.
nu de semnale de alarma avem nevoie (ca se vede si din goana trenului ce se intimpla), nici ca tu cu un par in mina sa faci singur dreptate, ci de oamenii care, platiti sa faca un lucru, sa il si faca 100%.
(adeca sa-i ieie, sa-i ingesuie in neshte dubi si sa-i duca unde exista si o apa curgatoare, da' numa' pe peretzi) (si d-acolo sa iasa numa cind o vrea costica sa-i scoatza)
daca ar face perierea asta zi de zi si nu numai in domeniul asta, in vreo doi ani sa vezi ce tara frumoasa avem...
"poate cineva citeste si ii sta in putere sa faca ceva!" pai sigur ca cineva citeste, i-o sta si in putere sa faca ceva, da' nu face, deh... ca mai bea o bere cu ei, mai serveste o icra, se mai si incuscreste cu ei, isi mai face si viloi din salariu' lui de bugetar...
fata de '89 e un salt "intru democratie", cel putin atuncea nu zicea nimeni nici pis - da' nici javrele astea nu erau asa tupeiste...
astept si io 6 luni (atit le-a dat presedintele sa-si bage mintile-n cap) sa vad cum nu se schimba iar nimica, dupa care o luam iar de la cap cu semnalele de alarma. da' pina atuncea speram, fratzioare, speram si tragem concluzii pripite...
acesti domni braconieri sunt imprashtiati aproape uniform in toata tzara...
metodele mai difera dar in principiu ei sunt la fel peste tot.
nu de semnale de alarma avem nevoie (ca se vede si din goana trenului ce se intimpla), nici ca tu cu un par in mina sa faci singur dreptate, ci de oamenii care, platiti sa faca un lucru, sa il si faca 100%.
(adeca sa-i ieie, sa-i ingesuie in neshte dubi si sa-i duca unde exista si o apa curgatoare, da' numa' pe peretzi) (si d-acolo sa iasa numa cind o vrea costica sa-i scoatza)
daca ar face perierea asta zi de zi si nu numai in domeniul asta, in vreo doi ani sa vezi ce tara frumoasa avem...
"poate cineva citeste si ii sta in putere sa faca ceva!" pai sigur ca cineva citeste, i-o sta si in putere sa faca ceva, da' nu face, deh... ca mai bea o bere cu ei, mai serveste o icra, se mai si incuscreste cu ei, isi mai face si viloi din salariu' lui de bugetar...
fata de '89 e un salt "intru democratie", cel putin atuncea nu zicea nimeni nici pis - da' nici javrele astea nu erau asa tupeiste...
astept si io 6 luni (atit le-a dat presedintele sa-si bage mintile-n cap) sa vad cum nu se schimba iar nimica, dupa care o luam iar de la cap cu semnalele de alarma. da' pina atuncea speram, fratzioare, speram si tragem concluzii pripite...
VA CER AJUTOR!!! Ce sa fac, unde sa scriu, cu cine sa vorbesc?
citez pe adi200038
.....................................................................................................
auzi....ce ai vazut tu..e.. 0,0000000000000000000000000001% din ce au facut comunistii astia de psd..un mic ex..: RAFO ONESTI
....IN PRIVINTZA ASTA POTZI FACE CEVA...?????????
citez pe adi200038
.....................................................................................................
auzi....ce ai vazut tu..e.. 0,0000000000000000000000000001% din ce au facut comunistii astia de psd..un mic ex..: RAFO ONESTI
....IN PRIVINTZA ASTA POTZI FACE CEVA...?????????
- costica_fishing
- veteran