SLATINA CERE AJUTOR (S.O.S)[PESCUITUL LA JAPCA]

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

adi200038
senior
senior

!!!

Mesaj de adi200038 » 12 Ian 2005, 17:55

Imi pare foarte rau ca am scris pe acest forum!!!
Imi cer scuze si va promit ca nu se va repeta!

lipoveanu

Mesaj de lipoveanu » 12 Ian 2005, 18:10

ce ai mai omule..!!

auzi....tu esti strengarul ala care arunca o piatra in balta...shi 10 nebuni se arunca shi ei sa o scoata...!!!!!!!

......cred ca aici nimeni nu supara pe nimeni...!!!! :!: :?:

BIBI
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de BIBI » 12 Ian 2005, 19:38

adi, problema e generală, cunoscută, de braconat, se braconează tot anul chiar şi în perioada prohibiţiei şi nu de ieri de alaltăieri. Eu propun însă ca, în locul semnalelor de alarmă, să ne întâlnim toţi pescarii cu ţidulă (dar, oare câţi suntem care mai plătim cuminţi, în credinţă, taxa anuală!?) la şedinţele AJVPS Olt şi să ne strigăm durerea. Să se vadă că nu ne este indiferent. Pe de altă parte, mă gândesc că s-ar putea ca celor de la filială să li se fâlfâie, ţinând cont că începând de anul ăsta primesc şi ne pun la dispoziţie 25 m de luciu de la mal. ATÂT le permit concesionarii care, se pare, au apărut şi în zona Slatina.

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 12 Ian 2005, 20:12

adi,
ai primit pareri si sfaturi aici pe forum
sincer ce te asteptai sa primesti ?
crezi ca vine cineva din Iasi sau din Bucuresti sa rezolve acolo ceea ce tine de filiala respectiva ?
inca o data ce sperai sa primesti mai mult de atat?

no offense pls
Clubul Sportiv al Pescarilor de Rapitori
Imagine

Daca accepti orice , asteapta-te la orice ! 14

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 12 Ian 2005, 20:58

BIBI scrie: ţinând cont că începând de anul ăsta primesc şi ne pun la dispoziţie 25 m de luciu de la mal. ATÂT le permit concesionarii care, se pare, au apărut şi în zona Slatina.
:shock: :shock: :shock:

fratilor, am inebunit io, sau treaba asta incepe sa se generalizeze.

Cum pana mea, pana acu mai punea Ion si cu Vasile cate o setca, dar de acum inainte o sa bage concesionarul kilometrii de plasa?

Sincer, speram ca afacerea de pe Frunzaru sa fie un caz izolat, dar ..........

Ia mai verificati si spuneti ce gasiti!
near the beer

todi
veteran
veteran

Mesaj de todi » 13 Ian 2005, 08:42

BIBI, sunt 15 m de la mal.

Adi, nu poti decat sa speri la schimbarea lui Albulescu. Oamenii sunt retardati si vor continua sa fie asa. Am vazut jigodii cum isi invatau copii sa dea la japca, aratau cu mandrie salaii luati din spinare cu dubleuri. Astia suntem noi oltenii.

Numai bine!

vanatoruldepesti
veteran
veteran

Mesaj de vanatoruldepesti » 13 Ian 2005, 09:13

Cel mai bun lucru ce poate sa li se intample pescarilor adevarati este schimbarea lui SELARU de la AGVPS Bucuresti!!! El tolereaza inactivitatea AJVPS-urilor locale si pactizarea acestora cu braconierii. Le-am dus 2 ore de film cu braconieri (setci, plase monofilament, prostovoale, siruri, curent electric etc.) si i-a durut in fund. Am dat caseta si la OTV si la Realitatea TV si tot nu s-a intamplat nimic. M-am dus pana la urma la sediul UE si am dat caseta si acolo. DEGEABA!!! Mai intai vanatoarea trebuie separata de pescuit, apoi AJVPS-urile trebuie desfiintate si Regia Apelor sa administreze si fondul piscicol, iar legile sa se modifice. Sa dispara 18 indice 1 si sa se transforme "pedeapsa cu inchisoarea" in "munca in folosul comunitatii". Sa vedeti voi daca mai da unul "la coasa" (la agatat cu ancore)dupa ce executa 300 de ore de maturat prin fata Primariei...

vanatoruldepesti
veteran
veteran

Mesaj de vanatoruldepesti » 13 Ian 2005, 09:18

Apropos, nu mai imi platesc permisul de pescuit NICIODATA!. M-am saturat sa le dau bani degeaba astora de la AJVPS ca sa se umfle de porci mistreti si salau. Devin haiduc.

bogdans
senior
senior

Mesaj de bogdans » 13 Ian 2005, 10:32

1 milion le dau da-i in ma-sa..dar pescuiesc "unde vrea muschii mei", nu ma limitez la concesiunile lor de rahat si o sa ma iau in gura cu totzi

Dady
veteran
veteran

Mesaj de Dady » 13 Ian 2005, 12:23

Daca stie cineva cum se poate da de Mihaiu, de la Catavencu, v-as fi recunoscator.Datimi legatura cu el pe privat.Multumesc
Dady.

Scrie răspuns