SLATINA CERE AJUTOR (S.O.S)[PESCUITUL LA JAPCA]
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
adi, problema e generală, cunoscută, de braconat, se braconează tot anul chiar şi în perioada prohibiţiei şi nu de ieri de alaltăieri. Eu propun însă ca, în locul semnalelor de alarmă, să ne întâlnim toţi pescarii cu ţidulă (dar, oare câţi suntem care mai plătim cuminţi, în credinţă, taxa anuală!?) la şedinţele AJVPS Olt şi să ne strigăm durerea. Să se vadă că nu ne este indiferent. Pe de altă parte, mă gândesc că s-ar putea ca celor de la filială să li se fâlfâie, ţinând cont că începând de anul ăsta primesc şi ne pun la dispoziţie 25 m de luciu de la mal. ATÂT le permit concesionarii care, se pare, au apărut şi în zona Slatina.
- costica_fishing
- veteran
BIBI scrie: ţinând cont că începând de anul ăsta primesc şi ne pun la dispoziţie 25 m de luciu de la mal. ATÂT le permit concesionarii care, se pare, au apărut şi în zona Slatina.

fratilor, am inebunit io, sau treaba asta incepe sa se generalizeze.
Cum pana mea, pana acu mai punea Ion si cu Vasile cate o setca, dar de acum inainte o sa bage concesionarul kilometrii de plasa?
Sincer, speram ca afacerea de pe Frunzaru sa fie un caz izolat, dar ..........
Ia mai verificati si spuneti ce gasiti!
near the beer
- vanatoruldepesti
- veteran
Cel mai bun lucru ce poate sa li se intample pescarilor adevarati este schimbarea lui SELARU de la AGVPS Bucuresti!!! El tolereaza inactivitatea AJVPS-urilor locale si pactizarea acestora cu braconierii. Le-am dus 2 ore de film cu braconieri (setci, plase monofilament, prostovoale, siruri, curent electric etc.) si i-a durut in fund. Am dat caseta si la OTV si la Realitatea TV si tot nu s-a intamplat nimic. M-am dus pana la urma la sediul UE si am dat caseta si acolo. DEGEABA!!! Mai intai vanatoarea trebuie separata de pescuit, apoi AJVPS-urile trebuie desfiintate si Regia Apelor sa administreze si fondul piscicol, iar legile sa se modifice. Sa dispara 18 indice 1 si sa se transforme "pedeapsa cu inchisoarea" in "munca in folosul comunitatii". Sa vedeti voi daca mai da unul "la coasa" (la agatat cu ancore)dupa ce executa 300 de ore de maturat prin fata Primariei...
- vanatoruldepesti
- veteran