presiunea atmosferica
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Problema e ca telefonul Telit GD 80 nu se gaseste in Romania.
S-ar parea ca in afara se vinde cu circa 120 euro (la liber, nu oferte de abonament).
La banii astia iti iei un telefon mobil rezonabil (sa te tina bateria, sa se auda bine si sa aiba dimensini si greutate rezonabila) + un barometru portabil.
Cu insa la noi este moda telefonului mobil cu ecran color, camera foto ... plus alte inutilitati ... Ma gindeam ca poate are cineva (in fond este model 2003) si poate ne spune cum merge ca barometru.
S-ar parea ca in afara se vinde cu circa 120 euro (la liber, nu oferte de abonament).
La banii astia iti iei un telefon mobil rezonabil (sa te tina bateria, sa se auda bine si sa aiba dimensini si greutate rezonabila) + un barometru portabil.
Cu insa la noi este moda telefonului mobil cu ecran color, camera foto ... plus alte inutilitati ... Ma gindeam ca poate are cineva (in fond este model 2003) si poate ne spune cum merge ca barometru.
-
- veteran
- Daniel Costache
- junior
nu confundati Telital-ul adevarat
cu ce a ajuns in Romania ...am avut ocazia sa vad diferenta
e imensa
jucariile sub numele Telital de la noi ajunsesera si inca mai sunt la preturi de sute de mii
chiar gratuite pt abonamente mici
credeti-ma ca diferenta e imensa intre adevaratele Telital si ce mananca romanul sub acelasi nume
posibil ca si acesta sa fie ceva de capul lui
dar tot cu barometru simplua daca esti adeptul esti mai castigat
cu ce a ajuns in Romania ...am avut ocazia sa vad diferenta
e imensa
jucariile sub numele Telital de la noi ajunsesera si inca mai sunt la preturi de sute de mii
chiar gratuite pt abonamente mici
credeti-ma ca diferenta e imensa intre adevaratele Telital si ce mananca romanul sub acelasi nume
posibil ca si acesta sa fie ceva de capul lui
dar tot cu barometru simplua daca esti adeptul esti mai castigat
ceasul Bushnell WRIST-TOP DNS PRO
70-0102 mi se pare super
- este foarte sensibil, arata presiunea in hPa
- iti arata si un grafic cu variatiile de presiune pe ultimile 13 ore, ceea ce mi se pare mai important decat valoarea presiunii la momentul respectiv....
- datorita faptului ca are si altimetru se prinde de diferentele de nivel si ajusteaza previzionarea vremii si in functie de altitudine ( adica nu se lasa pacalit de diferentele de presiune datorate diferentelor de altitudine )
- daca nu vrei sa citesti tot timpul presiuni si grafice, iti face pur si simplu o previziune meteo bazata pe istoricul variatiei presiunii si valorile acesteia: ploaie/zapada; inorat, partial inoat, soare
manualul la adresa
http://www.bushnell.com/customer_servic ... Pro_IM.pdf
70-0102 mi se pare super
- este foarte sensibil, arata presiunea in hPa
- iti arata si un grafic cu variatiile de presiune pe ultimile 13 ore, ceea ce mi se pare mai important decat valoarea presiunii la momentul respectiv....
- datorita faptului ca are si altimetru se prinde de diferentele de nivel si ajusteaza previzionarea vremii si in functie de altitudine ( adica nu se lasa pacalit de diferentele de presiune datorate diferentelor de altitudine )
- daca nu vrei sa citesti tot timpul presiuni si grafice, iti face pur si simplu o previziune meteo bazata pe istoricul variatiei presiunii si valorile acesteia: ploaie/zapada; inorat, partial inoat, soare
manualul la adresa
http://www.bushnell.com/customer_servic ... Pro_IM.pdf
probabil, dar Bushnell-ul este 90 USD pe Amazon.com, si in Romania in magazin la Arrow este 4 milioane - si ai garantie ( important )
cat costa Casio Pro Tek ?
http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/de ... s&n=507846
cat costa Casio Pro Tek ?
http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/de ... s&n=507846
sincer nu am idee fiindca eu l-am luat de la niste tipi care au venit de dincolo cu o geanta numai de ceasuri Casio si Sector.Asta ce l-am luat la second ca pret dar era nou nout si m-a costat 30 euro.In rest erau modele si mai tari de pana la 200-300 euro.Si acuma imi pare rau ca nu mi-am luat Sector ca era in jur de 80 euro dar era tare de tot.Mentionez ca preturile lor reale erau de 4-5 ori mai mari.