presiunea atmosferica
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
.. eu am un Casio PRO TREK cu barometru ,busola etc,etc si cred ca e destul de folositor in ideea ca imi trebe sa imi arate cand creste sau cand scade presiunea , nu neaparat valorile reale in momentul respectiv.Are un grafic cu presiunea in ultimele 5 ore dar poti sa vezi si cum a fost in urma cu 2 zile.
Si eu sunt un impatimit al ceasurilor Casio,cred ca voi cauta si eu un Casio "pescaresc".Al meu deja are 6 ani,cu bateria originala,m-am cam saturat de el...
Michael va recomanda Regulamentul forumului
si doar n-o sa-mi cumpar ditai telefonul cu camera foto, ecran color si GPRS ca sa am barometru
eu nu prea sunt de acord cu gadget-urile care le fac pe toate, un ceas sport este maximum din punctul meu de vedere
cel mai bine un barometru portabil bun....
lipoveanu, evident ca nu plecam la pescuit dupa barometru, ca doar suntem pescari de duminica
dar poate ma ajuta sa verific niste concluzii....
desi, in ultima instanta, daca constat de exemplu ca intr-un loc la o anumita specie un anumit compotament al presiunii dauneaza grav - ma pot reorienta.....

eu nu prea sunt de acord cu gadget-urile care le fac pe toate, un ceas sport este maximum din punctul meu de vedere
cel mai bine un barometru portabil bun....
lipoveanu, evident ca nu plecam la pescuit dupa barometru, ca doar suntem pescari de duminica

dar poate ma ajuta sa verific niste concluzii....
desi, in ultima instanta, daca constat de exemplu ca intr-un loc la o anumita specie un anumit compotament al presiunii dauneaza grav - ma pot reorienta.....
Ultima oară modificat 10 Ian 2005, 11:30 de către danr, modificat 1 dată în total.
...oricum cred ca toti ne luam celular cand plecam la pescuit chiar daca avem sau nu semnal,dar fii optimist, cel putin ai barometru la tine.

Ultima oară modificat 10 Ian 2005, 11:32 de către nutzu_z, modificat 1 dată în total.