ajvps
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
o regula clara ar trebui mentionata..oriunde imi vizez permisul pot sa pescuiesc pe tot teritoriul Romaniei...fara alte probleme..si daca ma mai intreaba vreun ajvps de ce pescuiesc in vrancea si nu in bacau..promit ca il iau il arunc in apa si ii fac si o poza....
Cine se baga intre lupi trebuie sa urle
Oameni buni...dar totusi exista un numar unde putem suna in cazul in care eu ma duc pe balta cu 2 undite si vad niste flacai care intrind in nesimtire plase?....ma intereseaza bineinteles un numar la care sa sun si sa vina cineva, ca asa doar de dragul anutului nu are rost...
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
112. Suni si anunti ca e in desfasurare o infractiune. Sunt obligati sa vina. Apelurile sunt inregistrate.andrei.A scrie:Oameni buni...dar totusi exista un numar unde putem suna in cazul in care eu ma duc pe balta cu 2 undite si vad niste flacai care intrind in nesimtire plase?....ma intereseaza bineinteles un numar la care sa sun si sa vina cineva, ca asa doar de dragul anutului nu are rost...
oameni buni tre sa ai dovezi clare..poate aia au permis ptr setca..nu va aventurati cu 112 asha de aiurea..lucrez in politie si stiu cum sta treaba..daca aia vin si l prinde pe ala in barca si omu are permis ptr o setca exista si asha ceva tin sa va anunt...se inchiriaza setca de la ajvps in termeni legali....va faceti de cacao si luati amenda grea...cu cap se face treaba nu cu nervi....va invat tot eu..vreti sa faceti ceva..lasati omul sa-si intinda setca..dupa care va adunati 5-6 pescari mergeti i o scoateti....si atunci cand iese cu scandal dati telefon la 112....cand aude de 112 dispare si braconier si tot..dar numai daca l aveti la mana...filmati l cand intinde setca....sa aveti dovezi...dovada bate vorba.....

oameni buni..eu cred ca singura solutie este urmatoarea...incercati sa fiti cat mai multi la pescuit.....si luati va barcile intrati pe apa...legati un carlig de ala adevarat si atarnatil in apa cam la 1,5 m...si scoateti tot ce agatati..ce e viu dati drumul in apa ca asha e omeneste..ce e mort luati voi..unul de pe mal sa filmeze obligatoriu..constituie proba in fata organelor de politie...si daca sunteti 10 insi la un loc....mai luati si o bata doua de basseball cu voi....si nu mai piscuie niciunu nimic...dreptatea e a voasta dar nu v o face nimeni..tot voi puteti face ordine...i-am mai povestit cuiva..eu cand ma duc la pescuit ma duc cu 6-7 prieteni,,,am arma de serviciu la mine,arma de vanatoare cu alice,tomfa,bata de baseball,soc electric si spray paralizant...si nu mi e frik nici de mama braconierului..il scot de urechi din apa si l invelesc in setca...daca o sa ajungeti pe la sascut..o sa va mai povesteasca pescarii de acolo ca au fost nijte nebuni care trageau dupa un braconier cu arma.....vaslea ala de parca avea motor...mama lor de nesimtiti..eu ca politist nu pot sa i fac nimic ca nu s in timpul serviciului nu e zona mea...dar ca om pot sa-i fac o baie in martie....si sa i trag si doua bastoane pe cocoasa,,,,,tineti minte...faceti va singuri dreptate.....e singura sansa sa avem ape mai linistite si partide frumoase...daca ne am aduna o data toti de pe forumul asta si am merge pe siret,pe dunare cu ajutorul ong urilor si astea...iesie mai ceva ca la revolutie...massmedia poate ajuta mult....dar e vorba de tupeu sa te pui in gura cu un sistem corupt tot..pute de corupt ce e....
"arma de serviciu, pusca de vanatoare, spray, bata, sabie, ninja, tun, submarin nuclear...etc"
.... si cand ma gandesc ca eu ma duc la peste singur sau cu inca maxim 3 prieteni si car dupa mine sculele si o sticla de whisky
.... se pare ca va trebuis a imi caut un loc cat mai ascuns si mai greu accesibil.....si din pacate doar pe la munte mai ai asa ceva la pastrav 

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
-
- veteran
Andrei,
Nu fii atat de sigur ca la munte ai parte de calm, liniste....nu uita ca fin eu Fario Zarghitu si incepe balciul odata ce apar padurarii si, la fel ca si Veleno scot si eu electrosocul, aruncatorul de flacari, prastia etc.
Veleno, desi ca politist e bizar ca indemni oamenii sa isi faca singuri dreptate si afirmi ca vii cu arme albe ca sa starpesti braconierii, ca om te inteleg si iti dau dreptate. Numai fii atent ca daca iese scandal mare si se lasa cu capete (de braconier
) si cu o bataie gen "sapte pacate"
atunci risti sa ai probleme cu superiorii tai! Ce te faci daca acel braconier pe care, asa cum f romantic spui tu, il vei "imbaia" in lacul codrilor albastri, nuferi galbeni il incarca....in luna martie, afli ca e baiatul sau nepotul chestorului Fatuloiu sau a altui mare mahar din politie? Pai nu te va obliga atunci sa ii duci si viermusi si sa il duci la peste pe banii tai ca sa ii treaca micului braconier supararea? Fara gluma, am auzit pe unul care la carciuma l-a batut pe fiul unui inginer silvic de prin Arges, si ca urmare nici azi nu are curaj sa mearga la Romsilva de acolo sa ceara autorizatie de pescuit...o ia de aici de la Buc, de la sediul central de pe Magheru! In rest, imi place ca esti la fel de radical ca si mine si avem amandoi arsenale gen Rambo, tu ca sa anihilezi braconerii sinistrii, eu ca sa scap lumea de padurarii prea insistenti! NO PASSARAN! asta sa fie sloganul nostru (sau, in traducere romaneasca "pe ei pe mamica lor")!
Nu fii atat de sigur ca la munte ai parte de calm, liniste....nu uita ca fin eu Fario Zarghitu si incepe balciul odata ce apar padurarii si, la fel ca si Veleno scot si eu electrosocul, aruncatorul de flacari, prastia etc.

Veleno, desi ca politist e bizar ca indemni oamenii sa isi faca singuri dreptate si afirmi ca vii cu arme albe ca sa starpesti braconierii, ca om te inteleg si iti dau dreptate. Numai fii atent ca daca iese scandal mare si se lasa cu capete (de braconier

-
- veteran
MihaiV. - cum adica sa dea AJVPS permis de pescuit comercial la setca? Mi se pare revoltator! Pai de aia platim noi cotizatiile alea ca sa dea ei voie altora sa prinda industrial? Daca dam de unul cu setca nici intr-un caz nu imi va pasa ca spune el sau imi arata o autorizatie! Nu o consider legala si ii scufund barca!