ajvps
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Braconaj
Unde o fi Flutur ala Doamne care o interzis pescuitu industrial la sturioni...oare nu mai face el o fortare pt Delta Dunarii sa puna o limita de cantitate la cherhanale....si apropo....dak mai vedeti pe dunare PATRONI de pe la Bucuresti,Brasov... care duc cate o barca de peste...pt RESTAURANTUL LOR normal...mai aruncati o grenada si inspre ei. Braconajul nu e in Delta...braconajul e la Bucuresti si la Brasov...si probabil inca niste judete.
As vrea sa fie o prohibitie la BRACONIERI....sa-nceapa ASTAZI.....si sa tina pana IERI...
Poate sa fie si mama lui Basescu...atata vreme cat braconeaza pentru mine e infractor..si eu nu negociez cu infractorul..sunt politist dar nu sunt din Garda Veche..imi place sa cred ca vin cu o mentalitate noua...am colegi care gandesc ca mine..suntem noi in domeniu si nu vrem sa ne manjim cu spaga altora...mai mult..in momentul in care vreun superior de al meu ma va obliga sa fac ceva impotriva principiilor mele imi dau demisia..dar il si dau in gat...in colectiv mi se spune pitbullul..si stie ca sunt doar ptr dreptate..pana o sa se schimbe mentalitatea politiei romane...faceti-va singuri dreptate...e cel mai bun sfat care pot sa vi l dau..unde-s multi nu au spor....daca nu curata ajvps ul setcile curatati voi....
Cine se baga intre lupi trebuie sa urle
braconieri
se indeamna la a ne face singuri dreptate .dar cei ce sunt obligati si platiti pt.a lua masuri cu braconieri ce fac.dar daca braconieri sunt ocrotiti de cei ce trebue sa ia masuri inpotriva lor, ce facem? nu cadem tot noi de fraeri?.am vazut pe dunare cum braconau noaptea (probabil cu curent) din barca cu motor.credeti ca persoanele respective,aveau curaj daca nu aveau girul politiei de frontiera?sau poate erau chiar politisti.