forumul si mistocareala, polemicile

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

edwin
junior
junior

Veto

Mesaj de edwin » 11 Dec 2004, 00:04

Felicitari pentru initiativa democratica :lol: :lol: :lol:
Ave Cesar, noi muritori te slavim, dar cateodata mai lasa si o poanta cu sare si piper necenzurata !!!

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 11 Dec 2004, 12:09

mai ewin tu nu te-ai prins inca dupa atatia ani de democratie in romania ca sistemul asta nu se preteaza la romani ? :lol: :lol:

referitor la glume, ti-am sters eu tie vreodata vreuna din glumele nereusite pe care le-ai tot bagat pe forum ? :twisted:

daca te iei de mine.... :lol: :lol: :lol:

vanatoruldepesti
veteran
veteran

Mesaj de vanatoruldepesti » 11 Dec 2004, 15:10

In ultima vreme ma uitam la cele scrise pe forum si nu mai intelegeam nimic. Nici macar nu mai stiam ce sa mai scriu. Poate gresesc, dar mi se pare ca ori de cate ori se discuta un subiect, daca citesti primul si ultimul mesaj al topicului, observi ca nu au nici un pct comun si ai impresia ca s-a discutat despre cu totul si cu totul altceva... Ma bucur din suflet daca Dan rupe pisica-n doua, insa nu ar strica sa faca un topic special pentru discutii ce nu au legatura cu pescuitul, numit TOPIC PTR DEZBATERI LIBERE. Ai dreptate Dane, la romani nu se preteaza nici un sistem democratic si orice ai face eu te sustin 100%!!! Aici trebuie democratie ca in Cuba. :twisted:

vanatoruldepesti
veteran
veteran

Mesaj de vanatoruldepesti » 11 Dec 2004, 15:16

Apropos de dictatura, eu nu l-am votat pe Nastase! Dane, p-asta sa nu o stergi chiar daca e nesarata... :lol:

electricianu
junior
junior

Mesaj de electricianu » 11 Dec 2004, 17:07

Domnule domnule domnule,
aceasta mistocareala este sarea si piperul oricarui forum.chiar asa preponderent mistocaresc si de distractie, cum spuneti ca a devenit, atrage destui utilizatori.si intr-adevar nu ma mir ca au disparut cateva mesaje considerate de dvs in afara subiectului, chiar fara sa lasati barem o "umbra".problema apare atunci cand dvs gustati au ba anumite glume si taiati mesajele in functie de simpatiile si antipatiile dvs. pudibonderia strica, de cele mai multe ori, iar un cuvant atat de popular cum ar fi ****, devine un biet penis atat de biologic... si, vorba lu' Gheorghe, de ce cuvantul **** e mai urat decat cuvantul mita?
pentru ca acest forum "sa ramana un loc placut de discutii, dar nu in detrimentul scopului sau initial si primar", eu va salut pt ultima oara si va doresc toate cele bune.
pescuiesti, nu pescuiesti... vremea lansetei trece!

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 11 Dec 2004, 18:33

Mie imi place decadenta! :cry:

Si romanii, decadenti, asa, au lasat totusi o cultura si niste valori care supravietuiesc de fo' 2000 de ani.

Imi pare rau, mestere!

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 12 Dec 2004, 09:13

dl electricianu,

nu stiu despre ce vorbiti si nici nu am de gand sa intru in discutii in contradictoriu fara sens
daca aveti chef de discutii despre pescuit la rapitori, pentru asta-i forumul, in rest sunt mult forumuri pe Internet unde cineva poate pierde timpul la cafea

succese

todi
veteran
veteran

Mesaj de todi » 12 Dec 2004, 13:45

Costica fratioare, despre ce cultura si valori vorbesti?

Aaa, realizari strict individuale... :lol:

Peak'uri exista si au existat, doar ca nu trebuie identificate cu masele.

Numai bine!

Scrie răspuns