Ave Cesar, noi muritori te slavim, dar cateodata mai lasa si o poanta cu sare si piper necenzurata !!!
forumul si mistocareala, polemicile
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Veto
Felicitari pentru initiativa democratica
Ave Cesar, noi muritori te slavim, dar cateodata mai lasa si o poanta cu sare si piper necenzurata !!!
- vanatoruldepesti
- veteran

In ultima vreme ma uitam la cele scrise pe forum si nu mai intelegeam nimic. Nici macar nu mai stiam ce sa mai scriu. Poate gresesc, dar mi se pare ca ori de cate ori se discuta un subiect, daca citesti primul si ultimul mesaj al topicului, observi ca nu au nici un pct comun si ai impresia ca s-a discutat despre cu totul si cu totul altceva... Ma bucur din suflet daca Dan rupe pisica-n doua, insa nu ar strica sa faca un topic special pentru discutii ce nu au legatura cu pescuitul, numit TOPIC PTR DEZBATERI LIBERE. Ai dreptate Dane, la romani nu se preteaza nici un sistem democratic si orice ai face eu te sustin 100%!!! Aici trebuie democratie ca in Cuba. 
- vanatoruldepesti
- veteran

-
electricianu
- junior

Domnule domnule domnule,
aceasta mistocareala este sarea si piperul oricarui forum.chiar asa preponderent mistocaresc si de distractie, cum spuneti ca a devenit, atrage destui utilizatori.si intr-adevar nu ma mir ca au disparut cateva mesaje considerate de dvs in afara subiectului, chiar fara sa lasati barem o "umbra".problema apare atunci cand dvs gustati au ba anumite glume si taiati mesajele in functie de simpatiile si antipatiile dvs. pudibonderia strica, de cele mai multe ori, iar un cuvant atat de popular cum ar fi ****, devine un biet penis atat de biologic... si, vorba lu' Gheorghe, de ce cuvantul **** e mai urat decat cuvantul mita?
pentru ca acest forum "sa ramana un loc placut de discutii, dar nu in detrimentul scopului sau initial si primar", eu va salut pt ultima oara si va doresc toate cele bune.
aceasta mistocareala este sarea si piperul oricarui forum.chiar asa preponderent mistocaresc si de distractie, cum spuneti ca a devenit, atrage destui utilizatori.si intr-adevar nu ma mir ca au disparut cateva mesaje considerate de dvs in afara subiectului, chiar fara sa lasati barem o "umbra".problema apare atunci cand dvs gustati au ba anumite glume si taiati mesajele in functie de simpatiile si antipatiile dvs. pudibonderia strica, de cele mai multe ori, iar un cuvant atat de popular cum ar fi ****, devine un biet penis atat de biologic... si, vorba lu' Gheorghe, de ce cuvantul **** e mai urat decat cuvantul mita?
pentru ca acest forum "sa ramana un loc placut de discutii, dar nu in detrimentul scopului sau initial si primar", eu va salut pt ultima oara si va doresc toate cele bune.
pescuiesti, nu pescuiesti... vremea lansetei trece!
- costica_fishing
- veteran