de unde imi iau motor de barca
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
materialul mi s-a parut mai bun decat ala de la kingfisher in sensul ca e ceva mai gros,cat despre dimensiuni o sa ma duc acasa sa fac masuratori si o sa-ti spun.treaba e ca eu cu tata avem loc berechet in ea cu tot cu bagajerie.eu i-am spus sa o faca de trei persoane dar nu am intrebat dimensiunile.
materialele zice ea ca le ia de undeva din germania si italia(asa zice ea).oricum am vazut una tot facuta de ea acu doi ani si arata impecabil.nici o scorojeala sau dezlipire a materialului,si omu mi-a zic ca a folosit-o ca la balamuc.
in legatura cu pozele vin si alea.
materialele zice ea ca le ia de undeva din germania si italia(asa zice ea).oricum am vazut una tot facuta de ea acu doi ani si arata impecabil.nici o scorojeala sau dezlipire a materialului,si omu mi-a zic ca a folosit-o ca la balamuc.
in legatura cu pozele vin si alea.
Re: de unde imi iau motor de barca
depinde numai de tine si de bugetul pe care vrei sa il aloci ce tip de motor ti s-ar potrivi. 2 sau 4 timpi, nou sau folosit ,anul de fabricatie, cizma scurta/lunga... unde si la ce il folosesti ( lac sau curs de apa). Sunt dupa parerea mea mai multi factori care trebui luati in calcul. Depinde si cati HP sunt recomandati la aceasta barca ... etc. Hai cu mai multe amanunte si cu siguranta o sa te putem ajuta cu un sfat.2door scrie: tre sa iau un motor de 2,5-3 hp.ma poate indruma cineva?
-
- veteran
-
- utilizator nou
anul trecut un 6 cai mercury era 34 mil nou nout de la reprezentanta de la tulcea .4 timpi.am inteles ca sunt cele mai ieftine de pe piata iar mercury e firma serioasa si cu traditie in motoare de barci.daca doriti va pot da nr de la reprezentanta tulcea.andrei-ovidiu scrie:un exemplu de marca motor, performante si pretAlex_ scrie:6cp / 4 timpi, un cilindru. Cel mai bun raport greutate/putere/pret....
- costica_fishing
- veteran
- costica_fishing
- veteran