de unde imi iau motor de barca

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

SorinM13
senior
senior

Mesaj de SorinM13 » 26 Oct 2007, 14:47

Cu un motor termic de 2 HP accelerat la maxim nici macar nu stai impotriva curentului (pe Olt de exemplu) daramite sa inaintezi, iar dupa ce il cumperi cu siguranta o sa-ti doresti ceva mai puternic. Decat unul termic de 2 HP mai ieftin si mai bun e unul electric, ba mai mult cu cel electric nu poluezi si ai voie cam peste tot pe unde iti este interzis accesul cu cele cu ardere interna.

PS in dupamasa asta ma duc sa testez un mercury 6hp 4t cumparat de un amic la licitatie de pe e-bay cu 700 euro. din pacate e cu cizma lunga. revin cu amanunte

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 28 Oct 2007, 19:53

@2door

un prieten f bun (e prezent aici pe rapitori) a construit o barca la aceeasi cucoana ca si tine si a pus pe barca respectiva un Suzuki de 2.5CP = 600euro > merge brici
cu motorul respectiv a tras prin delta zilele astea,2 lotci pescaresti :shock: si treba o mers f bine,eu am ramas f surprins si totodata super incantat de "micul gigant"
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

Armand
veteran
veteran

Mesaj de Armand » 29 Oct 2007, 10:18

Cu 4 CP pe o barca gonflabila de 3.30 ti se lungesc urechile pana ajungi undeva :cry:

In functie de curent pe Dunare a mea merge cu 4-5 km in amonte si cu cca 12-14 in aval.

Pe o barca de 2.70 pune-ti macar de 4-6 cai.
Spining....Prea bun ca sa fie light...

meas
veteran
veteran

Mesaj de meas » 29 Oct 2007, 16:03

adiwolf scrie:@2door

un prieten f bun (e prezent aici pe rapitori) a construit o barca la aceeasi cucoana ca si tine si a pus pe barca respectiva un Suzuki de 2.5CP = 600euro > merge brici
cu motorul respectiv a tras prin delta zilele astea,2 lotci pescaresti :shock: si treba o mers f bine,eu am ramas f surprins si totodata super incantat de "micul gigant"
Ai uitat sa precizezi ca in cele doua lotci erau cinci persoane si cinci rucsaci grei,cu uneltele de pescuit aferente celor cinci "nebuni" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Posibil ca impotriva unui curent puternic,ca cel de pe Olt,sa mearga mai greu "micul gigant" :wink: :wink:
P.S.
O mostra de barca facuta de "tanti", este Rozi,de care mai multi dintre voi ati facut mihto :lol: :lol: :lol: apropo de culoare.Cautati din nou pozele cu ea :wink:
Cine-i harnic si munceste taie-n Delta stuf........si dimineata e primul la pescuit!!

Scrie răspuns