Cu un motor termic de 2 HP accelerat la maxim nici macar nu stai impotriva curentului (pe Olt de exemplu) daramite sa inaintezi, iar dupa ce il cumperi cu siguranta o sa-ti doresti ceva mai puternic. Decat unul termic de 2 HP mai ieftin si mai bun e unul electric, ba mai mult cu cel electric nu poluezi si ai voie cam peste tot pe unde iti este interzis accesul cu cele cu ardere interna.
PS in dupamasa asta ma duc sa testez un mercury 6hp 4t cumparat de un amic la licitatie de pe e-bay cu 700 euro. din pacate e cu cizma lunga. revin cu amanunte
de unde imi iau motor de barca
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
@2door
un prieten f bun (e prezent aici pe rapitori) a construit o barca la aceeasi cucoana ca si tine si a pus pe barca respectiva un Suzuki de 2.5CP = 600euro > merge brici
cu motorul respectiv a tras prin delta zilele astea,2 lotci pescaresti
si treba o mers f bine,eu am ramas f surprins si totodata super incantat de "micul gigant"
un prieten f bun (e prezent aici pe rapitori) a construit o barca la aceeasi cucoana ca si tine si a pus pe barca respectiva un Suzuki de 2.5CP = 600euro > merge brici
cu motorul respectiv a tras prin delta zilele astea,2 lotci pescaresti

Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
Ai uitat sa precizezi ca in cele doua lotci erau cinci persoane si cinci rucsaci grei,cu uneltele de pescuit aferente celor cinci "nebuni"adiwolf scrie:@2door
cu motorul respectiv a tras prin delta zilele astea,2 lotci pescarestisi treba o mers f bine,eu am ramas f surprins si totodata super incantat de "micul gigant"

Posibil ca impotriva unui curent puternic,ca cel de pe Olt,sa mearga mai greu "micul gigant"

P.S.
O mostra de barca facuta de "tanti", este Rozi,de care mai multi dintre voi ati facut mihto

Cine-i harnic si munceste taie-n Delta stuf........si dimineata e primul la pescuit!!