de unde imi iau motor de barca
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
de unde imi iau motor de barca
e o doamna la bucuresti care face niste barci tare misto.mi-am facut si eu una si acu tre sa iau un motor de 2,5-3 hp.ma poate indruma cineva?
daca vreti si voi barca sunati-ma si va dau detalii.0744695468.
daca vreti si voi barca sunati-ma si va dau detalii.0744695468.
- costica_fishing
- veteran
- costica_fishing
- veteran
scuze king
king,nu te supara mai asa,am scris mesajul de la servici printre picatele si nu am avut timp de detalii.
acu am:e o tanti care face barci gonflabile din ceva material super (cre ca e ceva panza din aia cauciucata).eu mi-am facut o barca de trei persoane cu podina din tego,placa de motor,chila gonflabila...etc si am dat pe ea 1600 ron.pe mine m-a incantat pretul avand in vedere ca se comporta mult mai bine decat alea din comert.
mi-a placut de ea ca-i parolista.eu nu am vazut-o niciodata,dar mi-a recomandat-o cineva.am sunat-o la tel:0727873027,i-am trimis un avans de 600 ron si dupa trei sapt m-a sunat ca-i gata barca.
cam atat.
acu am:e o tanti care face barci gonflabile din ceva material super (cre ca e ceva panza din aia cauciucata).eu mi-am facut o barca de trei persoane cu podina din tego,placa de motor,chila gonflabila...etc si am dat pe ea 1600 ron.pe mine m-a incantat pretul avand in vedere ca se comporta mult mai bine decat alea din comert.
mi-a placut de ea ca-i parolista.eu nu am vazut-o niciodata,dar mi-a recomandat-o cineva.am sunat-o la tel:0727873027,i-am trimis un avans de 600 ron si dupa trei sapt m-a sunat ca-i gata barca.
cam atat.
Re: scuze king
niste poze putem studia, te rugam?2door scrie:king,nu te supara mai asa,am scris mesajul de la servici printre picatele si nu am avut timp de detalii.
cam atat.
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
-
- veteran
La Kingfisher daca suni...de obicei vorbesti cu o tanti...andrei-ovidiu scrie:comparativ cu materialul Kingfisher-urilor cum ti s-a parut materialulsau ai idee de ceva detalii tehnice
din ce anume material este facuta
...ce lungime cea la 1.600 ron pe care ti-ai facut-o
dimensiuni, marimea baloanelor, etc...

Spining....Prea bun ca sa fie light...