cum mai merge dunarea pe caniculele astea ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
-
- utilizator nou
IN ZONA TURNU MAGURELE AM PRINS SALAU LA BUCATICA MERGE MAI BINE DECIT LA PESTISOR SAU ALTA MOMEALA ARTIFICIALA AVAT CAPTURI MICI CARE SAU INTORS IN APA IAR STUCA NICI VORBA ACUM DUNAREA VINE CU POMI SI MULTAS IARBA MAI ASTEPT PANA VINERI POATE SA POTOLESTE
Moderare : inainte sa mai scrii alt mesaj citeste mai intai regulamentul forumului, mai ales punctul 8 aici
Moderare : inainte sa mai scrii alt mesaj citeste mai intai regulamentul forumului, mai ales punctul 8 aici
-
- utilizator nou
Salutare Dane!danr scrie:eu ma retrag din activitatea competitionala pentru 2 saptamani, plec in concediu
dupa care ii mai dau un ragaz si daca nu pag p--a in el de giurgiu si mut barca la calarasi
Care e faza...!?
Ai mai prins ceva pe la Giurgiu sau ti-ai mutat maslinaria!?
Spining....Prea bun ca sa fie light...
Acum cca 2 saptamani in zona Giurgiu am "pescuit" de seara pana a doua zi la pranz... spinning si dupa ce am obosit am bagat 2 lansete la stationar. Rezultat: 0 absolut, nici un tac.
De notat ca de la prima geana de lumina pana fix la rasaritul soarelui era un adevarat razboi pe apa, avatul facea spectacol, i-am trecut pe la nas toata colectia de zdranganitori, nici macar nu s-a uitat la ele.
De notat ca de la prima geana de lumina pana fix la rasaritul soarelui era un adevarat razboi pe apa, avatul facea spectacol, i-am trecut pe la nas toata colectia de zdranganitori, nici macar nu s-a uitat la ele.

- storm fish
- veteran