cum mai merge dunarea pe caniculele astea ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
musKloiu
veteran
veteran

Mesaj de musKloiu » 26 Iul 2007, 22:08

Plecam "brigada" pe Sf. Gheorghe.
Daca prinde cineva ceva notabil trebuie sa posteaze captura ...altfel ii uram BAFTA pe viata!!!! ...... :lol:
Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 27 Iul 2007, 08:38

Dragos Cretu scrie:
danr scrie:sunt pe acolo dar doar ca n-am dat de ei, iar pe zona se prinde foarte prost acum, la orice specie
pana la salai mai sunt avati, somni, crapi etc
doar ca atunci cand dau de ei vai de mama lor pe chestia asta
Salutare tuturor, e primul post pe forum.

E clar problema de localizare, am fost acum cateva zile la Cernavoda de la 3 AM a fost nebunie, lansam paralel cu malul (vobler Husky Jerk) si o lua aproape la fiecare prezentare, cel mai mare la 2 kile singurul care l-am oprit. Cum a dat prima geana de lumina au disparut (parca stiau ca vine caldura), am reusit sa mai pacalesc vreo` 2 la jelibon, jig 14g pe anafor. Cand sa puse soarele la 2 stanjeni pe cer, canci!!!
PE la ce adancime recuperai HJ ?
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

Dragos Cretu
senior
senior

Mesaj de Dragos Cretu » 27 Iul 2007, 08:59

Lansam paralel cu malul cam la 1,5 m distanta, recuperare rapida ca la avat cu stopari scurte, adancime max. 0,5 m. Asta pe intuneric, dupa ce a dat lumina s-au tras pe gropan. Am pus un Yum Samurai Shad pe jig de 14g si am mai luat 2 buc la kil si am dat intr-un somn (...cred), l-am intepat, a luat-o in sus vreo cativa metri si acolo a intepenit. Oricum e clar ca i-am prins si intr-o zi cu activitate maxima.

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 27 Iul 2007, 10:01

probabil iesisera in mal la suprafata sa manace si cand s-a luminat s-au retras .
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 27 Iul 2007, 10:06

Sorin scrie:probabil iesisera in mal la suprafata sa manace si cand s-a luminat s-au retras .

da,da! :D
pe principiul un spinangiu arunca un vobler si nu-stiu-cati dintzoshi sar sa-l haleasca! :lol:
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Dragos Cretu
senior
senior

Mesaj de Dragos Cretu » 27 Iul 2007, 11:02

Sorin scrie:probabil iesisera in mal la suprafata sa manace si cand s-a luminat s-au retras .
Nu este un lucru intamplator. Este stiut ca salaul iese la vanatoare in mal noaptea, mai ales in zone cu arocamente, recuperam numai pe langa mal. Cand il lovesti in pietre twisterul sau voblerul nu rezista nici cel mai apatic salau. Pe langa spray-ul atractant cea mai tare treaba sunt bilutele interioare de la Excalibur care se infig in burta twisterului, garantat un plus de atractie, de fapt asta am observat la salau, bilutele interioare sunt mortale, de asta a intrat si la Husky Jerk.

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 27 Iul 2007, 13:12

oaie scrie:cum naiba prindeti atat salau ca eu pe mures incerc incontinu si mai nimic.no fi salau pe mures?

stai sa ma uit in agenda sa vad daca nu cumva am trecut eu in zona unde pescuiesti tu :oops: :shock: :wink: :twisted: :lol: :twisted:
prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!

meas
veteran
veteran

Mesaj de meas » 29 Iul 2007, 11:09

Ieri m-am plimbat cu barca in dreptul padurii scufundate de vis a vis de Vladeni.Erau mai multi pescari legati de cioate si dadeau la stationar.Au zis ca mege slab,dar ce pescar recunoaste ca are sacul plin.Oricum am insistat sa-mi arate si mie ce-au prins;crapceni la 1-1,5 kg,ceva shalau la kil.O singura captura notabila,un crap de trei kg.Cand ma intorceam m-am intalnit cu niste pescari care veneau de pe malul opus de Giurgeni.N-a fost nevoie sa-i intreb nimic;isi descarcau pestele din barca la vedere:crapceni 1,5-2kg(cinci bucati)si unul mai mare,aprox trei kg.
Oricum pescarii care stateau pe malul accesibil cu masina,erau paznici.Pe malul asta,la varsarea unui canal de irigatie care are si o elice de grabire a scurgerii(si de zapacire a pestilor),sareau avtzii.La fel si la varsarea Ialomitei in Dunare,dar trebuie barca.Cei de pe mal erau tot paznici.
Cine-i harnic si munceste taie-n Delta stuf........si dimineata e primul la pescuit!!

Dragos Cretu
senior
senior

Mesaj de Dragos Cretu » 29 Iul 2007, 13:42

meas scrie:Oricum pescarii care stateau pe malul accesibil cu masina,erau paznici.Pe malul asta,la varsarea unui canal de irigatie care are si o elice de grabire a scurgerii(si de zapacire a pestilor),sareau avtzii.La fel si la varsarea Ialomitei in Dunare,dar trebuie barca.Cei de pe mal erau tot paznici.
Spuneti-mi si mie mai exact unde este canalul asta de irigatii care se varsa in Dunare, as vrea sa trag o raita la avat pe acolo.
Multumesc.
Thank you, Father for revealing fishing to me!!!

www.myspace.com/monarchyspace

meas
veteran
veteran

Mesaj de meas » 29 Iul 2007, 21:03

Dupa ce treci de Chirana spre Giurgeni,urmeaza o curba larga.Chiar din curba este un drum spre malul Dunarii care te conduce la varsarea Ialomitei.
Daca mergi mai departe si ajungi in linia drapta spre Giurgeni ai sa vezi in stanga un canal de irigatie plin cu apa.Ala este cel pe care intra apa.Mai departe dar nu foarte ai sa vezi un alt canal,spre stanga,cu un drum spre dreapta ce te duce la Dunare.Sunt si niste tzevi vizibile.N-ai cum sa ratezi.Canalul asta este mai mult o lingura de apa,dar face un suvoi fain la confluenta.Am fost in seara asta sa-mi incerc norocul.N-am avut. :cry:
Cine-i harnic si munceste taie-n Delta stuf........si dimineata e primul la pescuit!!

Scrie răspuns