bravos todi, daca nu ziceai tu nici nu ne trecea prin cap sa il cautam la stilul asta. da' tu cam ce crezi ca facem pe aici? nu zic de mine ca nu-s genul care insista, dar intreaba-l pe dan cati km are la bord cu barca si cati salai la activ, poate tragi vreo concluzie.
dunarea pe zona asta nu seamana cu ce ai tu acolo. inchipuieste-ti zone d-alea salbatice si nepescuite, cu plopi din aia de o su de ani cu radacina cat casa, cazuti in apa si zero xxx printre craci. literalmente. sau 12m adancime la 2m de mal si nada pe prag.
mda, am vazut doi pui de oblete cat unghia ultima data, dar cam atat. mai iese din craci cate un avat sa-ti dea cat sa nu zici ca n-ai fost la peste dar pe ansamblu nu se intampla nimic.
nici pe ditamai anaforul cu enspe curenti pe toate directiile nu vezi atac de avat nici dimineata nici seara de vreo doua luni incoace. zone cu piatra si apa de 2m aici nu prea se gasesc. abia tii fundul cu un jig de 50 si cand se opreste de obicei e ceva creanga.
am fost si am stat si noaptea, eu unul tare curios sa aud si eu cum ataca somnul in suprafata, ca cica e tipic pt specie. fix pix, normal, o fi dar in alte zone. cand auzi plici de obicei s-a rupt o bucata din mal.
cat despre salai, cu exceptia unor intamplari in general de iarna, cam rar sa auzi de ei aici. sa iei constant mi se pare deja discutie de amorul artei, vorbind de zona asta a noastra.
eu personal am luat cel mai multi vreo 12 buc pana in kil intr-o seara si toti pe streamer in mal, in rest numa' asa subtire si intamplator. si asta oricum nu anul asta. in principiu ma apuca lenea numa' cand ma gandesc sa dau serios la jig fiindca stiu ce iese.
partea proasta este ca anul asta nici avatul nu mai e. anul trecut pe vremea asta ma cam distram, acum dupa fiecare partida numa' ma umplu de nervi si a doua zi ma duc sa ma razbun pe niste amarati de cleni nevinovati. am fost si am dat si la voi si e alta treaba, am dat si mai spre dobrogea si pe borcea. asta este, difera mult intre ele zonele chiar daca e tot dunare.