Permise legale sau ilegale????????????????????

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

APSHD
veteran
veteran

Mesaj de APSHD » 14 Iul 2007, 14:33

Pentru Pescuitorul.
Nu inteleg de unde vine atita ura inpotriva celor care nu au aceiasi parere cu tine
Oare chiar te caracterizeaza acest limbaj vulgar :?: :?: :?: :help: :explode: :lol1: :fluch :datz: :elkgrin: :censored:

pityu
veteran
veteran

permise legale sau ilegale?

Mesaj de pityu » 15 Iul 2007, 22:30

Pescuitorul a scris: "Nu ma intereseaza raspunsurile tale. "
Stiu ca acuma nu te intereseaza, dar cand vei veni cu coada intre picioare la noi la asociatie sa te angajam, ca dincolo ai ramas fara obiectul muncii, iti voi arata toate postarile tale mishtocareshti de pe forum, la adresa noilor asociatii legale si te voi intreba :
- Cum vrei sa te angajam cu un asemenea CV. ? ... si ca un adevarat camarad-pescar ce sunt, te voi indemna sa-ti mai cauti doi ca tine si sa va constituiti intr-o noua asociatie, cu adevarat legala, constituita in baza Ordonantei nr.26/2000 privind asociatiile si fundatiile.
Te salut cordial, chiar daca-mi refuzi salutul ! :!:

adrian ionascu
senior
senior

Mesaj de adrian ionascu » 16 Iul 2007, 20:15

pescuitorul scrie:Scuze ca iti raspund dar vroiam doar sa iti intaresc raspunsul:asta e categoria voastra (1 an) iar cealalta e a noastra(10 ani + drept de reciprocitate intre asoc afiliate).
Unde va sunt vinietele cu care membrii vostrii au drept de pescuit pe alte ape??????Cred ca pe la Adrian Ionascu ca asa se lauda acum un an si ceva pe aici.Apropo acum minte pe alte site-uri ca aici au realizat multi cate parale face.
Apropo asoc voastre de bucatarie mai elibereaza permise ca v-au dat astia cu ordinele in cap????Si acum va apucati de abuzuri cu CNAFP-ul ca doar aia va mai sustin. Cred ca in curand veti pescuii in apele cumparate din banii de la pescari(apropo mai sun ligheane in oras la voi???? :D )
Nu ma intereseaza raspunsurile tale.

Mersi de intelegere
Pescuitorule
cand discutam in contradictoriu pe acest forum aveai o atitudine mult mai moderata chiar respectuoasa, sau poate mi s-a parut mie. nu-mi aduc aminte sa ma fi pus vreodata in dificultate cu postarile tale. daca ai uitat poti sa verifici.
acum de cand nu mai postez ti-a revenit tupeul. esti precum un catel care asteapta la gard sa treaca cineva si incepe sa latre numai dupa ce respectivul se indeparteaza.
si apropo nici pe mine nu ma intereseaza raspunsul tau.
I thought I saw a light at the end of the tunnel, but it was just someone with a torch bringing me more bloody work !

Pitonu'
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Pitonu' » 18 Iul 2007, 10:17

pescuitorul scrie:adiwolf : atat timp cat am acte de proprietate si respect legile acestei tari in ceea ce priveste o balta privata nu cred ca mai are rost sa te indoiesti ca te doare spatele.
Partea cu actele de proprietate ma cam indoiesc (dar nu zic nu). Am mai vazut shi pe altzii care se bat cu caramida'n piept ca au cumparat (sau au concesionat o balta) - vezi balta Liebling, jud Timis- in care, in Extrasu de Carte Funciara apare, "surpriza", Statul Roman ca shi proprietar shi nu este trecuta, in afara de Apele Romane, nici o administrare operativa, sau nu, sau vre'o concesiune :lol: . Respectiva balta este disputata atat de AJVPS Timis cat shi de Asociatia Magus shi Primaria Liebling :shock: .
Sunt curios sa va vad shi voua extrasul de C.F., sa vedem ce zice in partea B (date referitoare la proprietar) :wink:

P.S. Orice contract de Vanzare - cumparare, contract de concesiune, sau orice sarcina pusa pe un bun imobil, in conditii legale (printr'un notar), se intabuleaza (noteaza) in Cartea Funciara a respectivului imobil.

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 18 Iul 2007, 17:34

adiwolf scrie:
pescuitorul scrie: Tu crezi ca daca pe lacul nostru aflat in proprietate privata 100% gasesc pescarul altei asociatii il iert??????Niciodata, si ma judec si cu el si cu asociatia si cu compania si ii castig ca la mine acasa nu vine nimeni sa faca legea.
sory ca ma bag si eu in aceasta discutie,dar vreau sa intreb cum de a-ti devenit propietar (ipotetic) pe aceea apa sau acel luciu de apa?
l-ati mostenit?
l-ati cumparat?de la cine?
a-ti cumparat teren si l-ati amenajat?
daca nici unul din aceste trei elemente nu sunt constituite,da-timi voie sa ma indoiesc de calitatea dumneavoastra de propietar :?
pescuitorul scrie:adiwolf : atat timp cat am acte de proprietate si respect legile acestei tari in ceea ce priveste o balta privata nu cred ca mai are rost sa te indoiesti ca te doare spatele.
la voi in judet nu exista balti private unde nu ai ce sa cauti cu permisul de pescuit???????????ci vor doar bani?????E trebuie sa te gandesti ca intr-o astfel de situatie cnafp a dat autorizatie unei alte asociatii( adica la tine in apartament politia mai face un buletin pe adresa ta fara acordul tau si titularul vine si zice ca el acolo locuieste- ptr tine e corect nu???!!!!!)
mersi
scuzama ,dar chiar nu inteleg,asa cum si tu nu vrei sa intelegi anumite lucruri (sau te faci ca nu intelegi) :?
eu am intrebat doar cum a-ti devenit propietar asupra acelui luciu de apa (ipotetic) ,iar dumneavastra imi raspundeti ca aveti acte de propietate si ca "o sa ma doara spatele"???? :shock:
de ce? o amenintare voalata? sper ca nu,fiindca am in cap sa urc cat de curand spre apele din sibiu si nu prea suport sa fiu amenintat cu atat mai mult agresat (dar sa lasam acest subiect,eu consider ca a fost doar o iesire necontrolata ,deocamdata :( )

acuma ca sa raspund la ceea ce a-ti intrebat:
cautati va rog postarile mele anterioare ,in special cele legate de legea pescuitului,CNAFP,ANPA,FNPSR si alte FPPPPSRRuri si poate o sa intelegeti ca nu am fost si nu voi fi deacord cu vechea si actuala organizare a pescuitului sportiv in romania.
opinia si viziunea mea asupra acestor lucruri sunt cu totul altele.
la fel se intampla si cu asa zisi propietari ale anumitor lucii de apa si ca sa lamuresc odata pt todeauna parerea mea asupra acestui subiect,va repet ca in acceptiunea mea propietar asupra unui luciu de apa nu ar putea fi decat persoana care a dobandit aceasta calitate prin mostenire de la nustiu ce latifundiar al vremurilor dedemult sau daca a cumparat cumva teren gol si a amenajat prin forte propii un lac sau o crescatorie.
cei care s-au trezit ca sunt ei mai smecheri decat altii si au pus mana pe lucii de apa gata facute si amenajate de mama natura sau de oameni,pur si simplu eu le-as anula toate contractele.
dar cum suntem intr-o economie asa zisa de piata ( mai degraba o economie a junglei) si mai ales ca traim in tara tuturor posibilitatilor (pe vremuri spuneam ca este America,dar acuma i-am depasit si pe astia la capitolul asta :) ) nu ma mai mira nimic,nici macar reactia oamenilor,defapt lipsa lor de reactie si implicare :?
cu toate astea imi permit sa am pareri propii asupra acestor aspecte chiar daca ele nu concorda cu cele ale majoritatii sau a celor care vor sa impuna o anumita cale de urmat.

scuze celorlati forumisti pt aceasta divagatie

pescuitorule,o sa te anunt cand ajung in Sibiu cu prima ocazie
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

Pyi
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Pyi » 19 Iul 2007, 15:04

pescuitorul scrie:Scuze ca iti raspund dar vroiam doar sa iti intaresc raspunsul:asta e categoria voastra (1 an) iar cealalta e a noastra(10 ani + drept de reciprocitate intre asoc afiliate).
Unde va sunt vinietele cu care membrii vostrii au drept de pescuit pe alte ape??????Cred ca pe la Adrian Ionascu ca asa se lauda acum un an si ceva pe aici.Apropo acum minte pe alte site-uri ca aici au realizat multi cate parale face.
Apropo asoc voastre de bucatarie mai elibereaza permise ca v-au dat astia cu ordinele in cap????Si acum va apucati de abuzuri cu CNAFP-ul ca doar aia va mai sustin. Cred ca in curand veti pescuii in apele cumparate din banii de la pescari(apropo mai sun ligheane in oras la voi???? :D )
Nu ma intereseaza raspunsurile tale.

Mersi de intelegere
Ce inseamna chestia asta cu "drept de reciprocitate intre asociatiile afiliate"?
Ave "Poli", morituri te salutant

Scrie răspuns