Nu inteleg de unde vine atita ura inpotriva celor care nu au aceiasi parere cu tine
Oare chiar te caracterizeaza acest limbaj vulgar

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Pescuitorulepescuitorul scrie:Scuze ca iti raspund dar vroiam doar sa iti intaresc raspunsul:asta e categoria voastra (1 an) iar cealalta e a noastra(10 ani + drept de reciprocitate intre asoc afiliate).
Unde va sunt vinietele cu care membrii vostrii au drept de pescuit pe alte ape??????Cred ca pe la Adrian Ionascu ca asa se lauda acum un an si ceva pe aici.Apropo acum minte pe alte site-uri ca aici au realizat multi cate parale face.
Apropo asoc voastre de bucatarie mai elibereaza permise ca v-au dat astia cu ordinele in cap????Si acum va apucati de abuzuri cu CNAFP-ul ca doar aia va mai sustin. Cred ca in curand veti pescuii in apele cumparate din banii de la pescari(apropo mai sun ligheane in oras la voi????)
Nu ma intereseaza raspunsurile tale.
Mersi de intelegere
Partea cu actele de proprietate ma cam indoiesc (dar nu zic nu). Am mai vazut shi pe altzii care se bat cu caramida'n piept ca au cumparat (sau au concesionat o balta) - vezi balta Liebling, jud Timis- in care, in Extrasu de Carte Funciara apare, "surpriza", Statul Roman ca shi proprietar shi nu este trecuta, in afara de Apele Romane, nici o administrare operativa, sau nu, sau vre'o concesiunepescuitorul scrie:adiwolf : atat timp cat am acte de proprietate si respect legile acestei tari in ceea ce priveste o balta privata nu cred ca mai are rost sa te indoiesti ca te doare spatele.
adiwolf scrie:sory ca ma bag si eu in aceasta discutie,dar vreau sa intreb cum de a-ti devenit propietar (ipotetic) pe aceea apa sau acel luciu de apa?pescuitorul scrie: Tu crezi ca daca pe lacul nostru aflat in proprietate privata 100% gasesc pescarul altei asociatii il iert??????Niciodata, si ma judec si cu el si cu asociatia si cu compania si ii castig ca la mine acasa nu vine nimeni sa faca legea.
l-ati mostenit?
l-ati cumparat?de la cine?
a-ti cumparat teren si l-ati amenajat?
daca nici unul din aceste trei elemente nu sunt constituite,da-timi voie sa ma indoiesc de calitatea dumneavoastra de propietar
scuzama ,dar chiar nu inteleg,asa cum si tu nu vrei sa intelegi anumite lucruri (sau te faci ca nu intelegi)pescuitorul scrie:adiwolf : atat timp cat am acte de proprietate si respect legile acestei tari in ceea ce priveste o balta privata nu cred ca mai are rost sa te indoiesti ca te doare spatele.
la voi in judet nu exista balti private unde nu ai ce sa cauti cu permisul de pescuit???????????ci vor doar bani?????E trebuie sa te gandesti ca intr-o astfel de situatie cnafp a dat autorizatie unei alte asociatii( adica la tine in apartament politia mai face un buletin pe adresa ta fara acordul tau si titularul vine si zice ca el acolo locuieste- ptr tine e corect nu???!!!!!)
mersi
Ce inseamna chestia asta cu "drept de reciprocitate intre asociatiile afiliate"?pescuitorul scrie:Scuze ca iti raspund dar vroiam doar sa iti intaresc raspunsul:asta e categoria voastra (1 an) iar cealalta e a noastra(10 ani + drept de reciprocitate intre asoc afiliate).
Unde va sunt vinietele cu care membrii vostrii au drept de pescuit pe alte ape??????Cred ca pe la Adrian Ionascu ca asa se lauda acum un an si ceva pe aici.Apropo acum minte pe alte site-uri ca aici au realizat multi cate parale face.
Apropo asoc voastre de bucatarie mai elibereaza permise ca v-au dat astia cu ordinele in cap????Si acum va apucati de abuzuri cu CNAFP-ul ca doar aia va mai sustin. Cred ca in curand veti pescuii in apele cumparate din banii de la pescari(apropo mai sun ligheane in oras la voi????)
Nu ma intereseaza raspunsurile tale.
Mersi de intelegere