Permise legale sau ilegale????????????????????
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Lacul Cincis este cartografiat in lista apelor de munte motiv pentru care CNAFP nu putea incheia contract. Pina legea se va modifica RNP-ul a fost si este si in prezent gestionarul RAV pentru apele de munte. Daca AJ are contract cu RNP-ul iar voi cu CNAFP-ul pentru acelas lac este un alt exemplu tipic vremurilor si practicilor din Romania de astazi=tara tuturor posibilitatilor!
Re: Permise legale sau ilegale????????????????????
Pai stai putin ca nu inteleg ce vina are bietu pescar care si-a facut permisul deja la o noua asociatie in toata chestia asta?pescuitorul scrie:Am gandit sa fac acest topic dupa mai multe discutii cu diverse persoane.Poate s-a mai discutat si pe alte topicuri o parte din acest subiect.
Asadar se stie ca noile asociatii de pescuit au primit dreptul de gestiune si concomitent de eliberare a permiselor de pescuit odata ca aparitia ordinelor 1134 si 1135 care de curand s-au abrogat.
In acest caz acele asociatii mai au dreptul sa elibereze permise de pescuit??????Sau daca le elibereaza mai sunt valabile?????????????
Va rog nu sariti e doar o discutie.
De ce nu va certati voi cu liderii asociatiilor noi infiintate.....un lucru e clar: daca anu viitor vor mai elibera permise nu o sa mai stau pe ganduri.astept raspuns daca se poate
-
- veteran
ptr mini_mic: acum trebuie sa te duci la cei care ti-au luat permisu si sa ii intrebi pe ce baza ti-au luat permisul.S-ar putea sa primesti un raspuns de genul ca sunt proprietari si atunci au dreptate. Tu crezi ca daca pe lacul nostru aflat in proprietate privata 100% gasesc pescarul altei asociatii il iert??????Niciodata, si ma judec si cu el si cu asociatia si cu compania si ii castig ca la mine acasa nu vine nimeni sa faca legea.
asa ca intereseaza-te fff bine.
Si nu te mai lua dupa toti de aici care bat campii caci ajv-ul are drept de control dar nu are drept sa incheie contraventiile.Dar astia de la asociatiile de apartament nici macar nu au citit contractul de unde sa mai stie si ce obligatii au.
Ptr dorin_sb: eu pe toata lumea am sfatuit sa ceara cat mai multe informatii la fiecare asoc din judet care ii poate face permis. Dar cu argumente caci risti sa fii mintit.
asa ca intereseaza-te fff bine.
Si nu te mai lua dupa toti de aici care bat campii caci ajv-ul are drept de control dar nu are drept sa incheie contraventiile.Dar astia de la asociatiile de apartament nici macar nu au citit contractul de unde sa mai stie si ce obligatii au.
Ptr dorin_sb: eu pe toata lumea am sfatuit sa ceara cat mai multe informatii la fiecare asoc din judet care ii poate face permis. Dar cu argumente caci risti sa fii mintit.
sory ca ma bag si eu in aceasta discutie,dar vreau sa intreb cum de a-ti devenit propietar (ipotetic) pe aceea apa sau acel luciu de apa?pescuitorul scrie: Tu crezi ca daca pe lacul nostru aflat in proprietate privata 100% gasesc pescarul altei asociatii il iert??????Niciodata, si ma judec si cu el si cu asociatia si cu compania si ii castig ca la mine acasa nu vine nimeni sa faca legea.
l-ati mostenit?
l-ati cumparat?de la cine?
a-ti cumparat teren si l-ati amenajat?
daca nici unul din aceste trei elemente nu sunt constituite,da-timi voie sa ma indoiesc de calitatea dumneavoastra de propietar

Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
-
- veteran
adiwolf : atat timp cat am acte de proprietate si respect legile acestei tari in ceea ce priveste o balta privata nu cred ca mai are rost sa te indoiesti ca te doare spatele.
la voi in judet nu exista balti private unde nu ai ce sa cauti cu permisul de pescuit???????????ci vor doar bani?????E trebuie sa te gandesti ca intr-o astfel de situatie cnafp a dat autorizatie unei alte asociatii( adica la tine in apartament politia mai face un buletin pe adresa ta fara acordul tau si titularul vine si zice ca el acolo locuieste- ptr tine e corect nu???!!!!!)
mersi
la voi in judet nu exista balti private unde nu ai ce sa cauti cu permisul de pescuit???????????ci vor doar bani?????E trebuie sa te gandesti ca intr-o astfel de situatie cnafp a dat autorizatie unei alte asociatii( adica la tine in apartament politia mai face un buletin pe adresa ta fara acordul tau si titularul vine si zice ca el acolo locuieste- ptr tine e corect nu???!!!!!)
mersi

Pai am inteles ca la voi pe lac faceti legea dar nu am inteles o chestie: de ce incercati sa faceti legea si pe raurile care nu va apartin? de ce pesepsiti diferit un pescar care are autorizatie la alta asociatie? e cumva vreun semn de disperare din partea voastra? sau nu cumva odata cu scaderea nr de membrii nu mai aveti cu ce baga benzina in jeepuri? anul acesta o singura data am fost controlat si nu de "voi" sub barajul de la avrig.....
dorin_sb scrie:Pai am inteles ca la voi pe lac faceti legea dar nu am inteles o chestie: de ce incercati sa faceti legea si pe raurile care nu va apartin? de ce pesepsiti diferit un pescar care are autorizatie la alta asociatie? e cumva vreun semn de disperare din partea voastra? sau nu cumva odata cu scaderea nr de membrii nu mai aveti cu ce baga benzina in jeepuri? anul acesta o singura data am fost controlat si nu de "voi" sub barajul de la avrig.....

permise legale sau ilegale
Pescuitorul a scris: "la voi in judet nu exista balti private unde nu ai ce sa cauti cu permisul de pescuit???????????ci vor doar bani?????E trebuie sa te gandesti ca intr-o astfel de situatie cnafp a dat autorizatie unei alte asociatii( adica la tine in apartament politia mai face un buletin pe adresa ta fara acordul tau si titularul vine si zice ca el acolo locuieste- ptr tine e corect nu???!!!!!) "
Imi pare rau ca trebuie sa intervin din nou, desi nu ti-am mai raspuns de mult la postari, pe caz de ... incompatibilitate
1) - Sa va iese din cap odata pentru totdeauna ca voi sunteti proprietarii tuturor apelor din Romania ! Conform Legii proprietar este Statul, iar voi nu sunteti organ al statului.
2) - Ati acaparat aceste ape prin niste contracte de gestionare durabila incheiate intr-o alta era, atunci cand guvernau alte legi si cand erati singura asociatie (ce-i drept - de stat, dar infiintati abuziv de unicul partid comunist aflat atunci la putere).
3) - Incepand din anul 2000, asociatiile si fundatiile se infiinteaza in baza Ordonantei de Urgenta nr.26/2000 si sunt de drept privat (ATENTIE MARE ! NU SUNT DE STAT !)
4) - Voi daca vreti sa fiti asociatie de drept privat, trebuie in primul rand sa va desfiintati, fiind o structura veche, depasita si ILEGALA. Dupa ce v-ati desfiintat, va puteti reanfiinta conform OU. nr26/2000 ca o asociatie (sau mai multe - daca doriti) legala !
5) - Singurul administrator al tuturor apelor din Romania este Statul, prin structurile sale : Ministerul Agriculturii Padurilor si Dezvoltarii Rurale, Agentia Nationala pentru Pescuit si Acvacultura si nimeni altcineva.
Inca ceva ! Daca esti bun, raspunde-mi te rog la intrebarea :
- De ce voi ati putut incheia contract de gestionare durabila prin pescuit recreativ/sportiv pe 10ani si noile asociatii doar pe cate un an, cu posibilitate de prelungire dupa fiecare an, daca nici una din parti nu il denunta. DE CE ?
Ca sa nu te obosesti prea mult raspund tot eu : CA SA SE MIRE PROSTII ... asa-i?
Imi pare rau ca trebuie sa intervin din nou, desi nu ti-am mai raspuns de mult la postari, pe caz de ... incompatibilitate

1) - Sa va iese din cap odata pentru totdeauna ca voi sunteti proprietarii tuturor apelor din Romania ! Conform Legii proprietar este Statul, iar voi nu sunteti organ al statului.
2) - Ati acaparat aceste ape prin niste contracte de gestionare durabila incheiate intr-o alta era, atunci cand guvernau alte legi si cand erati singura asociatie (ce-i drept - de stat, dar infiintati abuziv de unicul partid comunist aflat atunci la putere).
3) - Incepand din anul 2000, asociatiile si fundatiile se infiinteaza in baza Ordonantei de Urgenta nr.26/2000 si sunt de drept privat (ATENTIE MARE ! NU SUNT DE STAT !)
4) - Voi daca vreti sa fiti asociatie de drept privat, trebuie in primul rand sa va desfiintati, fiind o structura veche, depasita si ILEGALA. Dupa ce v-ati desfiintat, va puteti reanfiinta conform OU. nr26/2000 ca o asociatie (sau mai multe - daca doriti) legala !
5) - Singurul administrator al tuturor apelor din Romania este Statul, prin structurile sale : Ministerul Agriculturii Padurilor si Dezvoltarii Rurale, Agentia Nationala pentru Pescuit si Acvacultura si nimeni altcineva.
Inca ceva ! Daca esti bun, raspunde-mi te rog la intrebarea :
- De ce voi ati putut incheia contract de gestionare durabila prin pescuit recreativ/sportiv pe 10ani si noile asociatii doar pe cate un an, cu posibilitate de prelungire dupa fiecare an, daca nici una din parti nu il denunta. DE CE ?
Ca sa nu te obosesti prea mult raspund tot eu : CA SA SE MIRE PROSTII ... asa-i?

-
- veteran
Scuze ca iti raspund dar vroiam doar sa iti intaresc raspunsul:asta e categoria voastra (1 an) iar cealalta e a noastra(10 ani + drept de reciprocitate intre asoc afiliate).
Unde va sunt vinietele cu care membrii vostrii au drept de pescuit pe alte ape??????Cred ca pe la Adrian Ionascu ca asa se lauda acum un an si ceva pe aici.Apropo acum minte pe alte site-uri ca aici au realizat multi cate parale face.
Apropo asoc voastre de bucatarie mai elibereaza permise ca v-au dat astia cu ordinele in cap????Si acum va apucati de abuzuri cu CNAFP-ul ca doar aia va mai sustin. Cred ca in curand veti pescuii in apele cumparate din banii de la pescari(apropo mai sun ligheane in oras la voi????
)
Nu ma intereseaza raspunsurile tale.
Mersi de intelegere
Unde va sunt vinietele cu care membrii vostrii au drept de pescuit pe alte ape??????Cred ca pe la Adrian Ionascu ca asa se lauda acum un an si ceva pe aici.Apropo acum minte pe alte site-uri ca aici au realizat multi cate parale face.
Apropo asoc voastre de bucatarie mai elibereaza permise ca v-au dat astia cu ordinele in cap????Si acum va apucati de abuzuri cu CNAFP-ul ca doar aia va mai sustin. Cred ca in curand veti pescuii in apele cumparate din banii de la pescari(apropo mai sun ligheane in oras la voi????

Nu ma intereseaza raspunsurile tale.
Mersi de intelegere