Astazi ati prins?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Astazi ati prins?
Dl puiut si tie multa sanatate si fire intinse.
Daca te-ai simtit lezat de postarea mea,inseamna ca dai la musca lu' Gabi de la PITESTI si bagi in galeata de lavabila cate 3salaiasi de 10 cm,prinsi toti odata!!Daca erai pescar sportiv,ai fi fost in totalitate de-acord cu mine!Sanatate!De la Nasolu ma cam asteptam sa aud jigniri la adresa tuturor: localnicilor(si eu sunt tot localnic) cica "gloabele alea",sau a lui Gabi (retardat),pt ca chiar numele de user il cam defineste,asa ca le voi intoarce si celalat obraz sa ma pleznesca si totodata le voi ura multa sanatate.
-
- senior
Gabi Muscaru e un fenomen in sine. Il cunoastem de cel putin 10 ani si pot sa va spun ca era mai intreg la "musca " acum ceva timp. Am inteles ca ar fi avut un accident ceva si a ramas un pic mai aerian, dar nu sunt sigur.
Dar ca si altii ce face cu piticaniile alea de strapazani, cu bibanusii sau cu clenutii cat degetelu vara intrat in apa si bagati in lavabila, e cam jale...
Circul naibii e ca se mai si filmeaza
. E plin netul de filmari cu niste capturi microscopice prinse la musca de Pitesti 
Dar ca si altii ce face cu piticaniile alea de strapazani, cu bibanusii sau cu clenutii cat degetelu vara intrat in apa si bagati in lavabila, e cam jale...
Circul naibii e ca se mai si filmeaza

se discuta de dl gabi ivan ?
mare caracter

mare caracter

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
Ii domn? Mari "caracteri" astia de il domnescMuskMd scrie:se discuta de dl gabi ivan ?![]()
mare caracter

da domnule 

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
Musk , na gimbito domne , ce sa-i faci . Las-o jos ! 

nasolu scrie:Daca te-ai simtit lezat de postarea mea,inseamna ca dai la musca lu' Gabi de la PITESTI si bagi in galeata de lavabila cate 3salaiasi de 10 cm,prinsi toti odata!!Daca erai pescar sportiv,ai fi fost in totalitate de-acord cu mine!Sanatate!De la Nasolu ma cam asteptam sa aud jigniri la adresa tuturor: localnicilor(si eu sunt tot localnic) cica "gloabele alea",sau a lui Gabi (retardat),pt ca chiar numele de user il cam defineste,asa ca le voi intoarce si celalat obraz sa ma pleznesca si totodata le voi ura multa sanatate.
Nu stiam ca este interzis sa prinzi bibani, avati,salai,babusca si chiar carasi si crapi in limita legala la muste facuta de Gabi Ivan,si ca cei care fac asta nu sunt considerati pescari sportivi,ba sunt chiar pusi la zid.Cind am declarat ca si eu sunt localnic,nu am mentionat niciodata ca procedez ca ceilalti pescari.si bag in "galeata de lavabila cite 3 salaiasi de 10 cm"asa cum ma acuzi tu,si m-am referit strict ca sunt doar din aceea-si localitate cu cei vizati.Eu il apreciez pe Gabi Ivan doar pentru mustele pe care le face,Asta nu inseamna ca sunt de acord si cu ce baga el in galeata de lavabila ,dar acest lucru nu-mi da dreptul de a-l jigni sau a arunca cu pietre in om.Deci sa fiu bine inteles;nu mi-e tata,mama frate ,prieten sau ce vreti voi(observ ca ti sa-u mai alaturat si altii de prin toata tara care il injura cu mindrie proletara,multi care cred ca nici nu-l conosc).Deci asa gindesc eu :apreciez omul pentru lucrurile bune si il dezapreciez pt nelegiuiri dar niciodata nu-mi voi permite sa-l jignesc.Astept sa vad care vor fi urmatoarele neadevaruri puse in circa mea.

Nu voi fi niciodata in "totalitate de acord cu mine " cu tine sa arunc cu laturi in altii,mai ales ca nici nu stiu ca in capul lor sunt aruncate galetintregi.

Fire intinse pescarilor sportivi.
- stefanflorin
- veteran
cam astea-s capturile d-lui "puiut" deci acuzele sunt aduse pe drept...restul e gargara cu sare

cu asa capturi sa te tot lauzi pe forumuri
"nu am mentionat niciodata ca procedez ca ceilalti pescari.si bag in "galeata de lavabila cite 3 salaiasi de 10 cm"asa cum ma acuzi tu"
ma faci sa rad...

cu asa capturi sa te tot lauzi pe forumuri
"nu am mentionat niciodata ca procedez ca ceilalti pescari.si bag in "galeata de lavabila cite 3 salaiasi de 10 cm"asa cum ma acuzi tu"
ma faci sa rad...
Urasc atarnatorii!
-
- junior
Pesti mici, foame mare in glanda...