Pastrav, nu joaca!

discutii si povestiri de la pescuit...

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
old_radu
veteran
veteran

Re: Pastrav, nu joaca!

Mesaj de old_radu » 16 Sep 2013, 19:24

terrybill scrie:Dragilor...

Ce-i asa greu de inteles?
:lol: :lol: :lol:

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 16 Sep 2013, 22:01

mynu si adyy ... raspunsul il gasiti in prima pagina :oops:
terrybill scrie:[.....]

A avut 3,950kg (cantarit dupa 3 ore) si 71cm (masurat tot dupa 3 ore).
cum sa eliberezi un asemenea peste? (ATENTIE - IRONIE) ... sfarsitul si l-a gasit din pacate in cuptor, asa cum merita orice peste care a ajuns la o anumita marime (chiar si aia mici) ... (din nou - ironie) ...

asta avem, cu asta defilam ... :oops: :oops: :oops: :(

ps: probabil ca avea 71 de cm peste vreo 2-3 ani ... :roll:
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

tavistan
veteran
veteran

Mesaj de tavistan » 16 Sep 2013, 23:39

mynu_cs scrie:Felicitari.. foarte frumos peste... da intrebarea de baza... l-ai eliberat?

daca nu. din punctu meu de vedere .. e cam spre zero captura ... no offence :respekt:
Cantarit si masurat la 3 ore! Ce zici, asta e un peste liber sau delicios? :mrgreen:

grizzly
veteran
veteran

Mesaj de grizzly » 17 Sep 2013, 00:29

fara suparare, asta suna a invidie. nu stiu cati dintre voi eliberati captura vietii daca nu sunteti constransi de legi. e totusi pastrav, nu somn sa puta grasimea pe el.

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 17 Sep 2013, 07:41

grizzly scrie:fara suparare, asta suna a invidie. nu stiu cati dintre voi eliberati captura vietii daca nu sunteti constransi de legi. e totusi pastrav, nu somn sa puta grasimea pe el.
da grizzly ... curata invidie, mai ales din partea unuia care nu mananca peste si elibereaza neconditionat orice captura dinainte de a exista forumul asta. cum spuneam ... asta avem, cu asta defilam ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

tavistan
veteran
veteran

Mesaj de tavistan » 17 Sep 2013, 09:59

grizzly scrie:fara suparare, asta suna a invidie. nu stiu cati dintre voi eliberati captura vietii daca nu sunteti constransi de legi. e totusi pastrav, nu somn sa puta grasimea pe el.
Asa e! :respekt: Totusi, pestele e SI un fel de mancare si inca nu de duzina... :roll: Si nu cred ca intre "activii" forumului se afla cauza depopularii apelor. Doar ca in unele situatii ar trebui sa ne gandim de mai multe ori daca sa-l luam acasa sau sa-l eliberam; in functie de specie si de apa. Nah, zic si eu... nu dati cu parul! :lol:

mynu_cs
veteran
veteran

Mesaj de mynu_cs » 17 Sep 2013, 18:20

nu mai pot de ciuda... turb aici ...

da frate l-as fi eliberat precum eliberez tot.. e o captura f frumoasa.. si un reproducator f f f potent as zice..

dar vb aia ce ne tre sa prindem maine cand putem frige azi..

Catch and Carry .. politica ta ?
"In fiecare zi ne batem joc
De pasari ,de iubire si de mare
Si nu bagam in sema ca in loc
Ramane un desert de disperare ."

Romulus Vulpescu

terrybill
veteran
veteran

Mesaj de terrybill » 19 Sep 2013, 14:44

Va multumesc de comentarii! Vin cu ceva precizari:
Ca sa va lamuresc pe toti, sunt si raman un mare consumator de peste (fiindca o face toata familia mea, care nu-i prea "numeraoasa"), si mai ales de pastrav salau si biban. Acum sunt tot pe langa Raul Magic, am scapat 2 buc, unul la 3kg, mi-a sarit de 3 ori in sus si mi-a rupt din saritura (mascul, cred ca pt frumusetea lui poate l=as fi eliberat), si am prins unul singur de 7-800g, pe care il vom consuma cand ajung acasa. Alte dati am prins pesti de 20-23cm, PE CARE I-AM ELBERAT, deci...eliberez si pesti, si in special puiet! La 20-23cm, in locul respectiv...sunt cam puieti. Din zona, AM CUMPARAT DE LA PASTRAVARIE 5,4KG DE CURCUBEI, pt consum propriu. Parerea meea e ca un trofeu in Romania nu are mult de trait, iar atunci camd esti consumator de peste, mai ales de cei enumerati mai sus, e foarte gustos. Nu fac pe lupul moralist, si nici nu ma ascund dupa deget. Cei ce nu mananca peste SA SE ABTINA, iar cei ce mananca... SA MA INTELEAGA!
p.s. Nu am facut mai mult pardaf de cat au facut nulti altii, si mai mult, am populat cu mana mea cateva locuri din Romania! asa ca cine ma cunoaste, stie ca m-am mai si schimbat, iar cei ce NU, ii astept cu MP sau telefon, pt lamuriri. Sincer, nu la pescarii cu undita e PROBLEMA!
Traieste-ti visele, nu-ti visa trairile! ;)

attilaf
veteran
veteran

Mesaj de attilaf » 19 Sep 2013, 14:52

Da' pe "raul magic" nu-i prohibitie? ca parca stiam ca la 15 septembrie incepe prohobitia la pastrav....

alexes
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de alexes » 19 Sep 2013, 15:23

Superb pastravul<dar ce parere aveti de asta(prins de un alt pescar):
https://www.youtube.com/watch?v=g06KMuPeh1k
:respekt:

Scrie răspuns