Pastrav, nu joaca!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Pastrav, nu joaca!
Salut,misto ma cred ca ai avut un adevarat Dril......
bai leowb,
ce naiba nu raspunzi la telefon?
da un PM cu un nr la care raspunzi!
ce naiba nu raspunzi la telefon?
da un PM cu un nr la care raspunzi!

Traieste-ti visele, nu-ti visa trairile! 

-
- utilizator constant
Eu cred ca asta-i un exempar al tarii Suedia , de cand ai fost pe acolo acu cativa ani

Andronic,
Tu tot cu fitile si susanele ai ramas?
E nevoie de schimbare, comunismul vad ca moare
Nu, nu e de Norvegia (ca in Suedia I-am vazut doar sarind), e de Romania soto! Dar, daca vrei, pentru tine special, poate fi de... Cehia, sa zicem?
Tu tot cu fitile si susanele ai ramas?

Nu, nu e de Norvegia (ca in Suedia I-am vazut doar sarind), e de Romania soto! Dar, daca vrei, pentru tine special, poate fi de... Cehia, sa zicem?

terrybill scrie:Andronic,
Tu tot cu fitile si susanele ai ramas?E nevoie de schimbare, comunismul vad ca moare
![]()

rapala the best vobler in the world
-
- utilizator constant
Musivule , ai ramas la fel , pricepi doar glumele pe care le spui tu
Sa te anunt ceva : a fost o gluma !
P.S. imi retrag fitilele .

Sa te anunt ceva : a fost o gluma !
P.S. imi retrag fitilele .
De ceva timp, nu mai pricep glumele cu aluzii... e drept. Vad ca amandoi am ramas la fel...
Eu ce sa retrag? POZA?
Eu ce sa retrag? POZA?

Laurentiu Andronic scrie:Musivule ................

rapala the best vobler in the world
Pai:
Era dimineata, se crapase un pic de ziua, raul era tocmai cum trebuie, un pic "ciupit", iar ziua trecuta fusese viitura...si eu tot dadeam cu rotative... intr-o bulboana de vreo 3m adancime... si nimic. Brusc imi amintesc ca Robert "spaniolul" sau "capatzina" cum vreti sa-i ziceti, imi facuse niste voblere speciale de pastrav, patern pastrav. Il bag pe al mai mare, pe la 4cm, si cam la a 5-6 lansare...ZBANG, cu scuturaturi TARI din cap, pe fund! In alte cazuri mi-au mai sarit in sus, asta... lipit de fund ca busteanul! 10 minute, nu l-am vazut! Frana ticaia incontinuu, lasand-o pe "moale", cand am vazut ca e groasa. Dupa 10 minute, ii vad coada (pastravarii stiu cum e
) si zic "hohooo, vreo 2,5kg, oricum imi bat recordul". Insa nu ma pripesc si ii las frana moale.
CAND A INTORS LA MAL, SI I-AM VAZUT CORPUL CAT SOMONUL SI CAPUL CAT NICOVALA, M-AM KKT PE MINE!
L-am lasat sa-si faca numarul, inca vreo 4-5 minute, si cand am vazut ca a dat semn ca sta pe o parte, "branca" sub el si sus pe mal! Iar pe mal, o fina zvacnire din cap si ZVIRR! voblerul afara, cu ANCORELE D R E P T E !
Chiar nu pot sa va descriu sentimentul pe care l-am avut, am facut ca Tarzan, Rahan, Stallone si toti la un loc! Noroc ca n-a trebuit sa leg ceva fir la loc, ca tremuram ca piftia!!! Ce sa mai vorbim, una din CAPTURILE VIETII!
Pe profilul de facebook se poate vedea mai bine
, dar nu intra oriciune acolo! Si de asemeni, am pus cateva multumiri, pe care le voi scrie si aici:
Miriam Ioan-Mihail - esti cea mai buna sotie din lume, ca-mi porti noroc, nu ca la altii
!
Robert Capatana - giugelele tale sunt THE FUCHING BEST!
George Laurentiu Bratu - stii tu de ce...
Florin Ghimisliu - pt ca odata la telefon mi-a zis ca cea mai buna musca pt pastrav este PESTISORUL si a avut dreptate! Doar ca era din lemn si avea 2 ancore
Si uyite ca in loc sa vad un film, am scris aici o povestioara.
Ma scuzati dar... scriu ca un pescar, nu ca un redactor sau jurnalist
! HAI FIRE INTINSE!
Era dimineata, se crapase un pic de ziua, raul era tocmai cum trebuie, un pic "ciupit", iar ziua trecuta fusese viitura...si eu tot dadeam cu rotative... intr-o bulboana de vreo 3m adancime... si nimic. Brusc imi amintesc ca Robert "spaniolul" sau "capatzina" cum vreti sa-i ziceti, imi facuse niste voblere speciale de pastrav, patern pastrav. Il bag pe al mai mare, pe la 4cm, si cam la a 5-6 lansare...ZBANG, cu scuturaturi TARI din cap, pe fund! In alte cazuri mi-au mai sarit in sus, asta... lipit de fund ca busteanul! 10 minute, nu l-am vazut! Frana ticaia incontinuu, lasand-o pe "moale", cand am vazut ca e groasa. Dupa 10 minute, ii vad coada (pastravarii stiu cum e

CAND A INTORS LA MAL, SI I-AM VAZUT CORPUL CAT SOMONUL SI CAPUL CAT NICOVALA, M-AM KKT PE MINE!
L-am lasat sa-si faca numarul, inca vreo 4-5 minute, si cand am vazut ca a dat semn ca sta pe o parte, "branca" sub el si sus pe mal! Iar pe mal, o fina zvacnire din cap si ZVIRR! voblerul afara, cu ANCORELE D R E P T E !
Chiar nu pot sa va descriu sentimentul pe care l-am avut, am facut ca Tarzan, Rahan, Stallone si toti la un loc! Noroc ca n-a trebuit sa leg ceva fir la loc, ca tremuram ca piftia!!! Ce sa mai vorbim, una din CAPTURILE VIETII!
Pe profilul de facebook se poate vedea mai bine

Miriam Ioan-Mihail - esti cea mai buna sotie din lume, ca-mi porti noroc, nu ca la altii

Robert Capatana - giugelele tale sunt THE FUCHING BEST!
George Laurentiu Bratu - stii tu de ce...
Florin Ghimisliu - pt ca odata la telefon mi-a zis ca cea mai buna musca pt pastrav este PESTISORUL si a avut dreptate! Doar ca era din lemn si avea 2 ancore

Si uyite ca in loc sa vad un film, am scris aici o povestioara.
Ma scuzati dar... scriu ca un pescar, nu ca un redactor sau jurnalist

bad post