Trofeul AVENTURI LA PESCUIT etapa a-IV-a Rogojesti 8-9 iulie

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
sofoneamihai
senior
senior

Mesaj de sofoneamihai » 26 Iul 2006, 18:01

Varianta cu o sigura grupa si trei manse e chiar OK ! ( cand sunt putini concurenti ! )

Anglers XXI
junior
junior

Mesaj de Anglers XXI » 26 Iul 2006, 21:42

sofoneamihai scrie:Varianta cu o sigura grupa si trei manse e chiar OK ! ( cand sunt putini concurenti ! )
A fost la vot si asta :) dar a cazut.
Cum s-a desfasurat concursul a fost ok. Nu trebuia sa se voteze nimic. Au fost trei manse cum a fost vb în program, iar zona de râu făcea parte din lac.
Sorin
AvP
AXXI

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 27 Iul 2006, 07:12

Anglers XXI scrie:
amadeus scrie:la 25 de concurenti se puteau forma doar 2 grupe nu trei.Cred ca era mai interesant si lupta mai apriga.
Fratilor va astept la Cluj si va spun ca nu o sa va para rau.Servus Renel
Nu cred ca ar fi fost aşa. Cu 3 manse e mult mai bine, poti sa revii in carţi dacă ai un rezultat mai prost într-o manşă. ÃŽn plus, ca să meriţi să fii primul trebuie să fii constant pe primele 2 locuri în 3 manşe. ÃŽn două e mai uşor.
Mai era o posibilitate să fie o singură grupă, dar tot 3 manşe.
Renel zicea in mesajul de mai sus ca decat 3 grupe si 3 manse ar fi fost mai frumos cu 2 grupe si 3 manse. Evident ca o grupa si 3 manse era si mai echitabil, dar asta depinde de spatiu, daca ai loc pe fiecare sector sa bagi toti concurentii in conditii decente.

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 27 Iul 2006, 07:16

Prin regulamentul general al Trofeului AVP nu poti interzice antrenamentul in preziua concursului fiindca sunt ape ce nu pot fi pazite. Asociatiile care organizeaza concursuri nu au apele deci nu au drept de decizie, iar cei ce au apele poate vor, poate nu vor sa le opreasca de la pescuit, provocandu-si o paguba in plus.
Unde mai pui ca la unele concursuri sectoarele se afla doar la sedinta tehnica, deci nu ai sti unde n-ai voie sa pescuiesti! :lol:

Gyorg
veteran
veteran

Mesaj de Gyorg » 27 Iul 2006, 08:52

sofoneamihai scrie:Varianta cu o sigura grupa si trei manse e chiar OK ! ( cand sunt putini concurenti ! )
In felul asta concurenta va deveni si mai acerba iar rezultatele si mai echilibrate , ..... de acord sunt cu acesta varianta atunci cand ai concurenti sub sau in jur de 20 cum a fost si la Rogo.
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii

amadeus
junior
junior

Mesaj de amadeus » 27 Iul 2006, 19:11

Sa o luam pe puncte:
1.Initial sectorul C tinea de la pod la baraj(asa sa spus la sedinta tehnica).
Cind am ajuns la pod,dl Tomosoiu ne-a dat liber si dupa pod(Mihai ai fost acolo).
2.Sectorul A s-a spus initial ca este in partea stinga de la locul de intrare si pina coltul stufului de la cursul raului.Ulterior am aflat ca s-a dat drumul si pe cursul raului,dar dupa ce am trecut prin sectorul A.
3.Am spus ca era mai bine cu doua grupe si trei manse sau chiar cu o grupa de 25 de concurenti dar cu trei manse.A se vedea Gostilele si chiar
Darvari (38 de concurenti intr-o grupa).Dar obligator mansele sa fie de 4 ore(minimum),dar nu mai mari de 5 ore.O mansa cu 7 concurenti este prea putin atractiva,de aceea au fost si atitea balotaje.
4.Sa stiti ca juvelnicul l-am verificat inainte de concurs si era ok.Nu stiu nici pina in ziua de astazi cum s-a rupt.Poate ca s-a frecat de rama,pentru ca am facut canotaj cam 1 km cu juvelnicul dupa mine si contra vintului.Asta-i situatia.Pentru mine concursul s-a terminat dupa prima mansa,din pacate.
5.Nucule pina la urma a fost ok(sigur ca se putea si mai bine,dar cu o mina de oamenii nu se putea face mai mult)
6.Va astept la Cluj sa ne batem pe apele noastre.Servus Renel

nucus
veteran
veteran

Mesaj de nucus » 28 Iul 2006, 15:57

Nu exista un al doilea pod(doar in Ucraina la Patrautii de sus, dar pina acolo mai sint ceva km.tri)Aval de actualul pod la aprox. 100m a fost un pod de cale ferata distrus de nemti la retragere in 1944 si din care au ramas doar culeele si cred ca pe acest pod (care NU mai este) l-a numit Tomosoiu primul pod.Sectorul C incepea de la pod si tinea pina la baraj,doar pe cursul vechi al Siretului.Sectorul A era de la confluienta cu cursul vechi spre interiorul Meandrei(sectoarele A si B)
In luna mai am vorbit cu directorul de la Acumularea Rogojesti sa tina nivelul apei cit mai constant posibil pentru a nu pistruge pontele de icre depuse in imediata apropiere a malului .Omul a promis si s-a tinut de cuvint.In cazul unui concurs pe ac.Rogojesti,von discuta sa se coboare nivelul apei cu 50 cm fata de cum este acum(clar ca inainte cu 10-15 zile de concurs).

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 01 Aug 2006, 16:01

Anglers XXI scrie:
E plecat Gerula. Dar îţi promit în numele lui că totul se va anima când se va întoarce, inclusiv va da amănunte picante, strategii de grup, furăciuni, ş.a. necunoscute nici de cei care au participat. :shock:

Sorin D.
--------------
Anglers XXI
AvP
Poate totusi pentru tine se mai poate face cate ceva, ca Malin e clar irecuperabil :lol:. Incearca pentru inceput o cura de 2 saptamani fara internet, sa vezi cum pe urma eventualele critici la adresa concursului AvP n-o sa ti se mai para chiar asa de groaznice :lol:.
Cu lacrimi Bastus!

Stefan Tudose
Moderator
Moderator

Mesaj de Stefan Tudose » 01 Aug 2006, 16:16

Gerula,
bine ai revenit. Vii la Gilau?
Eu cu baietii am hotarat sa-ti platim taxa de inscriere. Nu ca ai avea tu nevoie, dar asa...prieteneste. Ce zici, vii?

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 01 Aug 2006, 16:50

:D :D :D

Sunt niste lacuri extrem de adanci am inteles :D
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

Scrie răspuns