Trofeul AVENTURI LA PESCUIT etapa a-IV-a Rogojesti 8-9 iulie
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
malin
Chiar nu am nici o treaba cu migrarea forumistilor pe pescarul.com. Am dat o informatie, atata tot. M-am ferit sa specific forumul tocmai pentru a nu fi acuzat de publicitate. Nu vad totusi nici o nenorocire daca oamenii de aici navigheaza si in alta parte. Nu sunt rautacios, pe bune. Doar mi-e lene sa reiau informatiile care sunt postate acolo.
Re: malin
Hai Malinmalin scrie:... Doar mi-e lene sa reiau informatiile care sunt postate acolo.

http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii
Clasamentul AVP
Loc Prenume Nume Total
1 Eugen German 63
2 Ion Dumitru 53
3 Sabin Buzatu 42
4 Bogdan Sofonea 30
5 Cristian Anghelina 26
6 Lucian Constantin 26
7 Horea Vlasin 22
8 Valentin Stratonov 20
9 Dan Vasilescu 20
10 Eugen Cozma 17
11 Sorin Dragoi 16
12 Dumitru Roman 16
13 Andrei Zabet 16
14 Petre Moga 15
15 Mihai Sofonea 14
16 Petre German 14
17 Radu Vlasiu 14
18 Valentin Comaneci 12
19 Renel Pascu 11
20 Laurentiu Andronic 11
21 Ion Predescu 10
22 Adrian Oprea 10
23 Horia Bucovan 9
24 Sandor Palfi 8
25 Mircea Teodorescu 7
26 Rares Dumitru 7
27 Bogdan Cheta 6
28 Adrian Spiac 6
29 Andrei Muresan 4
30 Mircea Ciobanu 4
31 Paul Saghin 4
32 Dorin Ioancea 3
33 Aurelian Arif 2
34 Teodor Somesan 1
35 Catalin Rodinciuc 1
Mai sunt doua etape si se anunta o batalie crancena pentru titlu intre Berti si Paco. Nu l-as trece cu vederea nici pe Sabin care vine tare din urma si demonstreaza ca este un pescar de temut. Bogdan si Cristi vad ca reusesc sa tina ritmul si puncteaza strategic. Pentru ca nu sunt rautacios mai pot spune ca plutonul care conduce cursa este incheiat de Lucian, care bag de seama ca vine la aspiratie si asteapta momentul oportun pentru atacul final.
Loc Prenume Nume Total
1 Eugen German 63
2 Ion Dumitru 53
3 Sabin Buzatu 42
4 Bogdan Sofonea 30
5 Cristian Anghelina 26
6 Lucian Constantin 26
7 Horea Vlasin 22
8 Valentin Stratonov 20
9 Dan Vasilescu 20
10 Eugen Cozma 17
11 Sorin Dragoi 16
12 Dumitru Roman 16
13 Andrei Zabet 16
14 Petre Moga 15
15 Mihai Sofonea 14
16 Petre German 14
17 Radu Vlasiu 14
18 Valentin Comaneci 12
19 Renel Pascu 11
20 Laurentiu Andronic 11
21 Ion Predescu 10
22 Adrian Oprea 10
23 Horia Bucovan 9
24 Sandor Palfi 8
25 Mircea Teodorescu 7
26 Rares Dumitru 7
27 Bogdan Cheta 6
28 Adrian Spiac 6
29 Andrei Muresan 4
30 Mircea Ciobanu 4
31 Paul Saghin 4
32 Dorin Ioancea 3
33 Aurelian Arif 2
34 Teodor Somesan 1
35 Catalin Rodinciuc 1
Mai sunt doua etape si se anunta o batalie crancena pentru titlu intre Berti si Paco. Nu l-as trece cu vederea nici pe Sabin care vine tare din urma si demonstreaza ca este un pescar de temut. Bogdan si Cristi vad ca reusesc sa tina ritmul si puncteaza strategic. Pentru ca nu sunt rautacios mai pot spune ca plutonul care conduce cursa este incheiat de Lucian, care bag de seama ca vine la aspiratie si asteapta momentul oportun pentru atacul final.
- Anglers XXI
- junior
Corect Sorin,
Amenintarea din Ardeal vine de data acesta
Ma jur ca nu mai dau la lingura , de data asta
!
Amenintarea din Ardeal vine de data acesta

Ma jur ca nu mai dau la lingura , de data asta

Nu s-a intrat pe pista de concurs cu aprobarea mea.Poti sa fi convins ca nici mie nu mi-a facut placere sa vad ca nu s-a respectat o hotarire luata cu mult timp inainte.Gyorg, eu am ajuns acolo cu cel mult o ora inaintea ta.Ce puteam sa fac?Tu, atunci,seara, nu ai spus nimic.De ce o faci doar acum?
Daca nu ma crezi pe mine,poate ca pe baietii de la Bucuresti,care au venit de joi seara ai sa-i crezi:apa era tulbure din cauza vintului.
Cine se scuza se acuza!Dar si tacerea e un raspuns.De ce tace Clujul?
Gyorg,tu ai votat ca mine! In eventualitatea ca vor mai fi concursuri la Siret(si eu voi mai exista ca organizator) un sector sigur va fii sectorul C (de la pod pina la baraj,pe fostul curs al Siretului).
Am facut si noi cit am putut !
Gyorg,inca o data,nu cred ca puteam sa iau atitudine daca nu au fost sesizari(si poti sa fii convins ca am discutat despre intrarea la antrenament pe pista de concurs in preziua concursului )
Daca nu ma crezi pe mine,poate ca pe baietii de la Bucuresti,care au venit de joi seara ai sa-i crezi:apa era tulbure din cauza vintului.
Gyorg,tu ai votat ca mine! In eventualitatea ca vor mai fi concursuri la Siret(si eu voi mai exista ca organizator) un sector sigur va fii sectorul C (de la pod pina la baraj,pe fostul curs al Siretului).
Gyorg,inca o data,nu cred ca puteam sa iau atitudine daca nu au fost sesizari(si poti sa fii convins ca am discutat despre intrarea la antrenament pe pista de concurs in preziua concursului )
- Danoc
- utilizator constant
A fost ca de fiecare data un concurs strasnic...multa ambitie...si clasament imprevizibil pana in ultima mansa.
Felicitari lui Nucu, care desi cu putini oameni a reusit sa organizeze suficient de bine aceasta etapa.
Atmosfera super, ca de fiecare data in aceasta locatie. Multe multumiri tuturor care s-au straduit sa ne simtim atat de bine. Sa nu le uitam pe doamnele ce au gatit multimea de gratare, la temperaturi insuportabile.
A fost o surpriza pt toata lumea alegerea sectorului C, dar pana la urma s-a dovedit o alegere buna. Mai trebuie lucrat la acest aspect, inclusiv la delimitarea clara a sectoarelor. Cei care am fost in prima mansain sectorul A nu stiam limita acestuia din stanga ( spre baraj ) si ne-am limitat sa pescuim doar in zona vizibila de la punctul de intrare. Cel putin eu si Cozma.
M-a bucurat mult fair-play-ul concurentilor, fiind poate pentru prima data cand nu au existat suspiciuni de strategii sau alte manevre. Asta in ciuda faptului ca au fost f putini arbitrii si daca cineva ar fi vrut, putea sa fraudeze f usor. Felicitari tuturor!
Faza cu antrenamentele inainte de concurs trebuie stipulate clar cel putin in regulamentul de la anu'. Sa se mentioneze clar daca sunt permise, iar daca nu ce sanctiuni se aplica. Nu trebuie sa mai spun cat de importante sunt aceste antrenamente.
Deranjant pt multi dintre noi a fost lipsa celor din Moldova la aceasta etapa. Personal n-am inteles cum trebuie interpretata aceasta atitudine.
Cu siguranta am sa revin la acest concurs!
Felicitari lui Nucu, care desi cu putini oameni a reusit sa organizeze suficient de bine aceasta etapa.
Atmosfera super, ca de fiecare data in aceasta locatie. Multe multumiri tuturor care s-au straduit sa ne simtim atat de bine. Sa nu le uitam pe doamnele ce au gatit multimea de gratare, la temperaturi insuportabile.
A fost o surpriza pt toata lumea alegerea sectorului C, dar pana la urma s-a dovedit o alegere buna. Mai trebuie lucrat la acest aspect, inclusiv la delimitarea clara a sectoarelor. Cei care am fost in prima mansain sectorul A nu stiam limita acestuia din stanga ( spre baraj ) si ne-am limitat sa pescuim doar in zona vizibila de la punctul de intrare. Cel putin eu si Cozma.
M-a bucurat mult fair-play-ul concurentilor, fiind poate pentru prima data cand nu au existat suspiciuni de strategii sau alte manevre. Asta in ciuda faptului ca au fost f putini arbitrii si daca cineva ar fi vrut, putea sa fraudeze f usor. Felicitari tuturor!
Faza cu antrenamentele inainte de concurs trebuie stipulate clar cel putin in regulamentul de la anu'. Sa se mentioneze clar daca sunt permise, iar daca nu ce sanctiuni se aplica. Nu trebuie sa mai spun cat de importante sunt aceste antrenamente.
Deranjant pt multi dintre noi a fost lipsa celor din Moldova la aceasta etapa. Personal n-am inteles cum trebuie interpretata aceasta atitudine.
Cu siguranta am sa revin la acest concurs!
Asa cum am spus-o cand am plecat de la Rogojesti, a fost un concurs frumos, cu concurenti mai mult decat fair-play! Micile dicutii legate de antrenamente, sectoare, etc, vor aparea dupa fiecare concurs! Nu uitati ca si la Belis s-a luat decizia mutarii locatiei de concurs, prin vot! Oricum, vreau sa il felicit pe Nucu pentru organizare, pe toti baietii care au participat pentru fair-play si intelegere! Va asteptam la "3 lacuri" unde organizatorii promit un concurs de exceptie!
Nucus,nucus scrie:Nu s-a intrat pe pista de concurs cu aprobarea mea.Poti sa fi convins ca nici mie nu mi-a facut placere sa vad ca nu s-a respectat o hotarire luata cu mult timp inainte.Gyorg, eu am ajuns acolo cu cel mult o ora inaintea ta.Ce puteam sa fac?Tu, atunci,seara, nu ai spus nimic.De ce o faci doar acum?
nu am facut-o sub forma de repros ci doar am scos in evidenta aspecte care pot fi corectate si imbunatatite pentru viitorul acestei competitii.
Nu am facut sa critic la fata locului pentru ca in principiu sunt de acord cu un antrenament , inainte cu o zi de concurs , chiar pe locul destinat concursului , dar nu sunt de acord cu faptul ca acesta se poate sustine numai de catre anumiti participanti cu mai multa indrazneala.
Vina o poarta direct cei au intrat pe lac , mai ales ca stiau ca nu au voie !
Deranjat pentru mine la Cupa Moldovei a fost ca stiam ca am voie sa fac antrenament dar totusi ne-ati interzis accesul iar acum nu ati mai facut-o.
Chiar daca imi aduc aminte bine, l-ati primis pe Tomosoiu sa nu atraga atentia ca nu avem voie sa pescuim, practic nu intelegem de ce hotarati DVS care oricum nu faceati decat sa puneti balta iar dispozitie iar noi eram inscrisi la Cupa Moldovei , respectand un regulament al acestei competitii. Oricum am respectat ceeace ati impus voi si nu am intrat in zona de concurs !
Trecand peste asta, concluzia este una si simpla: reguli impuse inainte de concurs , in regulament , respectate de toata lumea iar daca o fi de schimbat ceva , inainte cu cel putin 7-10 zile, si cred ca toata lumea va fi multumita.
De votat am votat ca tine pentru ca prefer ca intai de toate sa fiu corect si nu sa votez pentru inclinarea balantei in favoarea mea !