Salutare concurentilor la Cupa Moldovei,etapa I Ciric Iasi,care tocmai se duse.Eu abia ma dezmortesc de dupa alergatura.Ma bucur ca v-ati simtit bine la Iasi si imi cer scuze pt eventualele imperfectiuni,sa nu zica carcotasii ca totul a fost perfect.Perfectiunea nu s-a inventat...inca.Maxim respect celor din Valcea:Bogdan(Vanatorul de pesti),Dan Craciun si Mihai(Pilula),Bucuresti:Gyorg si Ovidiu14,Suceava:Nucu Buculei,George Lucius si domnului Ioancea,precum si celorlalti concurenti din Iasi."Prietenii Pescari" ii salut si aici dar mai ales joi la sedinta.Ordinea a fost aleatorie,sper sa nu se supere nimeni.
Ma bucur ca v-am cunoscut si fie ca prieteniile legate sa dainuie peste ani.Concursuri sunt si vor mai fi,prietenii se fac mai greu.
Nu in ultimul rand tin sa multumesc sponsorilor:GIPO(familia Arnautu),VERA SPORT(domnului Sandu Darie),Ovidiu din Bazar,IMPEX TEOTANA,LH OPTICAL,SC.CIRIC.SA si AC ELECTRIC GROUP.SA fara de care acest concurs era greu de organizat sau chiar imposibil.Daca am omis pe cineva ,rog sa fiu atentionat pt a reveni cu mentiune.
Maxim respect si mii de multumiri pt intelegere si sprijin.
PS:Astept cu nerabdare sa ne revedem pe Rogojesti.
Lugi Hatman