CUPA MOLDOVEI-CONCURS CIRIC-15 APRILIE

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Teodor
veteran
veteran

Mesaj de Teodor » 17 Apr 2006, 15:53

...shhhhh, sa nu ne auda nimeni.
Daca apare concurenta japoneza ne-am ars!
In poza e prezentat un prototip(til). :wink:
"Pestii se prind cu undita, iar oamenii cu vorba." - Shakespeare

Nick
veteran
veteran

Mesaj de Nick » 17 Apr 2006, 20:20

Vreau si eu sa-i salut pe Prietenii din Ramnicu Valcea,Bucuresti,Radauti,ma bucur ca ne-am intalnit si ca v-a placut atmosfera moldoveneasca :lol: Ptr. mine personal asta e marele castig al acestei competitii,intalnirea prietenilor pescari din toata tara,impartasind secrete si pescuind impreuna intr-o atmosfera destinsa fara sa fie umbrita de orgolii si ambitii daunatoare.Va salut inca o data si astept sa ne intalnim din nou la Rogojesti.
http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!

vanatoruldepesti
veteran
veteran

Mesaj de vanatoruldepesti » 17 Apr 2006, 20:49

Organizarea concursului de pe Ciric a fost pur si simplu extraordinara!!! Si daca a mai scapat ceva, eforturile uimitoare ale celor din Iasi au reusit sa acopere absolut orice problema. Am povestit in Ramnic despre cum au stiut moldovenii sa organizeze un concurs de spinning si toata lumea a spus ca daca lucrurile stau cum le-am prezentat noi (eu si cu Pilula, Dan Craciun fiind la munca), toti cei de acolo constituie un real exemplu. Ne-am simtit formidabil de bine!!!
P.S. Tuturor celor ce au avut intentia sa compromita Ciric - Etapa I din Cupa Moldovei le transmitem multe, multe salutari si mii de multumiri. Va ramanem cu totii datori pe vecie. In felul acesta ati reusit sa puneti mult mai bine in evidenta valoarea lacului Ciric si a competitiei, contrastul intre laturile aruncate de voi si realitatea pe care am vazut-o noi fiind exagerat de mare. Fara suparare, citind cele spuse de voi si vazand cat de mishto (sic!) le-a iesit treaba moldovenilor, m-am gandit ca poate Luigi sau Teodor v-au platit sa scrieti minunatiile shelea :wink: ca sa creasca interesul si curiozitatea pescarilor... Ciricul "pute" de peste, este administrat foarte bine, iar cei care organizeaza concursuri fac chestia aceasta cu o dezinvoltura si o constinciozitate de parca ar face-o de 1000 de ani. Cat despre faptul ca se stia inaintea concursului castigatorul, trebuie sa recunosc: i-am dat lui Luigi un salut respectuos, lui Teodor i-am facut o poza fara sa stie, dar afla acum, lui Legio o strangere de mana si lui Stefan i-am aranjat cu Pilula sa-i faca o jumatate de vobler, ramanand ca Oby, Paul si ceilalti sa imparta mita cu ei.
Ne vedem la Rogojesti.

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 18 Apr 2006, 07:29

watch it, hunter :D :D o sa zica astia cam asa: "mda, asta a luat premiul I, ce dreak? normal ca vorbeste frumos de bajeti :lol: :lol:

astia=mancatorii de ciuperci :twisted: :twisted:

see u on rogo :wink:
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

sofoneamihai
senior
senior

Mesaj de sofoneamihai » 18 Apr 2006, 20:03

Pa bune felicitari tata ! Da lasati-o ba mai moale cu dragalaselile ca nu e concurs de broderii pe etamina intre domnisoare de pension ! Adeziuni , laude , realizarili ca la plenara lu nea' Nicu ( paine si sare pt tovarasii veniti nene tocmai de la Capitala ) ! S-au infiripat si ceva idile te pomenesti ( "vai tu deabia astept sa te vad la Rogo " ) !
Glumeam BA ! Da sa stiti ca noi venim LA LUPTA TATA !!!
Oricum divizarea asta nu are sens si eu sper sincer ca de la anu' va fi un singur Turneu ! ( ne-om intelege noi cum il facem )

vanatoruldepesti
veteran
veteran

Mesaj de vanatoruldepesti » 18 Apr 2006, 20:27

Leba, cele scrise de mine sunt o datorie morala pe care o am ca pescar si ca om fata de tot ceea ce a insemnat "Ciric". Crede-ma, nu ma intereseaza nici un fel de comentariu pe tema asta. Chiar, ce ati gandi voi, ma refer la cei din Iasi, despre mine daca nu scriam nici macar o litera despre ceea ce s-a intamplat acolo?!? Pe Ciric am castigat mult mai mult decat un trofeu.

oby 1
veteran
veteran

Mesaj de oby 1 » 18 Apr 2006, 21:18

mihai, banuiesc eu sau o sa ne vedem pe 13-14 mai la "rogo" ca de acum, cu pretentii reale la trofeul AVP cred ca te intereseaza un antrenament in sistem competitie?
ca zici, te bagi?

sofoneamihai
senior
senior

Mesaj de sofoneamihai » 18 Apr 2006, 21:34

Tata pe la 7 am stat de vorba cu Ovidiu(ala 1/2 oz) si omu' era super incantat de ce a fost la Ciric . Sunt convins ca a fost totul Ok! si ca s-a vazut interesul baietilor din Iasi . Dar oricum a-ti da-o iti provoaca un zambet prezentarea ( care sunt convins ca e din suflet !) . Sper ca nu am generat animozitati (ca oricum io recunosc ca sunt tampit ) da asta mi-a fost reactia cand am citit postarile "patriotice" .
PS acu daca ne vedem la "Rogo" sper ca nu otraviti fantanile si ardeti totul in calea noastra ! ( nu de alta da vin Gostilele )
Oricum pana atunci poate ne intalnim la Belis ( ... nu pe furish !!! )
si dau io berea da pace !

sofoneamihai
senior
senior

Mesaj de sofoneamihai » 18 Apr 2006, 22:00

Nu am tata pretentii si nici veleitati ! Cu primu' Rogojesti chiar nu stiu ( motive pur "tehnice" nevasta lu fratimiu si a lui Eugen ( deci doi din echipa )
tre sa nasca asa ca suntem cam consemnati la vatra ( de tre sa mosteneasca cineva si sculele si pasiunea deci merita sacrificiul )) .
E cam incert chiar si Belis-ul dar om vedea !
Daca ar fi dupa cum visez dupa Rogojesti as ramane o sapt pe Bicaz (marfa de lac dar pacat de pet-uri ) da de VISE !

Luigi
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Luigi » 18 Apr 2006, 22:03

Salutare concurentilor la Cupa Moldovei,etapa I Ciric Iasi,care tocmai se duse.Eu abia ma dezmortesc de dupa alergatura.Ma bucur ca v-ati simtit bine la Iasi si imi cer scuze pt eventualele imperfectiuni,sa nu zica carcotasii ca totul a fost perfect.Perfectiunea nu s-a inventat...inca.Maxim respect celor din Valcea:Bogdan(Vanatorul de pesti),Dan Craciun si Mihai(Pilula),Bucuresti:Gyorg si Ovidiu14,Suceava:Nucu Buculei,George Lucius si domnului Ioancea,precum si celorlalti concurenti din Iasi."Prietenii Pescari" ii salut si aici dar mai ales joi la sedinta.Ordinea a fost aleatorie,sper sa nu se supere nimeni.

Ma bucur ca v-am cunoscut si fie ca prieteniile legate sa dainuie peste ani.Concursuri sunt si vor mai fi,prietenii se fac mai greu.

Nu in ultimul rand tin sa multumesc sponsorilor:GIPO(familia Arnautu),VERA SPORT(domnului Sandu Darie),Ovidiu din Bazar,IMPEX TEOTANA,LH OPTICAL,SC.CIRIC.SA si AC ELECTRIC GROUP.SA fara de care acest concurs era greu de organizat sau chiar imposibil.Daca am omis pe cineva ,rog sa fiu atentionat pt a reveni cu mentiune.

Maxim respect si mii de multumiri pt intelegere si sprijin.

PS:Astept cu nerabdare sa ne revedem pe Rogojesti. :D :P :mrgreen: :mrgreen:

Lugi Hatman
"Nu te nasti, nu esti, nu vei fi; dar poti sa mori pescar!"

Scrie răspuns