CUPA MOLDOVEI-CONCURS CIRIC-15 APRILIE

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
legio1083
veteran
veteran

Mesaj de legio1083 » 16 Apr 2006, 15:35

au fost si 2 locuri 9 si nu s-a mai dat 10.....
32 de pct... :lol:
Legio - Patria Nostra

Prieteni Pescari _Iasi

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 16 Apr 2006, 15:54

pilula
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de pilula » 16 Apr 2006, 18:21

Ptr fratii mei din Iasi:
Taticule,ati fost de milioane in tot ceea ce priveste.Am multe de povestit in seara asta la un suc :D .Tin sa va multumesc si eu si prietenii mei din tot sufletul ptr toate eforturile depuse.Ce mai,ati creat o adevarata atmosfera si lucrurile au decurs super marfa.
Va salut pe toti si sa ne vedem toata gask la Rogojesti :)

pilula
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de pilula » 16 Apr 2006, 18:24

Dream te rog sa-mi spui dak ai primit de la STEF ce ti-am promis.Dak nu sa vezi scandal Stefane la et a 2-a ce o sa ai cu mine :D :wink:

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 16 Apr 2006, 20:28

Ati ajuns cu bine?
Imi pare rau ca nu am mai avut cum sa raman pana seara, la masa, dar ma bucur ca v-am cunoscut.
Cand o sa fie sper sa ne revedem sanatosi si, de ce nu, poate o sa veniti si la un clean, pe Prut. :) Asta in special pentru Bogdan ;)

Dreamer
Moderator
Moderator

Mesaj de Dreamer » 16 Apr 2006, 20:38

pilula scrie:Dream te rog sa-mi spui dak ai primit de la STEF ce ti-am promis.Dak nu sa vezi scandal Stefane la et a 2-a ce o sa ai cu mine :D :wink:
Trec maine pe la el..il iau la descusut.. :twisted:
https://flyfishingoutlet.ro/ - Magazin online de pescuit la musca
http://www.dreamfish.ro/ - Solutii complete pentru piscicultura

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 17 Apr 2006, 07:40

In numele organizatorilor, tin sa multumesc tuturor participantilor. (he,he...ca la oscar :lol: ). sper ca ati gustat din plin concursul si atmosfera tipic moldoviniasca... :wink:
totodata, multumesc sponsorilor, staff.ului PP, partenerilor si celor care au "pus osul" ca sa iasa treaba buna.

altfel spus, mai vedem noi la rogo.. 8)

P.S. calde salutari carcotashilor :twisted: .
P.P.S. sincere felicitari campionilor!
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 17 Apr 2006, 08:10

Stimati PRIETENI Pescari

ati reusit sa oefriti un exemplu de competitie .Ospitalitatea voastra si organizarea dinainte , din si de dupa concurs a fost de nota 14 :D (pe o scara de la 1 la 10 :D ).Cuvintele sunt sarace si nu pot sa exprime placerea deosebita traita alaturi de voi in acele zile la Iasi . Am castigat mai mult decat premiul trei la aceasta etapa ....am castigati prieteni extraordinari si abia astept sa ne revedem in urmatoarele etape sau fie si numai intalniri oriunde ne poarta pasii spre ceea ce ne-a legat la inceput ...pescuit .
Super arbitraj si mai mult de atat , fair play-ul de pe balta m-a impresionat ...efectiv nu a fost nevoie de arbitri decat pentru a anunta inceperea sau terminarea mansei si pentru masurari si centralizari rezultate .Prietenia a fost la ea acasa ...ramaneti pentru mine Oameni si PRIETENI adevarati.Am petrecut clipe nemaipomenite si va multumesc .
Mult succes in continuare pentru ce faceti si in activitatea asociatiei.
Doar bine si sa ne revedem sanatosi si concurentilor care au fost la inaltime .Felicitari tuturor sunteti adevarati.
Fir intins si sa ne revedem cu bine .

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 17 Apr 2006, 08:18

Multumim pentru cuvintele frumoase , Ovidiu!
Ma bucur ca v-am cunoscut si, imi pare rau ca nu am avut posibilitatea de a ramane mai mult timp...
Oricum, sper sa ne revedem sanatosi data viitoare.

Gyorg
veteran
veteran

Mesaj de Gyorg » 17 Apr 2006, 11:02

Domnilor "Prieteni Pescari",

A fost cea mai frumoasa experienta din viata mea si inca sunt miscat de modul in care am fost primit , tratat de catre toti cei au participat, organizat acest concurs. Imi este foarte greu sa gasesc un superlativ cu care sa pot exprima cum a fost acesta competitie pentru mine. Sa va spun si de ce:

Primire : baietii au venit seara la 11 si ne-am intampinat cu paine si sare (votca , vin, mancare)

Organizare : de-a fia a par , toata lumea a stiut ce are de facut. S-au mobilizat cand a aparut un intrus mai ceva ca la Formula 1 , l-au scos afara.

Punctuali ca si elvetienii .

Mancare si bautura: la greu, ca la unguri si la moldoveni :)

Fair play : asa cum spunea si Ovidiu 14 , nu a fost nevoie de arbitrii decat pentru cantarirea pestilor si impartirea premilor.

Inca odata : FELICITARI si contati pe participarea mea la toate concursurile organizate de Prieteni Pescari in Moldova sau oriunde in oricare parte a tarii.

In alta ordine de idei, acest clasament dovedeste spusele mele si al altor pescari: cei ce cunosc bine sau foarte bine o balta nu pot conta pe acest avantaj intr-o competitie cu alti pescari care nu au pescuit niciodata pe aceea balta. Nu vreau sa scot in evidenta faptul ca m-am clasat bine in acesta competitie, ci faptul ca un pescar bun si norocos poate sa castige in fata celor care cunosc foarte bine balta, asa cum am sustinut pana acum.
Este posibil sa fie o intamplare dar sunt prea multe intamplari de acest gen care m-am convins sa sustin acesta idee.

Inca odata FELICITARI SINCERE si sa va de-a Dumnezeu numai bine sperand sa deveniti una dintre cele mai importante asociatii de pescuit din tara , asa cum o meritati !

Ne vedem la Rogojesti !!
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii

Scrie răspuns