CUPA MOLDOVEI-CONCURS CIRIC-15 APRILIE

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 17 Apr 2006, 11:20

merci mult pt. cuvintele bune, Gyorg. ne-am straduit.
au fost si cateva mici scapari.. :roll: fara sa afecteze prea mult, zic io.

trebuie sa te contrazic vis-a-vis de asa zisa cunoastere a lacului. mai concret, s-a pescuit intr-adevar dar la pasnic. spinning s-a facut ocazional dar niciodata din barca. :!: (cu exceptia patronului baltii care cocheteaza si el cu raptorii :wink: ). asta, bineinteles nu e o scuza pt. noi astia care nu am prins.:cry:
deci nu cred ca se poate spune ca vreunul din concurenti cunostea luciul. dimpotriva, eram aproape la fel de straini ca si voi exceptind geografia baltii pe care, de altfel m-am straduit s-o descriu cat mai bine in posturile anterioare.
raptori s-au prins sporadic, fara a se inregistra capturi notabile dupa popularile efectuate.

eee, oricum...ne-ai dat cu rotile-n sus, felicitari pt. prestatie!

stima, stimabile...vedem noi pe rogo cum stau trebile cu stukul :roll: 8)
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 17 Apr 2006, 12:23

ma fratilor,spuneti si voi ce s-a prins,cine,cat,la ce,cum?
sunt lucruri f interesante,nu? :D

Gyorg
veteran
veteran

Mesaj de Gyorg » 17 Apr 2006, 12:24

Scapari ? ..... N-am vazut nici o scapare !

Poti sa ma contrazici , binenteles.

Cateva pareri : " sunt avantajati cei ce cunosc baltile respective si se vor clasa bine , pe o balta cunoscuta de acestia. Plimbandu-i prin tara , selectia se face mai mult mai bine".
Fals, o demonstreaza ultimele concursuri , vezi: Darvari primava, toamna 2005 , Darvari 2006 , Ciric .

Nu vreau sa incep din nou aceiasi eterna discutie O vs Z dar sper , asa cum au sustinut si cativa din cei care s-au implicat in organizarea acestor concursuri, ca se va reveni la sistemul Z , dupa acest turneu . Nu putem decat sa speram ca se va intampla asa !

Imi pare rau inca odata ca n-am reusit sa ma impart in doua sa particip la ambele dar promisese-m deja ca voi participa la voi si nu puteam sa-mi iau cuvantul inapoi !

Imi pare bine ca v-am cunoscut !
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii

Gyorg
veteran
veteran

Mesaj de Gyorg » 17 Apr 2006, 12:44

adiwolf scrie:ma fratilor,spuneti si voi ce s-a prins,cine,cat,la ce,cum?
sunt lucruri f interesante,nu? :D
Mie mi-au intrat cele 3 stiuci, una la antrenament , doua in prima mansa din care una mi-a scapat, pe oscilanta dollingen de 11g intr-o zona cu stuf.
La aceeasi oscilanta am mai avut un somn aproape de 3 kg la antrenament , care mi-a scapat .

In mansa a doua am schimbat sectorul si am pescuit exclusiv la twister si mi-a intrat un salau mare pe care din pacate n-am reusit sa-l scot si un salau la limita de 40 cm. Am dat un Clarus 1/8 - 1/2 de la SH , linie de 0,13 iar inteparea nu am facut-o corespunzator :cry: .
Asa cum am spus si cu alta ocazie , mai am multe de invatat.
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 17 Apr 2006, 12:54

@ gyorg,

multumesc pt informatii,chiar sunt interesante si....gyorg nu fi suparat,toti avem cate ceva de invatat. :)
oricum ai avut parte de ceva frumos si daca mai adaugam si andrenalina de la pestii scapati,pot sa zic ca "te-ai scos" ce sa mai vob

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 17 Apr 2006, 12:59

pt adiwolf

Fario2,10, Banax saint800, silver tread 0,18 ,meps 2 la salau 55cm si berti 3gr plus gruburi.

Teodor
veteran
veteran

Mesaj de Teodor » 17 Apr 2006, 13:28

Un amanunt despre concurs: am avut si o sectiune secreta denumita "Makiajul pentru stiuci si salai - Tendinte in 2006".

Sectiunea a fost cistigata de Dl. Balanescu Marcel (vezi foto in albumul meu ).
Dl. Balanescu a realizat unei "stiuci" un makiaj sublim, spontan si special sub titlul: "Nu conteaza unde dai ca tot crap(a)..."
Domnia sa a dat dovada de un talent iesit din comun in aceasta arta, intrucit toata lumea a fost convinsa ca nu e stiuca si astfel captura nu a fost punctata.
Trebuie mentionat ca Dl. Balanescu a ratat linga barca sa si un alt makiaj destinat "salailor" sub forma de fitofag apreciat cam la 5-6 Kg.

:lol: :lol:
"Pestii se prind cu undita, iar oamenii cu vorba." - Shakespeare

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 17 Apr 2006, 13:57

Teodor scrie:Un amanunt despre concurs: am avut si o sectiune secreta denumita "Makiajul pentru stiuci si salai - Tendinte in 2006".
:P :P s-o fi saturat si mustaciosii de atatea chestii organice :roll: gen mamaliga, râme, sherpanei... :twisted:
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

mihaimircea
veteran
veteran

Mesaj de mihaimircea » 17 Apr 2006, 14:05

N-aveti pe langa clasament ce si cum au prins fiecare? Cu alte cuvinte cat de productiv a fost concursul.
Iarna nu-i ca vara.... dar incet incet ajunge sa fie.

ss
senior
senior

Mesaj de ss » 17 Apr 2006, 14:48

[quote="Teodor"]Un amanunt despre concurs: am avut si o sectiune secreta denumita "Makiajul pentru stiuci si salai - Tendinte in 2006".

Sectiunea a fost cistigata de Dl. Balanescu Marcel (vezi foto in albumul meu ).
Dl. Balanescu a realizat unei "stiuci" un makiaj sublim, spontan si special sub titlul: "Nu conteaza unde dai ca tot crap(a)..."
Domnia sa a dat dovada de un talent iesit din comun in aceasta arta, intrucit toata lumea a fost convinsa ca nu e stiuca si astfel captura nu a fost punctata.
Trebuie mentionat ca Dl. Balanescu a ratat linga barca sa si un alt makiaj destinat "salailor" sub forma de fitofag apreciat cam la 5-6 Kg.

BLAT!!! V-am prins vrajitoarelor, nu vreti sa recunoasteti ca omu' a prins stiuk mustacios, specie obtinuta de patronii de balti din Romanica in premiera mondiala pe tara :?:
PESTELE NU ESTE UN FEL DE MANCARE

Scrie răspuns