discutii despre competitiile de pescuit la rapitori
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
Dan Cotelici
- junior

-
Adi_ scrie:da, a fost un concurs bun, premiile foarte atragatoare. cine a cunoscut balta, trebuia sa prinda bine.
totusi, care e clasamentul real, si de ce sunt diferente intre cele doua?intreb din curiozitate.
La ce diferente va referiti?
La faptul ca apar la primii 15 pe ultima coloana cifre care nu apar in prima postare?La faptul ca apar capturile si punctajul de la fiecare mansa?
Va reamintesc ca doar primii 15 sunt cei care puncteaza in Trofeu.Acestia au suplimentar pe ultima coloana din dreapta, boldat, punctele AVP.
Dan Cotelici
CS Pescar4Ever
Asociatia Pescari4Ever
-
Adi_
- veteran

Sa luam cazul meu. In primul clasament sunt pe 35, in al 2-lea pe 34. Si exemplele ar putea continua. De exemplu, la locurile 6,7,8, si asa mai departe.
Multumesc.
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
-
Dan Cotelici
- junior

-
Acest ultim clasament este cel OFICIAL.
Primul clasament pe care le-am facut la Darvari, sub presiunea timpului, nu afisa totalul(cm)si nr. capturi cumulate pt fiecare participant si nu reflecta exact cazurile de egalitate pe mansa si in final, in clasamentul general.Atunci nu a fost timp decat sa verificam ca pentru pozitiile indreptatite la premii calculele sunt corecte.
Dan Cotelici
CS Pescar4Ever
Asociatia Pescari4Ever
-
dr.pike
- Moderator

-
E clar ca au aparut unele probleme, dar, dupa parerea mea, concursul a fost unul reusit. Am sesizat un oarecare haos in organizare, dar per ansamblu concursul mi s-a parut a fi unul corect. Felicitari celor care au punctat in trofeu cat si celorlalti concurenti!
-
ss
- senior

-
Cam slabute comentariile pe marginea concursului, unii isi savureaza victoria, altii isi ling ranile?
Hai sa arunc eu prima soparla, mi-a soptit o pasarica nasparlie ca erau imagini haioase de concurs pe echipe, dar eu cred ca era de la vantul care apropia barci si suflete...

PESTELE NU ESTE UN FEL DE MANCARE
-
romica
- utilizator constant

sa stii ca se fac strategii de echipe la toate concursurile care au o miza importanta (si la stationar si la crap). nu prea ai cum sa lupti impotriva lor atata timp cat se incadreaza in regulament si nu-l incalca.
sa stii ca am vazut chestii si mai grele ceea ce nu a fost cazul in concursul asta, (de ex. si-au dat pestele de la unii la altii si au venit niste necunoscuti la cantar avand cantitati duble fata de unii campioni, dar nu a putut fi demonstrat astfel incat au luat premiile) .
-
Gerula
- veteran

E adevarat ca "locurile strategice" au fost ocupate cu "tactica de grup"? Daca da, cam nasol, desi sincer nu vad ce puteau face organizatorii.
Eventual ar trebui ca baltile sa fie impartite in mai multe sectoare (nu doar doua), iar repartizarea pe sector sa se faca strict pe baza tragerii la sorti, fara nici un fel de alte criterii. Pe de alta parte, daca nu pescuieste fiecare concurent pe toate sectoarele, se poate ajunge ca norocul (de la tragerea la sorti) sa cantareasca mai mult decat priceperea.
Cu lacrimi Bastus!
-
mrvily
- Moderator

-
Catalin Mateescu a scris:
Sincer, ma asteptam sa aud alte lucruri : ca s-a inceput cu un concurs care a oferit cele mai mari premii din istoria competitiilor de spinning, pana in prezent, si a reunit cel mai mare numar de concurenti,
Imi pare rau ca trebuie sa te contrazic.
Cit din premiile date sunt din fondurile asociatiei si cit de la sponsori???
Nu uita ca la cupa Salmo premiile au fost acordate de organizator,nu de sponsori si au depasit ca valoare.Deci??
Nu comentez in rest stii bine ca in mansa a doua am fost amindoi la acelas punct de cintarire si stii si la ce concluzii am ajuns.
Apreciez ca sau facut mai multi pasi inainte dar mai trebuie lucrat pe partea de organizare si arbitraj,parerea mea.
De ce oare nu sa descalificat pina acum nici un concurent la nici un concurs??
V-ati pus aceasta intrebare?
Si daca da ce raspuns ati ajuns?
Si ca sa nu las loc de interpretari intrebarea de la sfirsit am adresat-o pescarilor care participa la competitii si nu celor care organizeaza cu toate ca si ei ar trebui sasi puna mai des intrebari de genul asta.
In rest sa auzim numai de bine.
-
Catalin Mateescu
- junior

Vasile, mai gandeste-te un pic : sponsorii au fost ai asociatiei, toate sumele de bani si obiectele au intrat in patrimoniul asociatiei. Ele nici nu puteau sa fie primite direct de concurenti, pentru ca nu se pot sponsoriza persoane fizice. Deci toate premiile au fost acordate de asociatie, dovada si procesele verbale de predare care s-au incheiat cu castigatorii, pentru a ne scadea de ele din gestiune.
Ai dreptate in privinta lucrurilor care mai trebuiesc indreptate. Gandeste-te ca am fost primul concurs din seria de 6 ale acestui turneu si inerent au aparut si unele scapari (a se vedea faptul ca nu am reusit sa asiguram arbitrajul din barca). Organizatorii turneului, ca si celelalte asociatii implicate in mod sigur vor trage niste concluzii, iar lucrurile se vor perfecta chiar din mers.
Catalin
Asociatia Pescari4ever
-
al. trentea
- utilizator constant

Gerula, conform regulamentului Trofeului Aventuri la Pescuit, numarul sectoarelor trebuie sa fie egal cu numarul manselor. Aproape imposibil sa poti organiza mai mult de doua manse intr-o zi.
Sectoarele (A si B) au fost repartizate prin tragere la sorti, asa ca tactica de grup nu prea putea sa functioneze decat daca ai fi picat cu repectivii prieteni in acelasi sector.
Despre apropierea barcilor nici n-a putut fi vorba, ce sa mai vorbim de alte chestii gen dat pestele unul la celalalt...
Chiar daca arbitri n-au avut decat un reprezenatnt pe apa, au fost ceilalti 11 care au avut binocluri in dotare. Nu s-a intergstrat nici un caz in care sa se fi apropiat barcile.
Daca ne uitam pe clasament au punctat atat favoritii cat si pescari care nu au mai pescuit pe Darvari. Iar alti favoriti n-au punctat in Trofeu.
Rigurozitatea masurarii pestilor si corectitudinea inregistrarilor au contribuit la alcatuirea unui clasament corect.
Fiecare concurent a primit dublura fisei individuale de arbitraj, pentru a nu exista dubii.
Chiar daca au mai fost unele scapari, nu au fost de natura sa influenteze clasamentul final.
Evident, vor mai fi carcotasi, dar avand in vedere ca nu s-a inregistrat nici o contestatie oficiala, raman doar rabufniri de orgoliu, omenesti pana la urma.