Rezultate Etapa 1 trofeu AVP - Arrow Spinning 4Ever

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

sofoneamihai
senior
senior

Mesaj de sofoneamihai » 18 Apr 2006, 17:37

In general e ok! ce spui doar ca Eugen a dat la salau ( vezi capturile !) si accidental au intrat bibanii ( nu ca asta ar avea vreo importanta ! dar noi dam dupa salau exact in acest stil )
bibanii mei i-am luat la slider de 4" (cam 10 cm ) iar unul de 19,5 cm nepunctat de "exigenti" la un slider de 5" cam cat el de mare ( la care am si luat apoi stiucile ( mare greseala ca am iesit de trei ori la mal ! tragea de rupea si eu faceam canotaj ))
sa inteleg ca au ramas bilete netrase de cineva in "caciula" si au fost mai multi in B in mansa 1 ?

terrybill
veteran
veteran

Mesaj de terrybill » 18 Apr 2006, 18:49

carente sunt multe, la fel de sigur cred ca nu se vor corecta pana la anul( cineva vorbea de arbitri straini? hehehe...).

de asemeni, daca faceam cotestatie, nu se rezolva nimic, deoarece peste mine s-a suit unul din Primii 3 clasati (!!!), si cu care cica in ghilimele sunt "amic" indepartat, dar care, voit sau nu (inca n-am aflat, dar aflu eu!), mi-a tras de 2 ori cu lestul pe locul de pescuit, si apoi s-a oprit la 7-8 m de mine, lansandu-mi in zona de pescuit, incurcandu-ma de 2 ori si zicand "asrta e, nam ce face, altceva n-am ce sa fac"!

cum trebuia sa procedez? sa-l scuip sau sa-l dau pe mana arbitrilor, care vedeau distanta, dar nu ziceau nimic?

in ceea ce il priveste pe dl trentea, si pe cei ce vor sa le dau laude, am doar una sau doua: haleaua si atmosfera au fost super!
in rest, de la faptul ca unii si-au facut datoria si altii nu, atrag ca in orice institutie sau asociatie maciuci pe spinare atat pentru cei sarguinciosi, cat si pt cei lenesi!

eu n-am de ce sa va felicit, deoarece, la fiecare concurs de rapitori de la p4e la care am participat, s-au intamplat ba una, ba alta! cand vor avea totul aproape ok de la cap la coada, poate am sa ma inmoi. pana atunci, un bravo sincer pt mobilizare si interes fata de spinning, si atat!

am o intrebare, la care vreau musai un raspuns:

FAPTUL CA SUNT CU CEVA PUNCTE SUB LOCUL 15, DAR AM TOTUSI UN LOC DESTUL DE SUS FATA DE NR DE CONCURENTI, IMI POT PASTRA LOCUL INJ CAMPIONAT SI SA PUNCTEZ MAI DEPARTE?

DE EX, DACA AS FI LOCUL 18, MAI AM VREO SANSA, DACA LA UNUL-DOUA-TREI DINTRE VIITOARELE CONCURSURI MA CLASEZ IN PRIMII 5, SI LA RESTUL DE DOUA SA SAR DE LOCUL 10??

salutari si fiti mai "rai" cu arbitrajul la anul! pe bune!

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 19 Apr 2006, 08:56

Masivule, eu zic ca asta e avantajul sistemului de punctaj. Daca primul avea sa zic 100 puncte si urmatorii punctaje tot mai mici, atunci intre cel de pe 15 si cel de pe 25 era o diferenta de 10 puncte, iar cel de pe 74 avea handicap de 59 puncte. Asa e diferenta de 1 punct. Deci cei care nu au intrat in primii 15 sau nu au venit au handicap de doar 1 punct fata de locul 15, sau de vreo 10 puncte fata de locul 5. Nu e mult. Sunt sanse reale ca la final clasamentul sa arate total altfel. Sau daca primii de la darvari sunt chiar buni de tot, poate ramane asa. Ramane sa pescuim si sa vedem fiecare unde suntem si unde mai avem de invatat.

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 21 Apr 2006, 08:35

nu fiti carcotasi ca a fost OK
prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!

mrvily
Moderator
Moderator

Mesaj de mrvily » 21 Apr 2006, 19:14

vijelie scrie:nu fiti carcotasi ca a fost OK
Ce vrei Vali mai circotim si noi astia care am stat pe mal si am avut timp sa vedem ce se intimpla pe apa, ca voi nu mai reuseati sa faceti fata la vislit.
Apropo cind vii dupa barca?? :wink: :wink: :wink:

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 21 Apr 2006, 23:39

vedem noi ,in principiu dupa Paste.
Paste Fericit tuturor pescarilor !!!
prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!

Scrie răspuns