Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS
Adelin stai linistit , era o pirdere " controlata" , in lumea stationarului....adica previzibila. Si mai sunt
George pur si simplu nu a reusit sa se ridice la "valoarea" inteligentei lui...dar nu e nici primul nici ultimul

George pur si simplu nu a reusit sa se ridice la "valoarea" inteligentei lui...dar nu e nici primul nici ultimul

-
- junior
Pana Joi seara am incercat sa înțeleg, ca cetățeanul turmentat, cu cine votez, nu am facut niciun demers pana atunci, nu am vb. despre vreo intentie de aderare. Ori, ca sa fiu scurt, nu ma intereseaza persoana Fane, ma intereseaza structura de pescuit de competitie și ce ofera aceasta. Nu am vazut argumente serioase împotriva structurii, decât aberatii cu drepturile animalelor, permisele recreative etc... În Franța permisul recreativ este distribuit de Cluburile Sportive de Pescuit! Așa este peste tot unde exista cluburi sportive de pescuit. În sfârșit, e o latura ce pe mine ma intereseaza mai puțin.
Cu atacurile la persoana, nu le practic si le ignor. Sunt deschis la explicatii, argumente clare si nu presărate cu injurii si atacuri la persoana. Punctul meu de vedere car ar trebui o masa rotundă cu cei ce pot gând la rece și sunt implicati, pentru a ajunge la o solutie optima, pentru pescarii de competitie. Sunt destul de naiv "sa cred" ca se poate!
Cu atacurile la persoana, nu le practic si le ignor. Sunt deschis la explicatii, argumente clare si nu presărate cu injurii si atacuri la persoana. Punctul meu de vedere car ar trebui o masa rotundă cu cei ce pot gând la rece și sunt implicati, pentru a ajunge la o solutie optima, pentru pescarii de competitie. Sunt destul de naiv "sa cred" ca se poate!
-
- junior
Ce pierdere sa fie cand eram doar un membru AGVPS, e adevarat, cam din 1988, si un pescar de competitie maxim din 2008??? Aici, ai dreptate Tica, nu vad nici eu unde e pierderea ... plus ca ii criticam prea mult ...
Pentru pescarii de rapitor si musca eu am un respect deosebit, e un pescuit aparte, in miscare si cu un necesar superior de inteligenta. De aceea.
Conteaza asa de mult persoana Fane si asa de putin hartiile/structura legala care o are??? Nu ar trebui sa ne aplecam mai mult asupra structurii, care deja este legala si cu sanse destul de mari la CIPS in 2014??? Nu ar trebui cei care stiu cu ce se mananca pescuitul de competitie sa isi aduca un aport pozitiv??? Apoi, cu cluburi puternice in AG,nu marionete se poate pune pe ordinea de zi si PERSOANA FANE! Fara ranchiuna, fara resentimente, la rece, cu bune si cu rele, dar democratic.
Pentru pescarii de rapitor si musca eu am un respect deosebit, e un pescuit aparte, in miscare si cu un necesar superior de inteligenta. De aceea.
Conteaza asa de mult persoana Fane si asa de putin hartiile/structura legala care o are??? Nu ar trebui sa ne aplecam mai mult asupra structurii, care deja este legala si cu sanse destul de mari la CIPS in 2014??? Nu ar trebui cei care stiu cu ce se mananca pescuitul de competitie sa isi aduca un aport pozitiv??? Apoi, cu cluburi puternice in AG,nu marionete se poate pune pe ordinea de zi si PERSOANA FANE! Fara ranchiuna, fara resentimente, la rece, cu bune si cu rele, dar democratic.
georgelukas,
Nu mai pierde timpul pe acest forum pentru ca nu are rost. Daca o sa ai rabdare, o sa gasesti pe acest forum doua topicuri semnificative:
-FRPS invita cluburile sportive la dialog
-Cine credeti ca ar fi potrivit pentru functia de presedinte al federatiri.
Raspunsurile date sunt tot in nota acestui topic, dovada faptul ca acest forum este un forum de caterinca, nu un for de dezbatere serios. Realitatea este ca acele persoane cu care trebuie discutate aceste probleme nu o sa le gasesti niciodata aici. Si mai trist este ca acele cluburi serioase de care pescuitul sportiv are nevoie, nu prea exista.
Nu mai pierde timpul pe acest forum pentru ca nu are rost. Daca o sa ai rabdare, o sa gasesti pe acest forum doua topicuri semnificative:
-FRPS invita cluburile sportive la dialog
-Cine credeti ca ar fi potrivit pentru functia de presedinte al federatiri.
Raspunsurile date sunt tot in nota acestui topic, dovada faptul ca acest forum este un forum de caterinca, nu un for de dezbatere serios. Realitatea este ca acele persoane cu care trebuie discutate aceste probleme nu o sa le gasesti niciodata aici. Si mai trist este ca acele cluburi serioase de care pescuitul sportiv are nevoie, nu prea exista.
- semlecangheorghe
- veteran
Nea Fane..cum mai merge pista de la Orastie??Gata vestiarele??Echipamentul??Sala de mese??Hai ca poti organiza niste amicale la copca sa se mai cunoasca lumea,una alta...ce zici??
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Sigur ca nu exista, din moment ce te-ai grabit sa pui caruta inaintea cailor, facand federatia cu cluburi fantoma.apsalba scrie: Si mai trist este ca acele cluburi serioase de care pescuitul sportiv are nevoie, nu prea exista.
Si nici nu vor exista vreodata fara pescarii de competitie pe care tu ii ignori, ca nu va veni nimeni din afara sa faca cluburi puternice pentru pescari, adica sa investeasca in pescuit....
Ai cotit-o de mult de la incompetenta spre fantezie, Popescule ! Dar nu-i nimic, da-i bataie, tot inainte !!!

Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Si toate aceste sfaturi, domnule George, le primesti de la unul care manca kkt pe paine zilnic pe acest forum....dar sti cum e: sa faci ce zice popa, nu ce face popa, nu-i asa musiu'?!apsalba scrie:georgelukas,
Nu mai pierde timpul pe acest forum pentru ca nu are rost. Realitatea este ca acele persoane cu care trebuie discutate aceste probleme nu o sa le gasesti niciodata aici.

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
Si nu il mananca de ieri, de azi, ci de 7 ani si jumatate, mai exact din 24 martie 2006.
Mai trist e ca gargara lui inca seduce pe mai noii veniti...
Mai trist e ca gargara lui inca seduce pe mai noii veniti...
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
-
- veteran
Mitomane , raspunde-i omului la intrebarea de mai sus !anem scrie:Popescule … te inteleg perfect, esti foarte prins cu organizarea campionatului mondial, dar poti sa iti gasesti putin timp liber sa ne explici inca o data cum speri tu sa pui mana pe banii recreativilor. Nu de altceva, dar am aruncat un ochi pe site-ul craparilor si pe acolo din cate vad Vladeanu (asemeni lui Shocco & Co de pe aici) viseaza la echipamente si concursuri platite de prostii care pescuiesc recreativ si care nu au nimic de-a face cu competitia la fel cum nu dau doi bani pe toata povestea asta. Hai zi-ne … cati bani speri sa bagi in buzunar si cati arunci cateilor de pe margine sa isi cumpere echipamente sau sa plateasca “antrenamente” pe cine stie ce balti.
Vad ca tot felul de naivi pun botu' la vrajeala mitomanului , mai nasol o sa fie cand se vor trezi si cu banii luati si cu p..a-n kur

Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.