A cazut in lac cu caietul de notite deschis la pagina 2!!!
Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS
S-o fi inecat la baraj la Petresti spionindu-i pe cei de la Apsscobarul?

-
Mister Fisherman
- veteran

mitomanul scrie: Acum vă las în pace. Am de pregătit un Campionat Mondial. Spor în toate!
Ba , foamea-n glanda , ce CM pregatesti tu ...sau iar ai avut vise umede ?
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.
Si cum musiu incepe orice treaba cu un proces, cred ca o fi la tribunal sa depuna actele ... daca zice el ca are de pregatit un CM, asa o fi.
...sau nu?!
...sau nu?!
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
Oare la obleţi nu se organizează Campionat Mondial ?Mister Fisherman scrie:mitomanul scrie: Acum vă las în pace. Am de pregătit un Campionat Mondial. Spor în toate!![]()
![]()
![]()
Muhahahahahaha
![]()
![]()
![]()
![]()
Ba , foamea-n glanda , ce CM pregatesti tu ...sau iar ai avut vise umede ?![]()
![]()
Pista de la c.ă.c.ă.s.t.o.a.r.e.a. din Târgu Jiu îi aşteaptă pe "mondialii-federali".
Apropo, cum ati gatit obletii prinsi pe pista de la kakatoare. Nu ati simtit un gust... amar dupa concurs, dle prezident ?

Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Boala se agraveaza intr-un ritm alarmantMister Fisherman scrie:mitomanul scrie: Acum vă las în pace. Am de pregătit un Campionat Mondial. Spor în toate!
Popescule … te inteleg perfect, esti foarte prins cu organizarea campionatului mondial
, dar poti sa iti gasesti putin timp liber sa ne explici inca o data cum speri tu sa pui mana pe banii recreativilor. Nu de altceva, dar am aruncat un ochi pe site-ul craparilor si pe acolo din cate vad Vladeanu (asemeni lui Shocco & Co de pe aici) viseaza la echipamente si concursuri platite de prostii care pescuiesc recreativ si care nu au nimic de-a face cu competitia la fel cum nu dau doi bani pe toata povestea asta. Hai zi-ne … cati bani speri sa bagi in buzunar si cati arunci cateilor de pe margine sa isi cumpere echipamente sau sa plateasca “antrenamente” pe cine stie ce balti.
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
Oau, felicitari, ti s-a mai alaturat 1 (un) pescar...cati ai pana acuma?
Nea Fane, iti fac o propunere care zic eu ar da o reala sansa Federatiei si pescuitului sportiv din Romania pe care Federatia se chinuie de zor sa-l organizeze dar n-are cu cine.
DA-TI DEMISIA!
Se poate organiza o AGA extraordinara pentru alegerea unui nou presedinte...
Nu Federatie e problema, tu esti problema. Din cauza ta fug toti ca dracu de tamaie...
Ai fost bun pana acuma, ai pus-o pe picioare, ai umplut sacosa de hartii dar ti-ai atins pragul de incompetenta...toti il atingem mai devreme sau mai tarziu.
Ai ajuns in momentul in care ai hartii dar nu ai oameni cu care sa faci ceva, ii "inviti" si nu vor sa vina... fluturi aceleasi hartii si pe la CIPS dar foarte probabil tot degeaba.
Nu te mai crede lumea, asta e, accepta problema si da-te la o parte...Lasa pe altcineva, poate un nume cunoscut in domeniu ar avea mai multa credibilitate, poate o abordare cu vorba buna si nu cu ultimatumuri si procese ar functiona mai bine...sigur ar functiona mai bine....poate si la CIPS s-ar pune problema altfel daca ar aparea o fata cunoscuta din competitii nu din tribunale.
Eu zic ca e cea mai buna miscare pe care poti sa o faci in acest moment pentru Federatie dar si pentru pescuitul sportiv din Romania. Demisioneaza!
Ce zici?

Nea Fane, iti fac o propunere care zic eu ar da o reala sansa Federatiei si pescuitului sportiv din Romania pe care Federatia se chinuie de zor sa-l organizeze dar n-are cu cine.
DA-TI DEMISIA!
Se poate organiza o AGA extraordinara pentru alegerea unui nou presedinte...
Nu Federatie e problema, tu esti problema. Din cauza ta fug toti ca dracu de tamaie...
Ai fost bun pana acuma, ai pus-o pe picioare, ai umplut sacosa de hartii dar ti-ai atins pragul de incompetenta...toti il atingem mai devreme sau mai tarziu.
Ai ajuns in momentul in care ai hartii dar nu ai oameni cu care sa faci ceva, ii "inviti" si nu vor sa vina... fluturi aceleasi hartii si pe la CIPS dar foarte probabil tot degeaba.
Nu te mai crede lumea, asta e, accepta problema si da-te la o parte...Lasa pe altcineva, poate un nume cunoscut in domeniu ar avea mai multa credibilitate, poate o abordare cu vorba buna si nu cu ultimatumuri si procese ar functiona mai bine...sigur ar functiona mai bine....poate si la CIPS s-ar pune problema altfel daca ar aparea o fata cunoscuta din competitii nu din tribunale.
Eu zic ca e cea mai buna miscare pe care poti sa o faci in acest moment pentru Federatie dar si pentru pescuitul sportiv din Romania. Demisioneaza!
Ce zici?
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
Salut,
Dupa 257 de pagini pline de mizerie, in sfarsit o concluzie.
Bravo Tavi!
Toate bune!
Dupa 257 de pagini pline de mizerie, in sfarsit o concluzie.
Bravo Tavi!
Toate bune!