Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
apsalba
veteran
veteran

Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

Mesaj de apsalba » 02 Dec 2013, 17:11

Tavi,
E o mică problemă. Cluburile care m-au ales președinte sunt mulțumite de activitatea mea și mă vor în continuare președinte. Poți să-i întrebi pe ei, să nu crezi că te mint. Ce faci în situația asta? Îți tai venele? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 02 Dec 2013, 17:38

Si vai , ei te vor...ce-ti ramane de a face? Te sacrifici pentru ei si ramai ...presedinte de carton peste cluburi de hartie. Ca stwi linsitit aia reali nu o sa stea mult pe langa tine. Ai tu un fel de a fi si de a manevra, ca toti se prind odata si odata cat de mare jucator( pierzant) esti...tu si pe aia de le ai sau lei vei avea alaturi ori o sa ii dezamagesti prin promisiuni mincinoase,ori ii ramai dator cu bani,ori ii furi ....ori toate trei laolalta...
Acum e doar un val micut ce pun iar botul la niste hartii si din cauza ca AGVPSR arata impotenta...dar dupa flux mintenash urmeaza refluxul...de zici ca esti Luna de pe cer.
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 02 Dec 2013, 17:58

apsalba scrie: Tavi,
E o mică problemă. Cluburile care m-au ales președinte sunt mulțumite de activitatea mea și mă vor în continuare președinte. Poți să-i întrebi pe ei, să nu crezi că te mint. Ce faci în situația asta? Îți tai venele? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Asa zicea si Ceasusescu, doar ca la el cluburile erau clasa muncitoare... :lol1:

Cat despre competenta ta intr-ale pescuitului de competitie...

Imagine
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 02 Dec 2013, 19:52

Razvan ma ..tu imi umblii la contul meu...EXACT cu asta cu Ceausescu si clasa muncitoare in rolul cluburilor am inceput postarea mea de mai sus...dar in ultima clipa l-am editat :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

Si ala spera pana la ultima clipa ca, clasa muncitoare il va salva de gloante...dar...l-au ciuruit....
UlKustom Rods

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 02 Dec 2013, 20:10

Asemanarea dintre cele doua personaje tragi-comice e atat de evidenta incat nu e de mirare ca ne-am gandit amandoi la acelasi lucru. :lol:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 02 Dec 2013, 22:19

apsalba scrie:Tavi,
Nea Fane, sunt convins ca sunt multumite, doar sunt niste cluburi puternice, care au facut dovada ca sunt in stare sa sustina activitatea de performanta. Eu stiu ca numai asfel de cluburi se pot afilia Federatiei.
Sunt convins si ca vei fi reales si la al XIV-lea congres daca tot cluburile alea vor vota.
Dar eu am spus DEMISIE. Asta e un act unilateral. Sa nu-mi spui ca si tu esti multumit de activitatea ta.... :lol:
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 02 Dec 2013, 23:12

glukas scrie:Eu visez sa ajungem la ceva de genul: http://www.ffpsc.fr/telec/Bulletin%20N248.pdf

Se poate? Peste 5-10 cati ani or fi, daca se ajunge la ceva similar, ar fi excelent!

Functioneaza in Spania, Franta, Olanda etc. Functioneaza si varianta "nesportiva" in Italia, Anglia, Ungaria etc.

Ma doare undeva cine este cel care imi impartaseste visul, daca este Presedintele AGVPS sau Presedintele Federatiei. Daca AGVPS-ul era deschis reformei si ar fi avut un scop dedicat sistemului competitional, eram 100% cu el. In schimb, AGVPS-ul ma tolereaza si sustine competitiile din "obligatie morala si istorica". De asemenea, in brosurile de congres se lauda cum ca "intreaga activitate competitionala [...] a fost si este sustinuta in prezent metodologic, tehnic si financiar de catre si prin AGVPS [...]". Bullshit!

Cu toate acestea, sunt dispus sa lucrez cu cei care vor sa viseze impreuna cu mine. Vreau arbitrii care sa cunoasca regulamentele, antrenori care sa aiba notiuni elementare de management sportiv, piste omologate, sistem competitional cu sanse egale pentru toata lumea, resurse materiale si umane dedicate pescarilor de competitie. Vreau performanta la echipele nationale. Vreau regulamente FIPS/CIPS aplicate "la sange"! Vreau cresterea numarului de pescari de competitie si popularizarea acestui minunat fenomen, nu "reducerea chletuielilor cu competitiile [...]" (citat din AGVPS)!!!

Poate sunt naiv, insa sper ca macar o marte din visul meu sa se materializeze. Eu, cum am mai promis, refuz sa mai fac parte din sistemul AGVPS. Fiindca imi place sa cred ca am ceva onoare, nu pot face asta functie de decizia CIPS si prefer sa imi anunt dinainte pozitia.

Atentie, nu sunt inca nimic in Federatie, voi fi acolo numai daca sunt convins ca aceasta varianta e mai buna si ca ideile mele, bazate pe ideile deja implementate cu succes in alte tari, vor fi acceptate si discutate in Federatie.

Ca sa nu discutam pe zvonuri, am trimis aplicatia mea de inscriere in Comisia de Competitii Sportive [...] a Federatiei, cu principiile ce le vreau implementate si am ajuns la un anume grad de acceptanta. In cazul finalizarii cu succes a "negocierilor" voi fi bucuros sa imi pot urmari "visul". Nu am cerut si nu voi cere retributii financiare, o fac benevol, ca si pana acum.

Am respect foarte mare pentru cei putini care au muncit in AGVPS (Dna Ispas, Alin, Dl. Poiana etc.) si sper, ca in viitorul apropiat, sa putem conlucra.

Acum, cei care vor sa ma injure, pot sa o faca!
Oare de ce era previzibila adeziunea catre comitzia federala, dupa cele cateva postari in care omul se jura ca e impartial, adica: nici cu, nici cu...
Si dintr-o data o ia hat in comitzie! :lol: :lol: :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 02 Dec 2013, 23:23

apsalba scrie:Tavi,

Musiu draga, vezi ca de la asta:

http://www.youtube.com/watch?v=Pm53beoUZ4Q

si pana la asta:

http://www.youtube.com/watch?v=QaN8VH_xbSU

e doar un pas. ...asa ca nu fa aceeasi gresala pe care a facut-o si 'mpuscatu'! :lol1:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 02 Dec 2013, 23:31

Imagine
UlKustom Rods

lazarini
veteran
veteran

Mesaj de lazarini » 02 Dec 2013, 23:38

Adelin scrie:
glukas scrie:
Oare de ce era previzibila adeziunea catre comitzia federala, dupa cele cateva postari in care omul se jura ca e impartial, adica: nici cu, nici cu...
Si dintr-o data o ia hat in comitzie! :lol: :lol: :lol:
Stai calm, pentru pescuitul stationar competitionar nu e nicio pierdere.
Inca un etern looser care spera ca macar asa va castiga si el, in sfarsit, un concurs de stationar. Chiar daca o va face pescuind lipusi la k k toare.

Scrie răspuns