LIGA ROMANA DE SPINNNIG, Intrebari,Sugestii,Feedback
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Pe mine ma deranjeaza, cand apar cu dintii un principiu si ei o dau inainte cu Popescu si cu cei trei purcelusi. Sunt oameni care nu inteleg exact lucrurile pe care le-ai spus tu acuma. Sunt oameni care sustin ca ne-am complica degeaba. Sunt oameni pentru care ar fi totuna. diferenta intre a fi sau a nu fi este imensa. Nick, trebuie sa recunosti, ca daca erau unite cluburile alea 13 de care vorbeam, in care sunt pescari adevarati si oameni seriosi, jos palaria, erau majoritate acum si putea si diavolu sa infinteze federatie ca i-o luati de sub bot. In semn de protest sa nu participi, e ca si cum i-ai da un vot de incredere, pentru ca il lasi sa faca ce vrea. Nick, mie nu imi trebuie nimic in scris, ca nu vreau sa scot ochii nimanui sau sa ma cert cu careva, dar e posibil ca altceva sa nu se poata face. Si sa faci tu gestul ala de care spui ar fi o pierdere a ta si a mai multora si nimic mai mult. Nu mai e o forma de protest de Romania anului 2011. Trebe scoase sabiile. Si io vreau o federatie mare, colorata si tare, cu 30 de cluburi si 300 de pescari legitimati. Am fi cineva. Aia se poate face oricand dar sensul e in nu out, indiferent cine e arhitectul. N-o sa poata un sigur om sa faca ceva de capul lui.
- semlecangheorghe
- veteran
shoco scrie:Serios?!semlecangheorghe scrie:sustin in continuare necesitatea infiintarii unei astfel de federatii in Romania, dar sa fie condusa exclusiv de catre pescari de competitie si as da aici cateva exemple nu neaparat exclusive:
Daca stau sa ma gandesc bine , o mare parte din cei care concureaza si au rezultate, pe diferite ramuri ale pescuitului, de`abia au terminat 8 clase si un liceu la fara frecventa. Stiu asta pentru ca ii cunosc ! Nu o spun cu rautate dar e o realitate !
Nu contest rezultatele lor prin prisma calitatii de pescari de competitie, dar de aici si pana sa ii faci capabili sa conduca ceva e cale lunga.
Asta e problema Semlecane, tu esti un stereotip.
Esti genul omului din popor, care se ia dupa ce zice turma, care urla Greva si Foame cu orice ocazie in care isi aminteste ca viata lui e praf si mai pe scurt fara nici o realizare in viata.
Daca dau un Google dupa tine rezulta :"Userul semlecangheorghe a aparut pe toate forumurile de pescuit, si face spume pe orice subiect legat de spinningul de competitie. Asta cu toate ca pe nea Semlecan Gheoghe din Arad nu l-a vazut nimeni la vreun concurs. Mai mult decat atat, persoana reala Semlecan Gheorghe arata asa:
http://www.rapitoriii.info/forum/downloa ... &mode=view
Adica a om care-si castiga existenta dand cu sapa/mistria/tesla whatever![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Din postura asta domnule , nu prea ai cum sa convingi pe nimeni, decat cei de rangul tau.
Crede-ma ca sunt la curent si cu bunele si cu relele din FNPSR,Popescu etc.
Dar pe mine prea putin ma intereseaza asta.
As putea sa insir o tona de gainarii facute de membrii din LRS, Stationar,Crap, Fly , etc.
Si crede-ma ca Popescu e mic copil fata de ce gainarii au facut altii.
Oricand toate astea la un loc palesc in fata mizeriilor facute de AGVPS in ultimii 10 ani de cand eu concurez.
Dar tu de unde sa stii toate astea ,cand ai descoperit Eugenia la 45 de ani ?
Amice nu eu am sustinut asta,ci este un citat al carui link l-am dat acolo...Drept este ca m-am grabit,si n-a iesit prea bine postarea..Dar acuma ,in alta ordine de idei ,vezi ca te contrazici singur replicindu-mi,deoarece ai spus ca nu-ti mai pierzi timpul cu mine,ori contrazicerea asta nu e tocmai semn de multa inteligenta,chiar daca unii te-au asigurat contrariul...Dar tu......NARCISisit cum esti,repede te-ai complacut in balele lor

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
-
- veteran
domnule coleg stratonov, nu am cerut sa faci ceva. doar ca ar fi bine sa vedem lucrurile cu aceeasi masura. atit si nimic mai mult.
cit despre mutatul competitiei de pe apa pe mal, ai perfecta dreptate. doar ca acelasi lucru ti l-am zis si eu pe valea argovei cind s-a petrecut acel simulacru de sedinta. mai tii minte ce mi-ai zis? revenim la celasi lucru, sa vedem lucrurile cu aceeasi masura si sa fim obiectivi. asta daca vrem sa facem ceva pozitiv.
cit despre mutatul competitiei de pe apa pe mal, ai perfecta dreptate. doar ca acelasi lucru ti l-am zis si eu pe valea argovei cind s-a petrecut acel simulacru de sedinta. mai tii minte ce mi-ai zis? revenim la celasi lucru, sa vedem lucrurile cu aceeasi masura si sa fim obiectivi. asta daca vrem sa facem ceva pozitiv.
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid
poate am fost nitel dur, am organizat de spin, dar e ok, daca zici ca la fly e mai mult, sa zicem doar ca ai exagerat cu suma respectivashoco scrie:Pikeman , are rost sa iti zic ca te faci de rusine si habar nu ai ce vorbesti ?pikeman scrie: si am mai cetit ceva aberatii vis-a-vis de cheltuielile pe partea de fly la un concurs![]()
pe basca mea, nu ti-a zis nimeni ca aberezi inca?![]()
![]()
iti zic eu acu, in conditiile in care cati participanti are cel mai mare concurs tinut in 2010 la fly (20-30) ? ati cheltuit atatia bani, poi viu si io ca trebe sa fie chermeaza buna
![]()
![]()
Nu de alta dar mi-e rusine de prietenii nostrii comuni...
Poate ne explici tu ce cheltuieli sunt , ca doar ai organizat atatea concursuri de fly.
Dupa care poti sa treci si la stationar si crap, ca sigur le stii si pe alea...

Always C&R
http://www.bscteam.ro
http://www.bscteam.ro
-
- veteran
Domnule presedinte Nick ,dar cine ati dori dumneavoastra sa fie presedinte la Federatie ca sa va convina si sa puteti continua ca pescar de competitie?Nick scrie:Tristian,sondajul nu ar avea nici o relevanta, credca toti pescarii de competitie isi dau seama ca este un mare pas in fata. Este ca si cum ai intreba dacavrem sa traim mai bine, sa avem ape mai curate,pesti mai multi, etc.
DAR, eu vreau, dar nu in orice conditii..........
De exemplu vreau sa castig mai mult, dar nu dand in cap la oameni sau sa fac oricfe pentru asta.
Si ca sa vezi cat sunt de hotarat, iti dau aici scris cadaca clubul din care fac parte va hotari sa faca parte din Federatie, iar domnul Popescu este inca presedinte, eu ma retrag din competitii si imi vad de pescuit, fara nici un regret. Ca si mine, gandesc sunt destul de multi, nu sunt de acord sa-mi incalc niste principii pentru a continua ca pescar de competitie.
Cum si cine sa-l schimbe dpe Popescu din functie daca cluburile cu CIS au ales sa stea pe margine sa vada ce se intimpla ...
Vreti domnilor sa va spun cam care sunt motivatiile unora dintre cluburile din LRS?
Unii stau pe margine ca nu le place ca Popescu a inceput demersurile pt. infiintarea Federatiei ,altii pt. ca nu sunt convinsi ca federatia se poate infiinta ,altii pt. ca nu cred ca federatia o sa aibe acreditare CIPS-FIPS, iar altii de grija sa nu-i injure ceilalti si poate or mai fi si altele dar nu le stiu.eu.

Cele afirmate de mine sunt reale si vin in urma unor discutii avute cu unii dintre presedintii de cluburi cu care am vorbit .....atentie ei m-au sunat nu i-am sunat eu ....daca exista vreunul pe care l-am sunat eu ca sa fac "campanie electorala" il rog sa posteze aici.
Stiti in fapt cit a durat ca LRS sa aibe personalitate juridica ,va spun eu din noiembrie 2007 pina in mai 2009.
Infiintarea Asociatiei Liga Romane de Spinning a durat 1,6 ani si a avut la baza initial 8 cluburi care si-au dorit asta ..
Vom vedea cit timp va trebui pt. infiintarea Federatiei de Pescuit care este o constructie infinit mai ampla decit organizarea unui campionat pe o singura disciplina.
In definitiv fiecare va face cum doreste , asa cum domnul Nick si Leba se vor lasa de concursuri daca federatia va fi condusa de Popescu asa ,altii vor dori sa continuue ...oricum viata merge inainte iar noi cei de acum vom deveni istorie.

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
- semlecangheorghe
- veteran
Nu spune asta, pentru ca pina atunci se pot intimpla multe....razvan m. scrie:Din ce am vorbit cu Semlecan stiu ca intentioneaza sa vina la etapa Open de la Sarulesti, Daca se mai indoieste cineva de existenta lui, in afara de Gerula (caci asta nici daca il vede in carne si oase nu crede ca nu e cosmarul sau, Adelin), il va putea cunoaste personal acolo.

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
-
- veteran
Sincer nu imi aduc aminte pt. ca si la sedinta sau spus multe si chiar dupa ...melculbeat scrie:domnule coleg stratonov, nu am cerut sa faci ceva. doar ca ar fi bine sa vedem lucrurile cu aceeasi masura. atit si nimic mai mult.
Daca ai putea sa reproduci cele spuse putem discuta ...
In ceea ce priveste sedinta pe care doar TU o numesti simulacru si bineinteles si cei nemultumiti ,dar probabil nemultimiti ca au dat gherla nu de conditiile de concurs care daca imi aduc eu bine aminte nu s-au schimbat de la o mansa la alta ...
In plus iti reamintesc un post in care ma acuzai pe mine pe Udila si pe TOT clubul Drill de mirsavie si smecherie ....pe ce te bazai sau cum probezi asta .
Acest exemplu face parte tot despre ce spun eu mai sus "razboiul" dus pe mal ,alimentat de unii care aveau interes sa denigreze pe presedintele CTDA , pe presedintele LRS de atunci cit si clubul rival Drill ...nu doresc sa-i nominalizez pe indivizi pt ca se stiu ei care sunt si iti aduc aminte ca au chiar fost pe mal atunci si incitau subtil la scandal...
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
Evident ca nu se va schimba nimic in fenomenul competitional daca renunt eu ,Leba sau chiar si tu Vali. Eu insa imi spun deschis parerea fara sa barfesc pe la colturi.
Eu in acest moment chiar imi doresc sa nu am dreptate si sa-l fi judecat gresit pe domnul Popescu, iar federatia si devina ceea ce ne dorim cu totii.
Eu in acest moment chiar imi doresc sa nu am dreptate si sa-l fi judecat gresit pe domnul Popescu, iar federatia si devina ceea ce ne dorim cu totii.
http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!
Pestii nu citesc carti!
-
- veteran
motivul pentru care o numesc simulacru este faptul ca, din cite stiu eu, sedinta ar fi trebuit condusa de un reprezentant CDTA, iar in al doilea rind nu avea ce sa caute seful arbitrilor sa-si dea cu parerea daca baliza a fost amplasata corect sau nu. nu intra in atributiile arbitrilor balizarea si verificarea pozitiei fiecarei balize.
dar ca sa revenim la subiect, cind ti-am zis ca pina la urma venim la concursuri din pasiune si nu ar trebui sa ne folosim de gainarii pentru a ne crea avantaje in timpul unui concurs, mi-ai dat replica cu iepurasii din golden league. ceea ce pentru mine e echivalent cu mutarea competitiei de pe apa pe mal.
dar ca sa revenim la subiect, cind ti-am zis ca pina la urma venim la concursuri din pasiune si nu ar trebui sa ne folosim de gainarii pentru a ne crea avantaje in timpul unui concurs, mi-ai dat replica cu iepurasii din golden league. ceea ce pentru mine e echivalent cu mutarea competitiei de pe apa pe mal.
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid