LIGA ROMANA DE SPINNNIG, Intrebari,Sugestii,Feedback
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Hai sa discutam altceva. Daca va trebui sa conduca pescarii buni de competitie federatia, sa spun ca pot fi de acord cu asta pana la un punct, nu vor mai putea sa participe in competitii sau invers, vor putea fi in federatie numai dupa ce se retrag din "activitatea competitionala" sa zic asa. In al doilea rand eu spun ca trebuie sa fie condusa de oameni care vor sau pot sa faca hartii, sa stea la discutii, sa cace regulamente si dispozitii. Pescarii buni sau de orice fel, din cluburi, se pot organiza in vreun fel de sindicat sau o structura asemanatoare, care sa le apere drepturile si interesele cand ies pe apa sau se prezinta la vreo competitie, sa o traga de maneca atunci cand emana vreo dispozitie care mai mult ii incurca decat ii lasa sa pescuiasca, chestii dinastea. Nu mai e "mica intelegere" din Liga, va fi fiecare cu atributiile lui. Trebuie pescari buni pentru sistemul competitional si organizatori buni ca sa stea in spatele lor si sa puna la punct din perspectiva administrativa toata treaba, ca oamenii sa poata pescui asa cum trebuie. Pe acelasi principiu pe care degeaba pui un agricultor bun ministrul agriculturii. Eventual il iei consilier... ca un exemplu. Asa ca si daca facea actuala liga o federatie, sau evolua intr-o federatie, cine erau cei 30-40 de oameni care de la undita treceau la hartii, telefoane, discutii si organizari? Pescarii trebuie sa aiba acces la echipament si ape bune si sa poata pescui fara sa se gandeasca la alte chestii decat la rezultate, puncte si clasamente. Il doare pe Banel la banana de ce discuta Sandu cu Dragomir si cu Lupescu? Il doare in pix. Pe el il intereseaza sa joace bine, sa prinda echipa, sa stie ca e protejat oarecum fata de mofturile patronului, sa stie ca la clauzele din contractul lui vegheaza niste institutii si nu-l lasa sa se inrobeasca samd. Gigi are grija sa-si plateasca oamenii si sa aiba toate avizele si terenu in regula, sa ofere conditii si sa mearga echipa si Sandu cu Dragomir se ard in dos cu cluburile, cu comisiile, cu regulamentele, cu fifa uefa fips si cips samd... etc etc... cam astea sunt raporturile ... la o oarecare scara bineinteles...
-
- utilizator constant
-
- veteran
@tristian
cu citeva zile in urma te-am intrebat ceva, asa de dragul conversatiei, dar poate nu ai vazut respectivul post. inca o data imi dau cu parerea si zic: comparatia cu frf e cel putin aberanta, data fiind potenta financiara a cluburilor de pescuit din romania. ce zici tu face parte din sloganul electoral si nu se va pune in practica ever.
ma amuza teribil faptul cum iese la iveala diviziunea muncii in proiectul numit federatie: cel bun, cel rau, cel coleric si ofensator, cel rabdator si bun orator, cel arogant, cel mincinos si daca e nevoie mai gasesc "functii". nu inteleg de ce e nevoie de atita virulenta, vulgaritate si ridicol in exprimarea unora daca e vorba de un proiect bun, cinstit si onorabil.
pe de alta parte ma intrebam cind vor scoate capul si cei care au frustrari ca pe parte de spining inca se numeste TAVP.
ar fi bine (doar unii dintre voi) sa nu mai torturati gramatica limbii romane, sa invatati cum se foloseste virgula, cratima si chiar scrierea corecta a unor cuvinte. deocamdata, pe segmentul asta, gigi se prezinta peste multi cu pretentii.
@fan nimeni
trebuia sa te caci tu in zeci de pagini de munca ale sustinatorilor federatiei. daca taceai, folosof ramineai! sau mai bine zis, gura bate curu!
cu citeva zile in urma te-am intrebat ceva, asa de dragul conversatiei, dar poate nu ai vazut respectivul post. inca o data imi dau cu parerea si zic: comparatia cu frf e cel putin aberanta, data fiind potenta financiara a cluburilor de pescuit din romania. ce zici tu face parte din sloganul electoral si nu se va pune in practica ever.
ma amuza teribil faptul cum iese la iveala diviziunea muncii in proiectul numit federatie: cel bun, cel rau, cel coleric si ofensator, cel rabdator si bun orator, cel arogant, cel mincinos si daca e nevoie mai gasesc "functii". nu inteleg de ce e nevoie de atita virulenta, vulgaritate si ridicol in exprimarea unora daca e vorba de un proiect bun, cinstit si onorabil.
pe de alta parte ma intrebam cind vor scoate capul si cei care au frustrari ca pe parte de spining inca se numeste TAVP.
ar fi bine (doar unii dintre voi) sa nu mai torturati gramatica limbii romane, sa invatati cum se foloseste virgula, cratima si chiar scrierea corecta a unor cuvinte. deocamdata, pe segmentul asta, gigi se prezinta peste multi cu pretentii.
@fan nimeni
trebuia sa te caci tu in zeci de pagini de munca ale sustinatorilor federatiei. daca taceai, folosof ramineai! sau mai bine zis, gura bate curu!
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid
-
- veteran
mah rapanosule! atita timp cit nu vrei sa zici cine esti si din ce club faci parte, cum iti permiti sa vorbesti vis-a-vis de apartenenta mea in vreun club? de fapt, cum iti permiti sa vb tu cu mine? retine, e ultima oara cind iti vorbesc civilizat si e ultima oara cind iti tolerez replicile infantile...
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid
Din ce am vorbit cu Semlecan stiu ca intentioneaza sa vina la etapa Open de la Sarulesti, Daca se mai indoieste cineva de existenta lui, in afara de Gerula (caci asta nici daca il vede in carne si oase nu crede ca nu e cosmarul sau, Adelin), il va putea cunoaste personal acolo. 

Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
-
- veteran
-
- veteran
Domnule coleg' trec peste faptul ca mai sus ne dai sfaturi si aici vorbesti ca in piata Obor lucru pe care ar trebui sa-l sesizeze vre-un moderator,ca sa-ti spun ca din cunostinta mea turneul nu se mai numeste TAVP deoarece a expirat in 31 dec. contractul semnat intre LRS-Picnic Media .melculbeat scrie:mah rapanosule! atita timp cit nu vrei sa zici cine esti si din ce club faci parte, cum iti permiti sa vorbesti vis-a-vis de apartenenta mea in vreun club? de fapt, cum iti permiti sa vb tu cu mine? retine, e ultima oara cind iti vorbesc civilizat si e ultima oara cind iti tolerez replicile infantile...
Vom afla poate luni dupa terninarea AG-ului de simbata daca exista vre-o oferta clara de preluare a turneului de catre altcineva sau nu .
In plus nu cred ca suntem la Academia Romana sa trebuiasca sa scriem ca la Bac. si nici analiza pe text nu-i cazul sa facem.
Idei sau discutii despre una sau alta putem purta fara indoiala dar decent ar fi ca sa ne limitam la discutii pe care le putem argumenta sau avem cunostinta despre spete nu sa vorbim de dragul vorbitului.
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
@melculbeat - Melcule, nu am vazut postarea ta, raspund acuma. Daca ai stii intelesul cuvantului aberatie aia ar descrie cel mai bine asta:
Avea mare dreptate Jonah cu bancul ala. Daca am stii cu ce se mananca ar fi mai bine. Nu numai ca nu stim care-i fetita si care-i nenea pe-aici da poate gasim si oaia si vaca, care la randul lor nici macar ele nu stiu de ce fac kakareze respectiv placinti.
@Jonah - domnule coleg, io in locul fetitei nici nu puneam cartea jos din mana...
... Io faceam analogia FRF pentru a intelege MULTI cam cu ce s-ar manca, n-ar fi nici pe departe asa dar unele minti trebuie sa depaseasca traditionalismul vechilor structuri de altfel primitive ca sa inteleaga despre ce e vorba. Daca ar stii ce e aia federatie am vorbi mai la obiect. Bineinteles ca analogia mea era la o scara de valori la care cei doi subiecti se aflau la poli opusi dar era mai practica prin prisma personajelor, atributiilor si functiilor. Incercam sa arat cam cu ce s-ar manca. Nu avea nici o pretentie ca vreo federatie facuta de Popescu, Stropescu, Dumitrescu, Ceausescu, Iliescu, Constantinescu sau Basescu, ar arata peste 5-10-20 de ani ca FRF. In fotbal se vor invarti mai multi bani decat peste tot, o buna bucata de timp. Sa nu ne pierdem in amanuntul asta, dar cand o ardem cu remargi de genul albitorii lui Popescu si cel bun, cel rau, cel urat, am senzatia ca cei care le abereaza, la propriu, prefera ca presedintele federatiei si cu vicepresedintele si cu doi arbitrii si cu sefu de club X, ori sa fie aceeasi persoana ori sa o arda la sprituri prin pauza dintre etape si sa se combine sa modifice regulamentul si statutul de sambata pana luni, ca sa iasa treaba cum vor ei. Sa iasa domnu presedinte, sa dea jos costumu si sa-l bage-n portbagaj si sa se apuce sa umfle barca ca incepe etapa la Saru'. Grow up. Ioi... ca e greu sa ne obisnuim cu altceva sau ne strica cooperativa... ghinion, da sa nu folosim motivul popescu ca nu mai prea tine.iese la iveala diviziunea muncii in proiectul numit federatie: cel bun, cel rau, cel coleric si ofensator, cel rabdator si bun orator, cel arogant, cel mincinos si daca e nevoie mai gasesc "functii"
Avea mare dreptate Jonah cu bancul ala. Daca am stii cu ce se mananca ar fi mai bine. Nu numai ca nu stim care-i fetita si care-i nenea pe-aici da poate gasim si oaia si vaca, care la randul lor nici macar ele nu stiu de ce fac kakareze respectiv placinti.
@Jonah - domnule coleg, io in locul fetitei nici nu puneam cartea jos din mana...