LIGA ROMANA DE SPINNNIG, Intrebari,Sugestii,Feedback

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 29 Ian 2011, 09:11

apsalba scrie:
semlecangheorghe scrie:Succes...
Multumesc.
Pa bune .Fara ironii.Imi doresc mult sa vad ca va fi asa cum spui.
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 29 Ian 2011, 09:15

Te asigur ca asa va fi.
Poate nu ar strica daca LRS, la sedinta de astazi, ar analiza si aceasta perspectiva.

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 29 Ian 2011, 09:38

@apsalba
pe ce criterii vor fi numiti antrenorii loturilor reprezentative? eu deocamdata nu am auzit de vreo scoala de antrenori in pescuit.
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 29 Ian 2011, 09:52

melculbeat scrie:@apsalba
pe ce criterii vor fi numiti antrenorii loturilor reprezentative? eu deocamdata nu am auzit de vreo scoala de antrenori in pescuit.
In cadrul federatiei este o comisie constituita tocmai in acest sens. Pregatirea antrenorilor, conform legii sortului, o are scoala nationala de antrenori sportivi de pe langa centrul sportiv Lia Manoliu. Acestia vor fi selectionati din randul fostilor sportivi de performanta care vor sa se autorizeze in acest sens. In paralel pe langa asociatiile judetene (ce vor fi infiintate ulterior constituirii federatiei) se vor tine cursuri pentru instructori sportivi pe aceleasi criterii. Cursurile vor fi gratuite si organizate de Directiile judetene de tineret si sport. Aceleasi conditii vor fi si pentru lotul de arbitrii.
Nu ai avut ocazia sa auzi de antrenori de pescuit sportiv tocmai din cauza ca pescuitul sportiv s-a facut dupa ureche si nu intr-un cadru organizat legal constituit. Cand federatia va fi inregistrata in RS, toate acestea vor fi posibile.

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 29 Ian 2011, 10:22

parerea mea,fara nici o urma de orgoliu sau rautate, e ca se pune acoperisul inaintea fundatiei.
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 29 Ian 2011, 10:25

Domnule Popescu am inaintat actele de constituire a Fishing Club Taicanoe , actul de constituire precum si statutul sunt in concordanta cu cerintele federatiei si cu normele FIPS-CIPS
Numarul membrilor fondatori si grupele de varsta ne permit sa acoperim toate categoriile specificate de dvs. adica atat copii cat si juniori, tineret, seniori si veterani.
Putem acoperi si toate disciplinele: crap, stationar, spinning, musca etc.
Dupa logica dvs. vom fi un club mai tare decat multe alte cluburi ... Musca XIII, Senzor, WSB, Energoteam ... dar n-am participat niciodata la nicio competitie de pescuit :lol:

PS
Daca niciun club existent, din punctul dvs. de vedere, nu corespunde normelor si obiectivelor federatiei cum de i-ati invitat sa participe la constituirea federatiei ?
Aveati cumva de gand sa va incalcati principiile ?
S'altare și bunăstare !

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 29 Ian 2011, 10:27

melculbeat scrie:parerea mea,fara nici o urma de orgoliu sau rautate, e ca se pune acoperisul inaintea fundatiei.
Fi mai explicit. Astea sunt atributiile federatiei, nu altele si vor fi puse in practica. Federatia sportiva functioneaza altfel decat un club sportiv. Poate ca din cauza asta nici nu s-a constituit pana acum.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 29 Ian 2011, 10:31

taica noe,
Cluburile care sunt membre fondatoare au deja actele constitutive si statutele intocmite conform legii. Cele care nu le au si vor sa adere la federatie, trebuie sa si le modifice in mod corespunzator in termen de 6 luni de la infiintarea federatiei. Este o prevedere din regulamentul intern.

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 29 Ian 2011, 11:00

apsalba scrie:
melculbeat scrie:parerea mea,fara nici o urma de orgoliu sau rautate, e ca se pune acoperisul inaintea fundatiei.
Fi mai explicit. Astea sunt atributiile federatiei, nu altele si vor fi puse in practica. Federatia sportiva functioneaza altfel decat un club sportiv. Poate ca din cauza asta nici nu s-a constituit pana acum.
adica...poate ca era mai bine ca inainte de incepe aceste discutii, infrastructura sa fie gata, pistele sa existe si sa fie la un anumit nivel, arbitrii sa fie pregatiti si gata sa-si faca treaba (asta in cazul in care vor fi alti arbitrii decit cei care au fost pina acum), staff-ul federatiei sa existe, toate comisiile sa fie infiintate si sa se stie ce atributii si responsabilitati are fiecare etc etc. si nu in ultimul rind, un program competitional clar. daca s-ar fi venit cu acest proiect complet, poate ar fi fost o cale de dialog. in schimb eu am perceput doar vorbe care nu au la baza nimic concret. asta am vrut sa zic.
e o parere pur personala.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 29 Ian 2011, 11:11

Te asigur ca nu am scapat nimic din toate aceste puncte pe care le-ai subliniat. Pistele au fost identificate in mare masura, s-a luat legatura cu proprietarii sau administratorii acestora, Comisia de arbitri este functionala iar calendarul de competitii va fi facut public dupa inregistrarea federatiei in RS.
Acest proiect cum ii spui exista, dar nu se adreseaza decat membrilor federatiei, nu altor structuri sportive care nu au consimtit sa adere la federatie, din motive numai de ei stiute si pe care noi le respectam.
Staful federatiei exista, altfel nu puteam legaliza actul constitutiv, iar membri comisiilor vor fi nominalizati prin actul aditional la statut, dupa obtinerea CIS-ului.

Scrie răspuns