Cupa SALMO - Sarulesti 2007

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Stefan Tudose
Moderator
Moderator

Mesaj de Stefan Tudose » 23 Oct 2007, 21:33

Bah Sava,
tu cu ce puii mei de gume ai dat , ca ai uitat sa-mi spui intre manse?
WSB Dream Team
www.wsbteam.com

Luigi
utilizator nou
utilizator nou

Despre CUPA SALMO si nu numai

Mesaj de Luigi » 23 Oct 2007, 22:07

1. In decembrie 2005 la sedinta de la sediul ALP noi iesenii am fost pusi la respect de o persoana din ALP cum ca nu am avea experienta in organizarea concursurilor.Am tacut,am invatat de la altii si am organizat Cupa Moldovei 2006 si 2007.Cei care au participat chiar ii rog sa faca niste comparatii.Cred ca nimeni n-a fost injurat,obligat sa stranga efectele organizatorilor sau sa-i fie calcata barca cu marele Defender al organizatorilor.

2. Salutari si maxim RESPECT lui Gyorg care pe banii lui (motorina) SUPER MASINA cu care ne-a scos din namol MARE OM,MARE CARACTER!RESPECT PE VIATA,FRATE BALCESCULE!

3. Despre arbitri in mansa I nimic de reprosat din zona unde am pescuit mai putin,startul care a fost la liber.
Mansa a II-a sector baraj.N-am vazut inca la nici un concurs in care arbitrul se cearta si negociaza cu un concurent.Ori e regulament ori fiecare se descurca dupa debitul verbal si tupeu cat incape.Startul de asemenea a fost la liber.

4. Despre veste:personal am fost la masina lui Vasile sa predau vesta si nu el a injurat din contra,am purtat o discutie civilizata.Malin a plecat acasa sa se schimbe ca era ud asa ca toate au ramas sa se sparga in capul lui Vasile.Respect Vasile pentru cat ai reusit sa faci in conditiile date.

5. Un gust amar dupa ce s-a vrut un final de turneu cu fanfare mai ales pentru cei care au venit pentru prima oana la un concurs organizat de ALP.Valea Argovei ramane un etalon pentru 2007.Respect APR.
"Nu te nasti, nu esti, nu vei fi; dar poti sa mori pescar!"

malin
senior
senior

Mesaj de malin » 24 Oct 2007, 08:28

Luigi avem mari probleme daca doar acuzi fara sa faci si precizari. Ma simt eu obligat sa le fac. Nu Malin era organizator la Sarulesti. ALP nu organizeaza nici o etapa din Turneu. Nu Malin a calcat cu Defenderul o barca. Malin a venit la Sarulesti cu masina personala, lasata duminica undeva departe, la intrarea pe camp. Drumul de la masina la corturi l-a facut ciuciulete. La fel si drumul inapoi la masina unde il astepta minorul pregatit sa intre in mansa a treia. PP nu a fost indepartat de la organizarea unei etape in ALP in 2005, ci PP a hotarat sa organizeze in paralel un turneu, argumentand ca cei din Moldova nu au resursele necesare sa faca turul tarii intr-un open national. Incredibil Sarulestiul se intoarce la moartea caprioarei de la Gostilele! :lol: este un crunt sentiment de deja vu.
Respekt.

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 24 Oct 2007, 08:29

Stefan Tudose scrie:Bah Sava,
tu cu ce puii mei de gume ai dat , ca ai uitat sa-mi spui intre manse?
chiar asa ... cu ce culoare a mers cel mai bine ? s-au nu a existat asa ceva ?
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 24 Oct 2007, 09:26

Mare si alb

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 24 Oct 2007, 09:29

malin scrie:Luigi avem mari probleme daca doar acuzi fara sa faci si precizari. Ma simt eu obligat sa le fac. Nu Malin era organizator la Sarulesti. ALP nu organizeaza nici o etapa din Turneu. Nu Malin a calcat cu Defenderul o barca. Malin a venit la Sarulesti cu masina personala, lasata duminica undeva departe, la intrarea pe camp. Drumul de la masina la corturi l-a facut ciuciulete. La fel si drumul inapoi la masina unde il astepta minorul pregatit sa intre in mansa a treia. PP nu a fost indepartat de la organizarea unei etape in ALP in 2005, ci PP a hotarat sa organizeze in paralel un turneu, argumentand ca cei din Moldova nu au resursele necesare sa faca turul tarii intr-un open national. Incredibil Sarulestiul se intoarce la moartea caprioarei de la Gostilele! :lol: este un crunt sentiment de deja vu.
Respekt.
Nu intzeleg de ce te mai miri, "Tu esti vinovat pt. tot ce s-a 'ntamplat!" de catziva ani incoace.....ce e mai grav ca ai facut lumina in ceea ce multzi numesc Spinning fara sa inteleaga exact cu ce se mananca, si asta nu vede nimeni!....ce sa mai vorbim de nivelul competitzional care deja e altceva comparativ cu ce era inainte si asta se vede clar prin valoarea premiilor, interesul pt calitatea locatziilor si numarul din ce in ce mai marea concurentzilor! Normal ca turneul inca nu e perfect, dar directzia in care se merge e buna, asta ar trebui sa se vada!
.....intrebarea mea e al cui e meritul?!(binenteles nu in totalitate :lol: )

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 24 Oct 2007, 10:32

meritul este al meu fratilor ca nu vin :lol: :twisted: :lol: hahahahhahahahahahahahhahahahahhaha :lol:

maline..... fugi ca vin concurentii cu furci si topoare sa te popesca hahahhaha :twisted:
prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!

Gyorg
veteran
veteran

Re: Despre CUPA SALMO si nu numai

Mesaj de Gyorg » 24 Oct 2007, 10:36

Luigi scrie:1. In decembrie 2005 la sedinta de la sediul ALP noi iesenii am fost pusi la respect de o persoana din ALP cum ca nu am avea experienta in organizarea concursurilor.
Luigi, dupa cate tin eu minte la voi s-a votat sa nu faceti o etapa in cadru Turneului AVP
Luigi scrie:Valea Argovei ramane un etalon pentru 2007.Respect APR.
Valea Argovei a reprezentat un concurs bine organizat , care a avut si el probleme , minore sau unele majore . Este absolut normal cat inca avem de invatat.

Avantajul nostru a fost ca cei care s-au implicat au facut-o din pasiune si neinteresati material - arbitri din cadrul APR si sotiile acestora , Mihaela Dinu si Dana Stratonov.

La Sarulesti tocmai reversul medaliei a facut sa fie invers si ar trebui sa invatam din asta si nu sa criticam agresiv.

Cu siguranta ca sezonul asta a fost unul cu cele mai multe participari si asta nu face decat sa ne bucure si , asa cum spunea si Vali Stratonov , datorita participari masive trebuie ridicat etalonul de competitie devenind din ce in ce mai superior.

Ca o ultima concluzie , cred ca trebuie imbunatatite relatiile amicale dintre participanti si pe mal sa devina acei prieteni care au fost odinioara. Prea multa inversunare , acesta trebuie sa inceapa in timpul manselor si sa se termine la incheierea lor.
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii

nucus
veteran
veteran

Mesaj de nucus » 24 Oct 2007, 11:04

Doar azi am avut posibilitatea sa intru pe net si sa spun si eu citeva vorbe:
Mihai,la Rogojesti vestele au fost aduse de Gipo ca si premiile.
Dle Mitrea,a-ti face autocritica nu inseamna oare ca vrei sa fentezi critica?Am vrut sa fiu un pic rau pentru cele spuse anul trecut despre Rogojesti!Stiu prea bine cit de greu e cu concursurile asa ca sper ca toata lumea a invatat cite ceva din necazurile de la ultima etapa si ca in viitor nu se vor repeta greselile.Despre vreme......
Luigi,cu tot respectul si prietenia:concursurile din Cupa Moldovei au fost organizate minunat dar pestele a cam lipsit (era sa spun:cu desavirsire).Apoi mansele tematice pe niste locatii pe care nu le mai cunosteati sau chiar nu le cunosteati decit din spusele patronului nu au fost nici pe departe un succes( vorba unuia din istorie:inca o victorie ca asta si sintem pierduti,Sire!).Apoi numarul mult prea mic de concurenti.Sint concurenti din Moldova care nu vin la concursurile organizate de voi si merg la Turneul AVP!!!Spunea Leba ca e foarte greu de gasit o locatie buna in Moldova.Eu ce sa spun de asta?!Cred ca in regulament ar trbui sa se ceara invalidarea manselor tematice in care nu au punctat cel putin jumatate din concurenti!In felul asta ori gasiti locatii ca lumea ori veti face concursuri de buzunarel! Ce spui ?Interesanta ideea de a organiza un concurs de spinning de catre voi la Valea Argovei!Sigur ca puteti organiza un concurs si in Canada dar parca aveti in statut promovarea pescuitului in Moldova?Cred ca e timpul sa facem ceva,toti impreuna,fara orgolii si vanitati !!Ce spui Marcel Gheorghita?Ce spui Lucian Atomi?Continuam discutia pe Site-ul PP!

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 24 Oct 2007, 11:26

nucus scrie:Mihai,la Rogojesti vestele au fost aduse de Gipo ca si premiile.
Corect! Mea culpa! :oops: :oops:

Scrie răspuns