Mare Atentie
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Mare Atentie
Eu nu vad sa scrie undeva ca sunt exact ca din fabrica plus ca ti-a trimis poze destul de clare din care ti-ai dat seama de modificari , nu mi se pare ca a vrut cineva sa te insele cu ceva..
cum dracu sa vinzi din bucati si sa spui ca sunt lansete ok?!?!? mi a spus cineva mai demult sa nu iau mulinete de pe rapitori, mai ales modele scumpe, pentru ca baietii muta angrenajele din mulinele noi in carcasele vechi si apoivand carcasele noi cu angrenajele uzate, la pret de mulinete noi. Atunci m-a bufnit rasul.... acum ma gandesc ca omul avea dreptate, sau ca stia el ceva.
-
- veteran
Nila, ai cumpara o asemenea lanseta stiind ca pretul unei originale a fost acum 7 ani 420 de lei si el vrea pe una " modificata" undeva la 380 de lei. Fara specificatia ca "s-a umblat" la lanseta?
-
- veteran
A cerut 2000 de lei pe toate si am vrut sa-i dau 1800 . Omul a zis 1900 lei ultimul pret. Am decis sa-i dau 1900 dar ulterior mi-a trimis niste poze un pescar cunoscut din Romania si m-am lamurit. Asta ca sa elucidam si problema cu pretul.
mie mi se pare de pork sa vinzi ceva pe forum da sa ti fie lene sa postezi o poza reala cu produsu si sunt multi pe aici care au 10 ,15 pagini de up la un produs da nici o poza si se mira ca nu vand.Inteleg ca nu ai timp sa postezi o fotografie cand pui anuntu dar fupa 2-3 saptamani doar up,up.Daca vinzi un lucru nou atunci nu i cazu ca i nou dar aici 99% sunt folosit deci o foto e obligatorie dupa mine
-
- veteran
Asa e , insa nu toti gandesc ca tine.
-
- veteran
Si nu domnule" Viorel Sin" , nu asa le-ati cumparat de pe forum !!! De ce spun asta ?.... sa va aduceti aminte ca la un moment dat s-a oferit spre vanzare o lanseta Daiwa mode RUPTA, (chiar asa spunea reapectivul vanzator, cum ca lanseta este rupta) si ati fost singurul ce a trimis mesaj privat respectivului. Asta ce ma poate face sa cred? ....ca sunteti oare un vanzator corect. ????!!!! Foarte bine ca ati postat si poze sa se poata vedea de catre toti , modificarile din gripul lansetelor. Ar mai trebui si poze cu imbinarile intre cele doua segmente unde e bine de stiut ca Modurile originale si " neprelucrate" au dubla mufare.
Eu zic sa nu generalizam .Eu am vandut cateva mulinete si au fost conform descrierii n-am cautat sa pacalesc pe nimeni, la fel am si cumparat mulinete de la unii useri de aici si au corespuns exact descrierii . Important e sa casti bine ochii de la cine cumperi.shogunu65 scrie:cum dracu sa vinzi din bucati si sa spui ca sunt lansete ok?!?!? mi a spus cineva mai demult sa nu iau mulinete de pe rapitori, mai ales modele scumpe, pentru ca baietii muta angrenajele din mulinele noi in carcasele vechi si apoivand carcasele noi cu angrenajele uzate, la pret de mulinete noi. Atunci m-a bufnit rasul.... acum ma gandesc ca omul avea dreptate, sau ca stia el ceva.
- viorel_sin
- utilizator constant
Chiar crezi ca ma interesează părerea ta ?! Esti un puști găinar care nu are curaj sa-mi dea un tel sa vorbim deschis
Ai foarte multe bile negre pe site si foarte multe păreri proaste despre tine , si esti penibil in afirmații , iti place si suferi sa ai ultimul cuvânt (definiția prostului)... te las sa ai ultimul cuvânt
Ai foarte multe bile negre pe site si foarte multe păreri proaste despre tine , si esti penibil in afirmații , iti place si suferi sa ai ultimul cuvânt (definiția prostului)... te las sa ai ultimul cuvânt